hurin Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2011 Τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα. Όταν είμαι στον firefox, κολλάει το pc και το ledάκι του σκληρού μένει αναμμένο. Αν κάνω restart από το κουμπί (δεν υπάρχει άλλος τρόπος), στην επανεκκίνηση χάνει την δεύτερη κάρτα που έχω για physics (8800gt). Αν όμως κάνω shutdown και κλείσω για 5 δεύτερα τον διακόπτη του τροφοδοτικού, στην επανεκκίνηση είναι όλα κομπλέ!Πρόβλημα των windows, του firefox, του τροφοδοτικού ή κάτι άλλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Ιούλιος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2011 εμένα πιο πολύ για πρόβλημα με motherboard μου φαίνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Ιούλιος 26, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2011 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ τους τελευταίους 3 μήνες στο σύστημα της υπογραφής μου . Δηλαδή Q9550 σε ASUS P5NT-deluxe 780i nforce chipset με 2 9600gt σε sli διάταξη. Επειδεί γενικά το δικό μου motherboard αν και ήταν πολλα υποσχόμενο τελικά βγήκε σκατοmotherboard στην αρχή έλεγα ,είναι η motherboard , μετά έλεγα τα έπαιξε η μία κάρτα μετα το δικό σου πόστ θα πώ είτε συμπτωση ,είτε προβληματικοί drivers απο nvidia , ειτε να παίζει κάτι με τον καινούργιο firefox ; Εγω απο drivers φοράω τους 270.61Δεν μου το κάνει βέβαια συνέχεια , Αλλα αρκετά συχνά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούλιος 26, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2011 Είμαι με τους 266.58. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο που και οι 2 έχουμε asus, με διαφορετικό chipset όμως.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τα win7 δεν βρίσκουν τη 2η κάρτα ούτε με αναζήτηση συσκευών, μήπως δεν παίρνει ρεύμα η κάρτα από το τροφοδοτικό? Αλλά και πάλι 850άρι τροφοδοτικό και να μασάει με 2 καρτούλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 26, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2011 αν ειναι mobo........bios update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούλιος 26, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2011 Τελευταίο περασμένο, έχει σταματήσει η υποστήριξη από την asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.