Jump to content

MANOSPC

Recommended Posts

Καταρχάς καλό μεσημέρι σε όλους σας. Έχω να γράψω κάμποσο καιρό διότι έδινα πανελλήνιες φέτος και είχα ριχτεί με τα μούτρα στο διάβασμα. Ευτυχώς τα πήγα αρκετά καλά και αποφάσισα να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου.:rolleyes:

Μας έδωσαν από την εταιρία του πατέρα μου επιδότηση για κινητό 320€ από το κατάστημα της Vodafone μόνο. Το κινητό που έχω τώρα είναι ενα sony ericson από τα πολυυύ παλιά (phonecall και έτσι). Λέω λοιπόν να αγοράσω ένα smartphone με αυτήν την επιδότηση.

Με λίγο ψάξιμο στα καταστήματα της Vodafone και του Πλαισίου (από το internet) βλέπω ότι σε αυτήν την τιμή υπάρχουν μερικά καλά smartphones. Συγκεκριμένα το μάτι μου έπεσε στα:

1) Samsung Galaxy S (319€ Πλαίσιο)

2) Samsung Galaxy Ace S5830 (289€ στη Vodafone)

3) Nokia C7 (219€ Multirama)

Βασικά γύρω από εκείνη την τιμή(κάτω από 320 και πάνω από 270) δεν βρήκα κάτι άλλο. Διευκρινίζω ότι δεν μπορώ να αγοράσω κάτι ακριβότερο από 320€. Η επιδότηση είναι ακριβώς τόσο και δεν μπορώ πχ να προσθέσω δικά μου 9€ για αγορά κινητού 329€ (δεν ξέρω γιατί αλλά δυστυχώς έτσι είπαν από την εταιρία του πατέρα μου:hmm:).

Αφού το Samsung Galaxy S και το Nokia C7 είναι ακριβότερα από το S5830 προσανατολίζομαι στην αγορά αυτών των μοντέλων.

Τώρα..δεν έχω ειλικρινά μεγάλη πείρα από αυτά και ζητάω την συμβουλή σας... Να μου πείτε ποιο θεωρείτε καλύτερο από αυτά τα δύο ή αν έχετε να μου προτείνετε τίποτα καλύτερο με τιμή < 320€.

Η επιδότηση ισχύει μέχρι 1 Σεπτεμβρίου αλλά δεν μπορώ να τρέχω τελευτέα στιγμή γιατί εκείνη την περίοδο θα ψάχνω για σπίτι (εκεί που θα περάσω) και δεν θα έχω χρόνο. Πάντως αν έχετε υπόψιν ότι ένα κινητό κάνει σήμερα πχ 340€ και ενδεχομένως να πέσει η τιμή του μέχρι τον Σεπτέμβρη στα 320€ μπορείτε να το προτείνετε.

Κάθε άποψη είναι αποδεκτή! Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων.:beer:

Αν θες να βγάζεις και φωτογραφίες,να ξέρεις ότι το galaxy s δεν έχει flash!!!Οπότε οι βραδυνές φωτό...πάνε περίπατο!

Είναι λόγος που δεν το πήρα!

Θα σου πρότεινα αν έβρισκες να έπαιρνες με τα χίλια το Samsung wave S8500.Απλά φοβερό!

Αυτό πήρα και το έχω ερωτευθεί!

:pΘα το κρατήσω για πολλά χρόνια μου φαίνεται!

Θα σου πρότεινα αν έβρισκες να έπαιρνες με τα χίλια το Samsung wave S8500.Απλά φοβερό!

Το κακό είναι πως τρέχει bada os και οχι android.

Το κακό είναι πως τρέχει bada os και οχι android.

Ε και???Γιατί "κακό"???Μια χαρά είναι το bada και πολύ καλό μάλιστα!!!Σαν android και καλά είναι στην τελική!

Όχι σαν το windows!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Η επιδότηση ισχύει μόνο για καταστήματα Vodafone όχι Πλαίσιο ή οτιδήποτε άλλο. Μόνο Vodafone. Και στο site της Vodafone έχει μόνο 2-3 σε αυτή τη τιμή. Συγκεκριμένα έχει τα: Samsung Galaxy Ace και το HTC Wildfire S άρα αναγκαστικά μένουμε σε αυτά τα 2...

