sotiris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2011 Άβε!Από Σεπτέμβρη έχω κανονίσει να πάω στο UK.Έχω βρει διάφορα houses / appartments πλησίον του Πανεπιστημίου όπου θα πάω και θέλω να ρωτήσω τι παίζει με τα έξοδα.Π.χ. έχω βρει κάποια ωραία σπιτάκια με 600-700 λίρες το μήνα και κάποια ωραία διαμερισματάκια με τα ίδια λεφτά.Πόσα "κρυμμένα" έξοδα υπάρχουν?Προσωπικά ψάχνω να νοικιάσω ένα dettached house για πάρτη μου αλλά με αγχώνουν τα επιπλέον έξοδα (ΦΩΣ ΝΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ που λέμε + ΓΚΑΖΙ, δημοτικά τέλη, σκουπίδια ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο χρεώνουν!).Πόσο πάνε αυτά περίπου? Θα την βγάζω με 650 νοίκι + 150-250 τα έξοδα ή θα μου πάει ο κούκος αηδόνι και θα μπω μέσα??
z3et Ιούλιος 24, 2011 #2 Ιούλιος 24, 2011 Να κανουν τα ενοικια 6, 7 κατοσταρικα και ολα τα αλλα να ειναι στα 1-2, χλωμο το κοβω. Συνολικα μαλλον θα ξεπερασεις κατα πολυ το χιλιαρικο...ΥΓ: Φιλος που εχει νοικιασει UK, πληρωνει /εξαμηνο (ισως και χρονο) και οχι ανα μηνα και του ερχεται πιο φθηνα.
Daytime Dreamer Ιούλιος 25, 2011 #3 Ιούλιος 25, 2011 ΤΟ νερο συνηθως συμπεριλαμβανεται στο ενοικιο. Ρευμα καμια φορα ειναι εκτος ενοικιου, αλλες φορες περιλαμβανεται.Σε ποια περιοχη πας? Να ξεπερασεις το χιλιαρικο πολυ δυσκολο εκτος και αν μενεις Λονδινο (μενει ο bro Λονδινο και ξερω)
sotiris Ιούλιος 25, 2011 Author #4 Ιούλιος 25, 2011 Στο Birmingham, αλλά έχω 2 επιλογές: ή να πάω να μείνω στο κέντρο της πόλης σε διαμέρισμα ή σε πιο προάστια σε σπίτι. Το κόστος του ενοικίου είναι παρόμοιο, το σπίτι έχει τις ευκολίες του (παρκάρεις το αμάξι μπροστά και έχεις μια σχετική αυτονομία από τους γείτονες) ενώ το διαμέρισμα τα γνωστά!!Απλά φοβάμαι μήπως το σπίτι παραέχει έξτα / κρυφά κόστη, οπότε ίσως είναι πιο σώφρον να ψάξω διαμέρισμα.Να μου φτάσει 1000 λίρες το μήνα είναι οκ, αλλά από κει και πάνω τα θεωρώ πολλά.
billpeppas Ιούλιος 25, 2011 #5 Ιούλιος 25, 2011 Αν δεν είσαι πολύ μακριά από το κέντρο ή περιοχές που σε ενδιαφέρουνε δεν χρειάζεσαι για την καμμία αμάξι Αγγλία ( εκτός και αν γουστάρεις την οδήγηση, ή σούξου μούξου με γκομενάκια στο τουτού ). Διαμέρισμα/σπίτι πάνω κάτω τα ίδια "κοινόχρηστα" έχουνε, μια η άλλη έρχονται. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να σου πεί ο Σεβαστιανός ( sebastian )
baltazar1999 Ιούλιος 26, 2011 #6 Ιούλιος 26, 2011 Αν δεν είσαι φοιτητής να κοιτάξεις και το θέμα του council tax. Μπορεί να παίζει από 500 μέχρι 7000 χιλιάδες λίρες το χρόνο ανάλογα με το σπίτι, περιοχή, παλαιότητα κλπ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.