Jump to content

χρειαζομαι βοηθεια

thyra 7

Recommended Posts

Με 200 ευρω βρισκει ανετα

με 50 ευρω καναν intel e6600

με 20 ευρω μητρικη με σοκετ 775 βρισκει

με 30 ευρω καμια 9600gt

25 ευρω οι μνημες 2 gb ddr2 800mhz

και με κανα 50 αρικο βρισκει ενα 500watt καλο psu

Συνολο 175 ευρω!!

Μιλαω παντα για μεταχειρισμενα πραγματα για αυτο ειπα να κοιταξει αγγελιες

εαν ψαξει σε διαφορα φορουμς μπορει να βρεις αυτα τα κομματια με αυτα τα λεφτα

Προσφτα εκανα ενα pcaki για εναν γνωστο μου με αυτα τα λεφτα ποτε δεν μιλαω τυχαια φιλε μου

τωρα μαλιστα...αλλα ποσο καιρο πρεπει να ψαξεις για να βρεις κατι τετοιο?οεοε?κανα τριμηνο?

1 βδομαδα ειναι ακρετη αρκει να μπαινεις σε πολλα sites με αγγελιες και ενα απο εδω ενα απο κει βρισκεις

Asus M5A78L-M LX Κάρτα Γραφικών AM3+ M5A78L-M LX 51.59

MEMORY :: Kingston 4GB DDR3 Non ECC CL7 1066MHz (KVR1066D3N7/4G) - Visionstudio.gr Kingston 4GB DDR3 Non ECC CL7 1066MHz 21.62

PROCESSOR :: AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz Triple Core Socket AM3 95W Box (ADX450WFGMBOX) - Visionstudio.gr AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz Triple Core Socket AM3 95W Box 61.97

Υπάρχουν λύσεις !! ας βρει και μια 9600gt μεταχειρισμένη και είναι κομπλέ.

ας τα παρει καινουργια τοτε γιατι μτχ mobo/cpu(core2duo at least)/ram/vga/psu με 150-200 μαλλον θα παει πανω απο εβδομαδα να βρει...

Άμα δε δώσει τουλάχιστον κανα 600ρι για καινούριο πύργο, να μην ελπίζει σε πρόσφατο παιχνίδι για κανένα λόγο.

εισαι λαθος εδω....εξαρταται παντα το παιχνιδι και την αναλυση που παιζει.ειναι πολυ γενικο αυτο που λες.αν το παιχνιδι ειναι απαιτητικο οχι 600 αλλα ουτε 1200 δεν του φτανουν...

Άμα δε δώσει τουλάχιστον κανα 600ρι για καινούριο πύργο, να μην ελπίζει σε πρόσφατο παιχνίδι για κανένα λόγο.

εισαι λαθος εδω γιατι ενα pc με 200-220 ευρω μπορει να εχει μια 4850-4870

οπου ανταπεξερχεται στις απαιτησεις μια χαρα

σε αναλυση 1600χ1024

δοκιμασμενο ;)

Δηλαδή, από celeron και agp, με 220 ευρώ ανταπεξέρχεται μια χαρά;...

Λέμε, άμα έχει τέτοιο πανάρχαιο μηχάνημα, ότι και να στάξει, δε θα δει αποτέλεσμα - πάει για καινούριο πύργο. Και καινούριος πύργος με κάτω από 600 ευρώ, ούτε 6 μηνο δε βγάζει σε έστω μέτριων απαιτήσεων παιχνίδια - τέλος.

Αυτά άμα μιλάμε για καινούρια πάντα έτσι;

τι celeron??

δεν διαβασες μαλλον τα προηγουμενα ποστ μου και δεν προσεχεις τι λεω

με 200 ευρω κανει ενα pc που να παιζει τα παντα αξιοπρεπεστατα

Με 200 ευρω βρισκει ανετα

με 50 ευρω καναν intel e6600

με 20 ευρω μητρικη με σοκετ 775 βρισκει

με 50 ευρω καμια 4870

25 ευρω οι μνημες 2 gb ddr2 800mhz

και με κανα 50 αρικο βρισκει ενα 500watt καλο psu

Κλοκαρει και λιγο το cpu στα 3 ghz οπου παει ανετα 3

Και παιζει τα παντα μια χαρα αξιοπρεπεστατα ειδικα σε αναλυση 1600χ1024

Μιλαω για μεταχειρισμενα πραγματα

Συνολο 195 ευρω!!

Αυτό με τα μεταχειρισμένα είναι κάπως θεωρητικό , ότι θα τα βρει όλα αυτά, αυστηρά στις τιμές που θέτεις και σε εύλογο χρονικό διάστημα...

Τεσπα, από τιμές και συνθέσεις νομίζω πάνω κάτω ξέρουμε όλοι εδώ μέσα. Απλά μην θεωρείς τόσο δεδομένη και εύκολη τη λύση που προτείνεις για τα μεταχειρισμένα.

το θεμα ειναι οτι δεν εχω ουτε 200Ε και ελεγα μεχρι να μαζεψω λεφτα να φτιαξω καινουργο να αναβαθμισω αυτον που εχω...Κατι αλλο....Πιστευετε οτι θα μπορεσω να πουλησω τον υπολογιστη που εχω μετα???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.