Jump to content

i7 950 High Temps

gzax

Recommended Posts

Λοιπον παω να την αγοραζω τωρα, θα τη τοποθετησω και θα σας πω αν εστρωσε το θεμα.

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Moλις εγκατεστησα τη Noctua se idle apo 55 επεσα στους 47-48 αλλα σε full load με prime απο 77 επεσα στους 61.

τι φουρμουρια εχεις??εχεις ζεστη στο δωματιο?

30 C αυτη τη στιγμη δωματιου.

Πολυ καλύτερα. Καλοριζικη

Eυχαριστω αλλα και παλι 4ιδλε ειναι πολα κοιταω αλλα posts απο κοσμο που εχει το ιδιο setup και ειναι στους 34 - 38 idle 10 c δεν ειναι μικρη διαφορα. Θα σπασω το κεφαλι μου αν δε βρω τη φταει.

ρε μαν ξεχνα το

δεν γινεται να εχεις 30 στο δοματιο και να εχεις 34 στη cpu

+15 εως 20 απο την θερμοκρασια περιβαλλοντος κομπλε εισαι

για αερα εισαι GGλονι

Για ανοιξε κανα aircondition να δεις που θα σου βγουν τα ματια απ τις θερμοκρασιες:suicide:Γενικα το καλοκαιρι για pc ειναι βασανο...

Moλις εγκατεστησα τη Noctua se idle apo 55 επεσα στους 47-48 αλλα σε full load με prime απο 77 επεσα στους 61.

καλα το full load μας ενδιαφερει εκει ειναι ολα τα λεφτα το idle οχι και τοσο μην δινεις σημασια

καλα τοση διαφορα απο v8:hmm:στα full τι να πω ειναι αθλος

κι εγω σε καταλαβα.. θα πεις οτι δουλευω στο πλαισιο.. λοιπον φιλε για πολοστη φορα στο thelab θα πω οτι ειμαι υδραυλικος!!

υδραυλικος ειναι το παιδι ρε εξυπνοι ολοι αμεσωσ αφηστε τισ γραφικοτητεσ και ασχοληθειτε με ποιο σοβαρα πραγματα

Έχουν δίκιο τα παιδιά.μην περιμένεις πολλα το καλοκαίρι.άλλοι με υδροψυξη και έχουν τέτοιες θερμοκρασίες.

Υ. Γ. Αυτη τη στιγμή είμαι στο καράβι για Ρόδο και μπαίνω στο thelab να δω τα μηνυματα... Αρρώστια!!

Έχουν δίκιο τα παιδιά.μην περιμένεις πολλα το καλοκαίρι.άλλοι με υδροψυξη και έχουν τέτοιες θερμοκρασίες.

Υ. Γ. Αυτη τη στιγμή είμαι στο καράβι για Ρόδο και μπαίνω στο thelab να δω τα μηνυματα... Αρρώστια!!

Τι να πω δε ξερω μιλαω με κατι φιλους σε ιδιο temp δωματειο και πεζουν 35-38 ιdle.

μενα παλι ειναι στους 50 idle... τι να πω.

Η απόδοση της ψυκτρας φαίνεται σε πλήρες φορτίο όπως είπε και κάποιος πιο πάνω. Εν το μεταξύ ο φίλος σου προφανώς έχει άλλο σύστημα.αλλα ακόμα και αν έχει το ίδιο απο κομμάτι σε κομμάτι έχει διάφορα. Εγώ πιστεύω είσαι καλα.και μόνο με την αλλαγή ψυκτρας κατέβηκε αρκετά η θερμοκρασία.

Φιλαρακι για δες το cpu load ποσο τις εκατο ειναι?Μηπως σου τραβαει κανα προγραμμα πορους και δεν την εχεις παρει χαμπαρι,γιατι σε full load μια χαρα εισαι.

Και κατι αλλο,στις επιλογες παροχης ενεργειας βαλε εξισοροπηση γιατι ο δικος μου σε idle δουλευει στα 1619,κατι mhz.

Και κατι αλλο,στις επιλογες παροχης ενεργειας βαλε εξισοροπηση γιατι ο δικος μου σε idle δουλευει στα 1619,κατι mhz.

Ολα τα Power savings απο bios τα εχω κανει disable, μηπως να φταει αυτο λες?

Εαν εχεις windows7 δοκιμασε να τα ενεργοποιησεις εκει.πινακας ελεγχου-συστημα και ασφαλεια-επιλογες παροχης ενεργειας.Θα δεις οτι καθε φορα που τα αλαζεις αλαζει και η συμπεριφοαρα του επεξεργαστη.

Επειδη εχω δει την v8 σε συστημα φιλου με τον ιδιο επεξεργαστη εχετε τις ιδιες θερμοκρασιες αλλα τον εχουμε σηκωσει 4ghz.Και με την καινουρια ψυκτρα πιστευω οτι εισαι οκ τις θερμοκρασιες με το prime δεν υπαρχει περιπτωση να τις πιασεις σε κανονικη χρηση αν εισαι 75-77 σε prime θα εισαι σιγουρα 10 κατω σε ενα game.Ανεβασε τον λιγο να δεις θερμοκρασιες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.