crossman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2011 Παιδιά έχω πάλι ανάγκη την βοήθειά σας , μόλις πήρα το netbook αλλά όταν πάω να συνδεθώ στο internet μου λέει οτι θέλει ένα κλειδί ασφαλείας . Μήπως ξέρετε που μπορώ να το βρω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 25, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 τι κλειδι ασφαλειας εχει βαλει?Εχεις βαλει ή εχει τι εργοστασιακο?ποιο ρουτερ εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούλιος 25, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 Εάν δεν έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις από το modem/router σου, κοίτα κάτω από αυτό.Λογικά θα δεις κάτι που να λέει "WEP Key" ή "WPA Key".Αυτό είναι το κλειδί για το ασύρματο δίκτυο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crossman Ιούλιος 25, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 οκ ευχαριστώ , το βρήκα , ένα άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορώ να κατεβάσω από πουθενά το norton γιατί έχω πάρει για τρεις υπολογιστές αλλά δεν μπορώ να βάλω cd στο netbook Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 25, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 κανε trial θες?Δες απο το σιτε της νορτον αν εχει.Δες και δω:Antivirus Software - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
crossman Ιούλιος 25, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.