Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2011 Καλησπερα σε ολους.Εχω μια απορια. Πηρα πριν λιγο απο ενα φιλο την Mobo του τιτλου που του την ειχαν κανει δωρο και θεωρητικα ειναι αμεταχιριστη... αν υποθεσουμε οτι αυτος την 'ψιλοχρησιμοποιησε' που φαινεται αλλωστε και στο tray του cpu οτι εχει μπει επεξεργαστης... απο την ισως 'αγαρμπη - αμαθη' τοποθετηση του cpu εχουν στραβωσει (πατηκωθει) 2-3 Pins εδω και κει.... αυτο δημιουργει προβλημα???
z3et Ιούλιος 25, 2011 #2 Ιούλιος 25, 2011 Δεν εχεις παρα να δοκιμασεις αλλα υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες κατι να μη λειτουργει σωστα ή να μη λειτουργει καθολου...
Wizard! Ιούλιος 25, 2011 #3 Ιούλιος 25, 2011 Εξαρτάται... Κι εμένα μου έτυχε να στραβώσουν κι έβαλα τη γυναίκα μου, που έχει μυωπία, να τα ισιώσει με μια καρφίτσα πολύ προσεκτικά. Έγινα όπως πριν και η μητρική έπαιξε χωρίς πρόβλημα.
Dark Oblivion Ιούλιος 25, 2011 Author #4 Ιούλιος 25, 2011 Λογο αυτου και μονο αραγε θα μπορουσε να παιξει αντικατασταση?
tsan Ιούλιος 25, 2011 #6 Ιούλιος 25, 2011 το πρωτο ελεγχουν στο service ειναι το socket και τα pins αν εχει στραβα pins βγαινει εκτος εγγυησεις
Κοπρίτης Ιούλιος 26, 2011 #7 Ιούλιος 26, 2011 ρε συ Θανο μ'αρεσει που μου τηλεφωνησες για συμβουλη κιολας...και σου ειπα αφου ακομα δεν εχεις στησει την RIIIE που εχεις και καθεται...τι την θες την μτχ UD7 απο αγνωστο πωλητη, με το s1155 στα ντουζενια του και εν οψει του νεου s2011...καλα ξεμπερδεματα ευχομαι...
Wizard! Ιούλιος 26, 2011 #8 Ιούλιος 26, 2011 ρε συ Θανο μ'αρεσει που μου τηλεφωνησες για συμβουλη κιολας... Ήμουν κι εγώ εκεί!
Barney Αύγουστος 2, 2011 #9 Αύγουστος 2, 2011 Αυτό δεν είναι ο λόγος για τον αχ δεν είναι συμβατή με τη μητρική πλακέτα, ή ανεμιστήρα του επεξεργαστή είναι το πρόβλημά σας, πραγματικά δεν καταλαβαίνω πραγματικά, αλλά υποθέτω σας!
AlCapone Αύγουστος 2, 2011 #11 Αύγουστος 2, 2011 Αυτό δεν είναι ο λόγος για τον αχ δεν είναι συμβατή με τη μητρική πλακέτα, ή ανεμιστήρα του επεξεργαστή είναι το πρόβλημά σας, πραγματικά δεν καταλαβαίνω πραγματικά, αλλά υποθέτω σας! Don't use translators they suck...:man_in_love:
racer Αύγουστος 2, 2011 #12 Αύγουστος 2, 2011 Αυτό δεν είναι ο λόγος για τον αχ δεν είναι συμβατή με τη μητρική πλακέτα, ή ανεμιστήρα του επεξεργαστή είναι το πρόβλημά σας, πραγματικά δεν καταλαβαίνω πραγματικά, αλλά υποθέτω σας!
pank Αύγουστος 2, 2011 #13 Αύγουστος 2, 2011 Εδω νομίζω πως είναι καρμικό πλεον το κάλεσμα στον καραφλό πρόεδρο του Εδεσσαϊκού.
Tsakonas Σεπτέμβριος 3, 2011 #14 Σεπτέμβριος 3, 2011 Εδω νομίζω πως είναι καρμικό πλεον το κάλεσμα στον καραφλό πρόεδρο του Εδεσσαϊκού.––Ναι ναι ναιεγω γιατί κοίταξε στην μια τέτοια αρχή ούτε ούτε και κοιτάξτε αυτος δεν ήθελε τους για να γίνει αυτό το αυτό το ΡΜΑ αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπα με ότι αυτό εμείς δεν δεν καν ηθελα αυτος είπε όχι λέει θέλω να την πουλησωΕ και μετά εγω είπα όχι λέω ε λέω δεν θα δεν θα γίνειθα κάνει γίνει αυτό πάλι νέος νέος Κοπριτης για να ορίσει για να για να ξαναγίνει πάλι το σοκετ…–Όχι δεν πειράζει..εμενα δεν με πειράζει ας γίνει όποτε θα κάνει όπως θα ορίσει πάλι ο αυτος ο Κοπριτης–Ναι ναι α μπράβο, ύστερα ,ακούς, μόλις είπε, είπανε κοιτάξτε αυτος ότι ότι ότιόχι δεν ηθελα για να γίνει το ΡΜΑ ε και γω ύστερα είπα εντάξει θέλω εε δε θέλω κι εγω και αυτος ύστερα, μετά εγω αφού είπα έιπα αυτό που θέλω άμα δε θέλω και γω το αλλαξα και λεω εντάξει δεν, ούτε και γω θέλω μετά είπε αυτος πάλι ότι , ξέρεις εγω λέει θέλω να βαλω τον ανεμιστηρα ε εγω όμως μετά δε δεχτηκα μετά από όλα αυτά και είπα να γίνει όποτε το κάνει να το πουλησω στις αγγελιες.Αυτό Ακριβώς.Τίποτα άλλο
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 3, 2011 Author #15 Σεπτέμβριος 3, 2011 Εξυπνο! Αν και θεωρω λαθος το να μιλαμε για τον Γιωργο σαν να ειναι ενας τυχαιος... γιατι οτι κανει ο παληκαρος αυτος με τα χερια του (που απαιτουν μερακι, εμπειρια ,φαντασια ,γνωσεις) ... για τους περισσοτερους απο μας ειναι απλα ονειρο θερινης νυχτως.
whitewolf Σεπτέμβριος 7, 2011 #16 Σεπτέμβριος 7, 2011 Εξυπνο! Αν και θεωρω λαθος το να μιλαμε για τον Γιωργο σαν να ειναι ενας τυχαιος... γιατι οτι κανει ο παληκαρος αυτος με τα χερια του (που απαιτουν μερακι, εμπειρια ,φαντασια ,γνωσεις) ... για τους περισσοτερους απο μας ειναι απλα ονειρο θερινης νυχτως. Ναι αλλα σου χαλασε την δουλεια με την αγγελια....μην τον αγαπας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.