Jump to content

Κάρτα για physx

iNDEST

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλο το forum,

Λοιπόν για να μην μακρυγορώ,εχω ως primary καρτα γραφικών μια gtx560ti,αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι,αξίζει να βάλω την nvidia gt440 για physx ή θα έχω επιπτώσεις επειδή οι κάρτες θα τρέχουν σε x8?

Να σημειώσω οτι την gt440 τυχαίνει να την έχω,γιαύτο έλεγα να μην πάει χαμένη.:hmm:

Δυστυχώς δεν έχει σημασία το sli/cf. Σημασία έχουν τα lanes της μητρικής. Από την στιγμή που θα κωτσάρει κάρτα στη 2ρη pcie θα μειωθεί το bandwidth της πρώτης.

Μπορεί να κάνω και λάθος και να υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσω bios/οτιδήποτε, αλλά αμφιβάλω.

Απλά κάρφωσέ την λοιπόν, από τη στιγμή που δεν είναι και τρελή διαδικασία και τρέξε 1-2 τεστάκια(δε θα χάσεις πάνω απο 30' κατά τη γνώμη μου) και πες μας αν άξιζε τελικά..

βαλτην πανω και κανε κανα τεστ. αν ειναι καλυετρα τα πραγματα απο οτι ηταν πριν την αφηνεις....μη βαριεσαι εισαι και νεο παιδι....:clap:

Ο χρονος ειναι χρημα gio...:p

Λοιπόν το δοκίμασα εγώ με την asus p8z68 deluxe twintech 560ti & BFG 8800GTX.Διαφορές επιδόσεων σε games χωρίς physx δεν υπήρξαν.Σε ανάλυση 1680x1050 ΑΑx4 ΑFx16.Απότι είχα δεί και σε αλλα forum διαφορές βλέπεις με τα pci σε 8x/8x και 16x/16x μόνο όταν παίζεις με πολλές οθόνες.οπότε βάλτην ;p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.