Smoke Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2004 Μιλαμε για την rev3.1 . Η μητρική δουλευε κανονικα(παρόλο που ειχε το FF = προβλημα) και μαλιστα overclocked -> 10X225 @1.8VcoreΞαφνικα μια μέρα το PC εφαγε reset και απο τότε δεν ξαναάνοιξε. Είδα στο Manual και ΤΟΤΕ προσεξα οτι το FF σημαίνει bios corruptio/αλλαγή mobo!!! LOL ! Ολα αυτα τα γράγω γιατι ειδα σε καποιο thread που καποιος ελεγε οτι του δουλευει κανονικα παρολο που λεει FF !!!
Shidokanjohn Ιούνιος 7, 2004 #2 Ιούνιος 7, 2004 εχω μια εποξ 8k3a+ σχεδον 2 χρονια (ΚΤ333) και απο τοτε που την θυμαμαι παιζει συνεχεια με FF
Smoke Ιούνιος 7, 2004 Author #3 Ιούνιος 7, 2004 Το δικο σου ποστ ειχα διαβασει. Και μενα ΦΦ ελεγε απο την αρχη και δουλευε κανονικα και μαλιστα πολυ καλα!! Ουτε κοληματα ουτε τπτ παρολο που ηταν βαρια φορτωμενη και ξαφνικα μια μερα εσβησε. Το παραξενο ειναι οτι οταν ανοιγω το PC τα λαμπακια στο πληκτρολογιο αναβοσβηνουν συνεχεια !!! Φυσικα στην περιπτωση μου καηκε και η CPU αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα !!
yanni Ιούνιος 7, 2004 #4 Ιούνιος 7, 2004 Και στην δικιά μου την 8RDA rev1.1 FF λέει. Το manual πάντως δεν γράφει περί BIOS corruption για το FF αλλά Boot Attempt ( INT 19h )
icy20 Ιούνιος 7, 2004 #5 Ιούνιος 7, 2004 Οχι ρε πανο ελεος.Πως το καταφερες...Τοσες epox ειχα μονο η 1.1 με το nf2 το πρωτο chipset καταφερα να την κανω corrupt :/
Smoke Ιούνιος 7, 2004 Author #6 Ιούνιος 7, 2004 Δε ξερω μ8 !! Εγινε..! Γενικα ειχα μεγαλη ατυχια αυτον τον μηνα :ρ !! :tomato:
Kostas7GTR Ιούνιος 7, 2004 #7 Ιούνιος 7, 2004 Και εγώ πριν ένα χρόνο που είχα την 8rda+ v1.0 FF έλεγε απο ότι θυμάμαι...
Chosen Ιούνιος 7, 2004 #8 Ιούνιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Smoke Δε ξερω μ8 !! Εγινε..! Γενικα ειχα μεγαλη ατυχια αυτον τον μηνα :ρ !! :tomato: Καλα, θα περασω καποια στιγμη απο κει να συζητησουμε τις διαφορες μεταξυ Ceramique και Colgate...
enduracell Ιούνιος 7, 2004 #10 Ιούνιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Καλα, θα περασω καποια στιγμη απο κει να συζητησουμε τις διαφορες μεταξυ Ceramique και Colgate...
LL_NEO Ιούνιος 7, 2004 #11 Ιούνιος 7, 2004 α) Το FF στις Epox είναι αυτό που σημαίνει ότι ή όλα πάνε καλά ή όλα πάνε σκατά. Κοινώς αν δε στο εμφανίσει δε θα μπουτάρει ποτέ, Απο την άλλη όπως είδες αν στο βγάλει δε σημαίνει ότι θα ξεκινήσει κιόλαςβ) Το FF στο βγάζει με το άναμα της μητρικής ή αφότου εμφανιστούν και άλλα μυνήματα;γ) Μήπως ξέχασες να αλλάξεις το jumper του CMOS reset?δ) Ένα βήμα πριν το hotflash: Βάλε μια δισκετούλα με ένα bios image σε ένα cd ή σε μια δισκέτα (ακόμα καλύτερα και στα δυο) άναψε το pc άστο ανοιχτό για κανα 5λεπτό και ξανακλείστο. Δοκίμασε να το ξανανοίξεις.ε) Δεδομένου ότι για να σου πετύχει το ε θέλεις και λίγη τύχη θα σου έλεγα να κόψεις τις παρτίδες με το Μάριο.στ) Μάριε φιλάκια. Σε πειράζουμε αλλά σε αγαπάμε (ετεροφυλοφιλικά πάντα για να μη μας παρεξηγήσει ξέρεις ποιος....)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.