Jump to content

χρειαζομαι βοηθεια

thyra 7

Recommended Posts

Εχω αυτον τον υπολογιτη:

motherboard:Albatron PX865PE Lite

chipset:Intel i865G

επεξεργαστη:Intel® Celeron® CPU 2.00GHz

ram:DDR400 SDRAM PC-3200 1024MB

καρτα γραφικων:NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X 64MB

τι καρτες γραφικων υποστηριζει;;;;;

αν δεν κανω λαθος μπορεις να βαλεις μεχρι ΑΤΙ RADEON Χ850ΧΤ , το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να εχεις ενα καλουτσικο τροφοδοτικο γιατι η σθγκεκριμενη καρτα τραβαει ρευμα , ενα 450w.

Σιγουρα θα χρειαστεις αλλη μια μνημη των 2GB αλλιως θα τα δει ολα ο HDD με τα SWAP files που θα φτιαχνει λογο ανεπαρκους μνημης.

Τωρα να σου πω να βρεις και καναν παλιο επεξεργαστη P4 , γιατι ο CELERON gia games ειναι χωμα ! ! !

Νομιζω αυτα ειναι τα καλυτερα που μπορεις να υποστηριξεις.Το θεμα ειναι να τα βρεις γιατι ειναι αρκετα παλια , βασικα η VGA ειναι το προβλημα.Αν τελικα πας για την λυση που σου προτεινα προσεξε η VGA να ειναι AGP γιατι εβγαινε και σε PCIX.

Παντως αν ειναι να δωσεις πανω απο 100€ για ολα αυτα , μαζεψε κανα φραγκο και παρε νεο PC.

Επειδη λες "διαφορα" θεωρω οτι παιζεις τα παντα ! ! !

εισαι σιγουρος πως υποστιριζει τετοια καρτα γιατι ειναι DDR3 Η δεν παιζει ρολο αυτο

Μήπως καλύτερα να ξέχναγες το θέμα της αναβάθμισης και να πας κατευθείαν στην λύση XBOX360 (γιατί το pc σου τρώει χώμα κι από κονσόλες) να χεις καινούρια παιχνιδάκια από torrents ?Αλλιώς ρίξε κανα 600άρι ευρώ και πάρε ένα σεμνό και ταπεινό ΣΗΜΕΡΙΝΟ pc (ή έστω χτεσινό) να κάνεις δουλειά .Με αναβάθμιση ΔΕΝ σώνεσαι !

Μήπως καλύτερα να ξέχναγες το θέμα της αναβάθμισης και να πας κατευθείαν στην λύση XBOX360 (γιατί το pc σου τρώει χώμα κι από κονσόλες) να χεις καινούρια παιχνιδάκια από torrents ?Αλλιώς ρίξε κανα 600άρι ευρώ και πάρε ένα σεμνό και ταπεινό ΣΗΜΕΡΙΝΟ pc (ή έστω χτεσινό) να κάνεις δουλειά .Με αναβάθμιση ΔΕΝ σώνεσαι !

Το ξερω οτι ειναι πολυ παλιο αλλα δεν εχω ακομα τι οικονομικη δυνατοτητα για xbox

Το ξερω οτι ειναι πολυ παλιο αλλα δεν εχω ακομα τι οικονομικη δυνατοτητα για xbox

Οπότε ούτε και την δυνατότητα για νέο PC. Δυστυχώς αναβάθμηση στο υπάρχον σύστημα είναι εντελώς waste of money.....

+1 με vakis, δεν αξιζει να επενδυσεις ουτε 1 ευρω για αυτο το μηχανυμα

καλυτερα μαζεψε λεφτα και με 150-200 παιρνεις κατι αξιοπιστο ωστε να παιζεις τα τελευταια παιχνιδια

Γνωμη μου ειναι να κοιταξεις τις αγγελιες για συνθεση ωστε να παρεις κατι πιο δυνατο σε αυτα τα λεφτα απο τι καινουριο

150-200 €? τι να πρωτοπαρει ρε συ?cpu?mb?ram?psu?με τοσα αντε κανα 2πιρινο intel 8xxx mobo και ram?vga?το δακτυλο του?psu?

θα θελα και γω να μου πεις που πουλανε αξιοπιστα πισι με 150-200€ και να παιζουν τα τελευταια παιχνιδια (χαχα) να παω να παρω 2 για τα ανιψακια μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.