auditt Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2011 καλησπερα αγορα ενα iphone 3gs και θελω να ρωτησω κατιπαρατηρησα πως δεν περαστηκαν οι επαφες μου απο την sim στο iphone πως γινετε να τις εμφανισει??εχω την εντυπωση πως θα υπαρχει καποιο app που θα μπορουσε να μου λυσει το προβλημαΕυχαριστω προκαταβολικα
argy1 Ιούλιος 25, 2011 #2 Ιούλιος 25, 2011 εισαι σιγουρος οτι ειναι αποθηκευμενες στη sim και οχι στην παλια συσκευη?
auditt Ιούλιος 25, 2011 Author #5 Ιούλιος 25, 2011 ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου επιασε μπορειτε ακομη να μου προτεινετε ποιο ειναι το καλυτερο site for apps? το χω με jailbrake firmware 4.3.3 νομιζω Και μια τελευταια ερωτηση εβαλα μια εφαρμογη που λεγεται find your iphone αλλα δεν λειτουργει σε μενα απο τι διαβασα μονο στο iphone 4 lλειτουργει υπαρχει καμια λυση σε αυτο το προβλημα?? Ρωταω γιατι νομιζω με αυτην την εφαρμογη εαν στο κλεψουν το εντοπιζεις που ειναι σωστα??
CmoS Ιούλιος 25, 2011 #7 Ιούλιος 25, 2011 για app κτλπ οτι θες απο installous ! ριξε ενα google για να βρεις το repo που ειναι και περνα το απο cydia.για το αλλο App που λες δεν εχω ασχοληθει.
spyvelm Ιούλιος 25, 2011 #8 Ιούλιος 25, 2011 http://cydia.hackulo.usβαλε αυτο στα repositories σου κ κατεβασε το Installous
YDinopoulos Ιούλιος 25, 2011 #9 Ιούλιος 25, 2011 Νομιζω το Find My iPhone λειτουργει μονο αν εχεις account στο me.com !
auditt Ιούλιος 26, 2011 Author #10 Ιούλιος 26, 2011 απο τι το ψαξα θελει να εχεις apple id εκανα λογαριασμο και ακολουθησα τις οδηγιες δηλαδη πηγα ρυθμισεις,,μαιλ-επαφες,ημερολογια,προσθηκη,mobile me, μετα με ζηταει το apple id+ password το βαζω και με βγαζει το εξης μυνημα: Η συσκευη δεν υποστηριζεται ΤΟ apple id σας ειναι εγκυρο αλλα το iphone δεν ειναι επιδεκτικο για δωρεαν υπηρεσια Mobile me παταω περισσοτερα και με βγαζει εδω Apple - iPhone - How to set up Find My iPhone αλλα ακριβως αυτα τα βηματα κανω ΣΤο σιτε της me.com βαζω παλυ τα στοιχεια apple id που ζηταει και με βγαζει : Please use your mobile me id to sign in,or make sure Find my iphone is setup.Set it up from your from iphone 4,ipad or ipod touch Αρα απο τι καταλαβαινω με λιγα λογια το 3gs δεν υποστηρηζει αυτην την εφαρμογη και ειναι τοσο σημαντικο app| και πρακτικο
SirDiman Ιούλιος 26, 2011 #11 Ιούλιος 26, 2011 Στο παλιο μου 3g ειχα συνδεσει το κινητο με το me αλλα η apple σκοπευει να αλλαξει την υπηρεσια γιαυτο ισως εχεις προβλημα
auditt Ιούλιος 26, 2011 Author #12 Ιούλιος 26, 2011 που συμαινει πως δεν θα το υποστηριζει αλλο???εβαλα το ihound νομιζω κανει την ιδια δουλεια με το find my iphone εαν δεν κανω λαθος??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.