theozois21 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2011 Παιδια γεια χαρά...Χθες έκανα format 6 υπολογιστές βάζοντας τους windows 7...ενώ χθες το δίκτυο δούλευε κανονικά,σήμερα κάνοντας επανεκκίνήση μου βγάζει το θαυμαστικό όσον αφορά την σύνδεση και δεν βλέπω καθόλου δίκτυο...Συγκεκριμένα στην σύνδεση δικτύου μου έχει σαν εικόνα ένα παγκάκι και γράφει μη αναγνωρισμένο δίκτυο (Δημόσιο δίκτυο)...Έκανα πολλά πειράματα(απενεργοποιήσα ta firewall ,απενεργοποίησα και ενεργοποίησα τον προσαρμογέα ,απεγκατάστησα και ξαναέβαλα τους drivers δικτύου αλλα και πάλι) και μερικές φορές τρώει φλασιές και βρίσκει δίκτυο αλλα στα καπάκια το χάνει...Δεν βρίσκονται μόνο αυτοί στο δίκτυο αλλα υπάρχουν και κάποιοι με vista kai xp οι οποίοι είναι κομπλέ...Το router δεν έχει θέμα..Όλα πράσινα...Κάποια ιδέα...??Τυχαίνει να τους χρειάζομαι για πρακτική και μου είναι σημαντικο να βρίσκουν δίκτυο...Οποιαδήποτε σκέψη καλοδεχούμενη γιατί έχω φρικάρει... Σε ένα άλλο forum κάποιος μου πρότεινε καρφωτές ip οι οποίες είχαν αρχικά αποτελέσμα αλλα τελικα καταλήξαμε πάλι στο μη αναγνωρισμένο δίκτυο...
michalos Ιούλιος 26, 2011 #2 Ιούλιος 26, 2011 ιντερνετ εχεις? το προβλημα ειναι οτι δεν εχεις ΚΑΙ ιντερνετ ή μονο οτι δεν μπορεις να δεις τα αλλα pc στο δικτυο ?Αν ειναι το δευτερο βαλε το pc στην ιδια ομαδα εργασιας και το comp. name να ειναι διαφορετικο απο αυτο των αλλων ,και οταν ανοιγεις τις θεσεις δικτυου επελξε να εμφανιζεται στην επιλογη που σου βγαζει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.