paynemax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2011 αναθεμα με αυτο το game απο την πρωτη μερα που το πηρα εχει του κοσμου τα bugs καθε βδομαδα βγαζανε και new patch.Στο δια ταυτα παλι προβλημα , εχω φτασει σε ενα σημειο που χτυπανε τα γραφικα, εμφανιζεται ενα πλαισιο σαν καδρο 2 cm γυρω απο την οθονη και τα γραφικα ειναι κουκουρουκου σε πρωτη φαση τα υπολοιπα γραφικα δειχνουν οκ αλλα μολις κουνησεις το ποντικι ολη η οθονη παιρνει το χρωμα που επικρατει στην πιστα , προχωρας λιγο και τα γραφικα φτιαχνουν και μετα παλι το ιδιο , το καδρο με τα χαλασμενα γραφικα παραμενει οτι και να κανεις.drivers αλλαξα , το surround monitor το εβγαλα , νεα εγκατασταση εκανα ! ! ! Τι στην ευχη συμβαινει?Nα πω οτι φταιει η VGA , δεν εχω προβλημα με κανενα αλλο GAME.
paynemax Ιούλιος 24, 2011 Author #3 Ιούλιος 24, 2011 Μπας και σου ζεστενεται το καρτονι?το προβλημα παρουσιαστηκε πολυ μετα σε συγκεκριμενη πιστα , αν κανω load σε παλιοτερο stage δειχνει μια χαρα.Γραψε λαθος , τωρα μου το κανει παντου ακομα και σε παλαιοτερα saves ! ! ! (μονο στο συγκεκριμενο game)
Periklis_pap Ιούλιος 24, 2011 #4 Ιούλιος 24, 2011 Μήπως να τρέξεις κάποιο stress test στην κάρτα γραφικών?
foniki_mpekatsa Ιούλιος 24, 2011 #5 Ιούλιος 24, 2011 το προβλημα παρουσιαστηκε πολυ μετα σε συγκεκριμενη πιστα , αν κανω load σε παλιοτερο stage δειχνει μια χαρα.Γραψε λαθος , τωρα μου το κανει παντου ακομα και σε παλαιοτερα saves ! ! ! (μονο στο συγκεκριμενο game)ρε μαναρι ειναι απλο,την ωρα που παιζεις κανε μια ελαχιστοποιηση και δες τι θερμοκραριες εχει.Η καρτα που εχεις φημιζεται για φουρνος ποσο μαλλον μεσω ελληνικου καλοκαιριου.
paynemax Ιούλιος 24, 2011 Author #6 Ιούλιος 24, 2011 ρε μαναρι ειναι απλο,την ωρα που παιζεις κανε μια ελαχιστοποιηση και δες τι θερμοκραριες εχει.Η καρτα που εχεις φημιζεται για φουρνος ποσο μαλλον μεσω ελληνικου καλοκαιριου.Χαχαχαχα μου αρεσε το "μαναρι".Θα το κανω αυτο που λες αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω συναντησει προβλημα ακομα και οταν παιζω σε αναλυση 5760 χ 1080 , το portal το εχω δοκιμασει και σε 1920 χ 1080 και παλι το ιδιο κανει.
GFFermari Ιούλιος 25, 2011 #7 Ιούλιος 25, 2011 Αγαπουλα κανε ενα ''VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE'' απο το Steam για να τσεκαρεις τα αρχεια του παιχνιδιου. Περιεργο που στο κανει μονο σε μια πιστα κ οχι οπουδηποτε. Steam library ->Portal 2->Properties->Local files Tab->VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE ΥΓ. Οχι πες την αληθεια, το αγαπουλα δε σου αρεσε περισσοτερο απο το μαναρι? Ειναι και της μοδας.
tragikos Ιούλιος 25, 2011 #8 Ιούλιος 25, 2011 Αν το πρόβλημα σου δεν αναφέρεται εδώ, τότε είναι καθαρά θέμα δικού σου συστήματος. Θα ήθελα να δω screenshot πάντως (πατάς F12 στο παιχνίδι μέσα και κατά την έξοδο το ανεβάζεις σαν public και μας δίνεις το link)
paynemax Ιούλιος 25, 2011 Author #9 Ιούλιος 25, 2011 Αγαπουλα κανε ενα ''VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE'' απο το Steam για να τσεκαρεις τα αρχεια του παιχνιδιου. Περιεργο που στο κανει μονο σε μια πιστα κ οχι οπουδηποτε.Steam library ->Portal 2->Properties->Local files Tab->VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE ΥΓ. Οχι πες την αληθεια, το αγαπουλα δε σου αρεσε περισσοτερο απο το μαναρι? Ειναι και της μοδας. Εισαι ΘΕΟΣ ! ! ! 2 αρχεια ηταν χτυπημενα τα εκανε download και ετοιμος. ΥΓ. Μου αρεσει πιο πολυ το μαναρι ειναι πιο BRUTAL:whip: , το αγαπουλα ειναι SOFT:inlove:
tragikos Ιούλιος 25, 2011 #10 Ιούλιος 25, 2011 Το δοκίμασες δηλαδή και αυτό έφταιγε; Εντύπωση μου κάνει...
paynemax Ιούλιος 25, 2011 Author #11 Ιούλιος 25, 2011 Το δοκίμασες δηλαδή και αυτό έφταιγε; Εντύπωση μου κάνει...ναι , 2 αρχεια ηταν χτυπημενα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.