Jump to content

Μαγαζί που αναλαμβάνει κοπή Plexiglass

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες..! :yu:

Θέλω να αγοράσω Plexiglass κομμένο σε συγκεκριμένες διαστάσεις,γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που θα μπορούσε να αναλάβει κάτι τέτοιο?!

(Προς νότια Αττική μεριά αν γίνεται..) :p

thnx εκ'των προτέρων...!! :bigsmile:

Επειδη εψαχνα και εγω παλια,μπορω να σου πω οτι δεν υπαρχει στην ελλαδα τετοιο καταστημα(απ'οσο ξερω) αλλα το καλυτερο που μπορεις να βρεις ειναι να το αγορασεις και να το κοψεις στις διαστασεις που θελεις με "κορδελα"(εργαλειο που χρυσημοποιουν οι μαραγκοι για να κοψουν ξυλα και αλλα)πηγαινε σε καποιο μαραγκαδικο και ρωτα,υπαρχει περιπτωση να σου πουν και οχι γιατι μερικοι φοβουντε μην χαλασει,διοτι ειναι σκληρο υλικο το plexi.

Έγινε επεξεργασία από digitaltiger

Ρώτησε σε τζαμάδικα.

Κάποια κόβουν plexi σε διαστάσεις που θέλεις, απλά μπορεί να στα χρεώσουν ακριβά με την κλασική δικαιολογία "και εγώ τι θα τα κάνω τα ρετάλια ?"

Επίσης ρώτησε τον "Κοπρίτη" που μου έχει κόψει plexi σε laser.

Καλημέρες..!

αρχικά,σας ευχαριστώ όλους! :yu:

βασικά δεν θέλω καμιά ιδιαίτερη κατασκευή ή τίποτα τέτοιο,απλά 2 τετράγωνα κομμάτια σε κάποιες διαστάσεις..! :p

θα κοιτάξω στα μαγαζιά που μου είπατε πάντως αν και εγώ πιστεύω πως ένας τζαμάς θα μπορούσε να την κάνει την δουλειά..

πηγαινε σε καποιο μαραγκαδικο και ρωτα,υπαρχει περιπτωση να σου πουν και οχι γιατι μερικοι φοβουντε μην χαλασει,διοτι ειναι σκληρο υλικο το plexi.

digitaltiger,έχουμε επιχείρηση με ξυλεία στην οικογένεια και δοκίμασα με κορδέλα για ξύλα (με ένα κομμάτι plexiglass από praktiker),η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη κορδέλα έχει μεγάλο πάχος και το plexiglass αντί να κοπεί έγινε λες και είχε "φάει" την γνωστή κλωτσιά by Chuck Norris... :fie::slap::innocent:

Καλημέρες..!

αρχικά,σας ευχαριστώ όλους! :yu:

βασικά δεν θέλω καμιά ιδιαίτερη κατασκευή ή τίποτα τέτοιο,απλά 2 τετράγωνα κομμάτια σε κάποιες διαστάσεις..! :p

θα κοιτάξω στα μαγαζιά που μου είπατε πάντως αν και εγώ πιστεύω πως ένας τζαμάς θα μπορούσε να την κάνει την δουλειά..

digitaltiger,έχουμε επιχείρηση με ξυλεία στην οικογένεια και δοκίμασα με κορδέλα για ξύλα (με ένα κομμάτι plexiglass από praktiker),η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη κορδέλα έχει μεγάλο πάχος και το plexiglass αντί να κοπεί έγινε λες και είχε "φάει" την γνωστή κλωτσιά by Chuck Norris... :fie::slap::innocent:

το plexi του praktιker ειναι extruded και οχι χυτο

και γι'αυτο αφηνει χοντρα γρεζια κατα την κοπη με μηχανικο τροπο

εαν δεν σε ενδιαφερει η ακριβεια και το τριψεις μετα στα σοκορα δεν υπαρχει προβλημα

απλα σε υστερει σε διαυγεια

εναλλακτικα τσεκαρε κι αυτα εδω.... μπας και βρεις κατι πιο κοντα σου