Jump to content

Τί μετασχηματιστή πρέπει να διαλέξω;

serpico75

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Θέλω να αντικαταστήσω το μετασχηματιστή ενός laptop. Το laptop είναι το HP pavilion dv4000.

Στοιχεία παλιού μετασχηματιστή (απ' το εργοστάσιο):18.5V x 3.5A

Ο παρακάτω μετασχηματιστής είναι κατάλληλος;

MANHATTAN NOTEBOOK POWER ADAPTER 70W - NOTEBOOK ACCESSORIES - E-SHOP.GR

Και κάτι ακόμη. 18.5V x 3.5A = 64.75W. Πρέπει να ρυθμίσω το μετασχηματιστή σε τάση >64.75W ή <64.75W; Νομίζω πως το σωστό είναι σε μεγαλύτερη.

Ευχαριστώ !

Και κάτι ακόμη. 18.5V x 3.5A = 64.75W. Πρέπει να ρυθμίσω το μετασχηματιστή σε τάση >64.75W ή <64.75W; Νομίζω πως το σωστό είναι σε μεγαλύτερη.

Ευχαριστώ !

Άνω των 65W. (Είναι ισχύς, όχι τάση).

Βρήκα αυτόν εδώ στο e-Bay αλλά...

Προσωπικά, θέλω να κάνω την αγορά. Τί λέτε;

Διάβασα στο site του e-Bay για δασμούς, φόρους, τελωνεία, κ.λπ, κ.λπ, αλλά, παρ' όλ' αυτά διστάζω να προχωρήσω σε αγορά. Ήθελα μία βοήθεια από κάποιον που κάνει αγορές και κατέχει καλά το αντικείμενο.

Υπάρχει κάποιος τριγύρω να ξεκινήσω τις ερωτήσεις;

Εφ' όσον η πώληση γίνεται εντός των ορίων της ΕΕ, δεν επιβάλλεται δασμός, ούτε ΦΠΑ(*), παρά μόνον τα έξοδα αποστολής. Όμως, το συγκεκριμένο αντικείμενο παραείναι φθηνό. Προσωπικά, θα έδινα κάτι παραπάνω, και θα έπαιρνα αυτό ή αυτό. Είναι κρίμα να το βάλεις να φορτίσει, και να παραδώσει το πνεύμα και να συμπαρασύρει και το laptop. Βέβαια, μπορεί κάτι τέτοιο να μη συμβεί, και να δουλέψει κανονικά, ενώ αν υπερφορτωθεί, να κλείσει αυτόματα, κάτι που οφείλει να κάνει οποιοσδήποτε σωστά υλοποιημένος φορτιστής, αλλά με ανώνυμες κινεζιές δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

(*) O ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή και πληρώνεται από τον πωλητή στο Ην. Βασίλειο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.