Jump to content

Freeze και physics

hurin

Recommended Posts

Τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα. Όταν είμαι στον firefox, κολλάει το pc και το ledάκι του σκληρού μένει αναμμένο. Αν κάνω restart από το κουμπί (δεν υπάρχει άλλος τρόπος), στην επανεκκίνηση χάνει την δεύτερη κάρτα που έχω για physics (8800gt). Αν όμως κάνω shutdown και κλείσω για 5 δεύτερα τον διακόπτη του τροφοδοτικού, στην επανεκκίνηση είναι όλα κομπλέ!

Πρόβλημα των windows, του firefox, του τροφοδοτικού ή κάτι άλλο???

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ τους τελευταίους 3 μήνες στο σύστημα της υπογραφής μου . Δηλαδή Q9550 σε ASUS P5NT-deluxe 780i nforce chipset με 2 9600gt σε sli διάταξη. Επειδεί γενικά το δικό μου motherboard αν και ήταν πολλα υποσχόμενο τελικά βγήκε σκατοmotherboard στην αρχή έλεγα ,είναι η motherboard , μετά έλεγα τα έπαιξε η μία κάρτα μετα το δικό σου πόστ θα πώ είτε συμπτωση ,είτε προβληματικοί drivers απο nvidia , ειτε να παίζει κάτι με τον καινούργιο firefox ; Εγω απο drivers φοράω τους 270.61

Δεν μου το κάνει βέβαια συνέχεια , Αλλα αρκετά συχνά .

Είμαι με τους 266.58. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο που και οι 2 έχουμε asus, με διαφορετικό chipset όμως.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τα win7 δεν βρίσκουν τη 2η κάρτα ούτε με αναζήτηση συσκευών, μήπως δεν παίρνει ρεύμα η κάρτα από το τροφοδοτικό? Αλλά και πάλι 850άρι τροφοδοτικό και να μασάει με 2 καρτούλες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.