Τώρα, από διάφορα site συγκρίσεων κινητών έχω κάνει μια λίστα με τα υπέρ του κάθενος έναντι του άλλου και δυσκολεύομαι να αποφασίσω...

Υπέρ του HTC Wildfire S:

1) Εσωτερική μνήμη 512mb έναντι 128mb του Samsung

2)Υποστηρίζει φωνητική κλήση ενώ το Samsung όχι (για να είμαι ειλικρινής δεν με πολυνοιάζει)

3)Το πακέτο της Vodafone δίνει δώρο καλώδιο σύνδεσης για PC και Hands free. Το πακέτο του Ace δεν έχει κάτι από αυτά... Όμως και τα 2 πακέτα έχουν κάρτα μνήμης 2 gb.

4)Έχει ελαφρώς μικρότερο μέγεθος.

Υπέρ του Samsung Galaxy Ace:

1)Έχει 16.000.000 χρώματα έναντι των 256.000 του HTC

2)Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας(σημαντικό για μένα)

3)Μεγαλύτερο επεξεργαστή 800Mh έναντι των 600Mh του HTC

4)(Δεν είμαι καθόλου σίγουρος) Έχει τη δυνατότητα Swype στα μηνύματα ενώ το HTC δεν έχει.

Φαινεται να είναι και τα 2 κινητά καλά σε αυτή τη τιμή και είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω:...:...

Πείτε μου τη γνώμη σας παρακαλώ και διορθώστε με αν κάπου κάνω λάθος(για το Swype δεν είμαι σίγουρος καθόλου...). Χίλια ευχαριστώ παιδιά!:yu:

Αν θες να βγάζεις και φωτογραφίες,να ξέρεις ότι το galaxy s δεν έχει flash!!!Οπότε οι βραδυνές φωτό...πάνε περίπατο!

Είναι λόγος που δεν το πήρα!

καλα βρε πως την παλευεις με το Bada?ο μονος λογος που θα επαιρνα το wave ειναι για το οτι η οθονη του δεν γρατζουνιεται....

Η γνώμη μολυ είναι ότι κακώς έχεις αποκλείσει το LG Optimus 7.

Απλά επειδή το κουπόνι επιδότησης είναι 320€ για μόνο ένα κινητό επικεντρώθηκα σε τιμή γύρω απο εκεί. Γιατί, αν πάρω κάτι πχ. 200€, το περίσευμα 120€ δεν το παίρνω εγώ αλλά η εταιρία που μου προσέφερε την επιδότηση.

Άρα αν πρόκειτε να πάρω κινητό <200€ δεν αξίζει να σπαταλίσω την επιδότηση, το παίρνω με δικά μου λεφτά μετά. Γιαυτό το απέκλεισα, όχι για τίποτα άλλο:)

Το πλαίσιο συνεργάζεται με τη vodafone, αν δεν σου κάνει κόπος πήγαινε δειξ' τους το κουπόνι της επιδότησης και ρώτα τους. Όχι τη vodafone, το πλαίσιο. Αυτοί είναι ικανοί να σου πουν όχι ακόμα και αν μπορείς.

Ένας φίλος είχε επιδότηση vodafone, και πήρε το κινητό του από πλαίσιο κανονικά με την επιδότηση, γι αυτό στο λέω, δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Και αν μπορείς να πάρεις απο εκει, ξανασκέψου το Nexus S γιατί είναι πολύ value for money!:T:

και εγω περυσι τετοια εποχη ειχα επιδοτηση απο vodafone,ειδικη προσφορα 350+ ευρω και πηρα απο πλαισιο μια ...τηλεοραση.

δεν ειχα αγορασει κινητο απο πλαισιο,δεν ειχα κανει ποτε συμβοαλιο συνδεσης με πλαισιο,αλλά την επιδοτηση μια χαρα την πηρα απο πλαισιο..

πηγαινε σε ενα καταστημα πλαισιο/μουλτιραμα και καλες αγορες..

Το πλαίσιο συνεργάζεται με τη vodafone, αν δεν σου κάνει κόπος πήγαινε δειξ' τους το κουπόνι της επιδότησης και ρώτα τους. Όχι τη vodafone, το πλαίσιο. Αυτοί είναι ικανοί να σου πουν όχι ακόμα και αν μπορείς.

Ένας φίλος είχε επιδότηση vodafone, και πήρε το κινητό του από πλαίσιο κανονικά με την επιδότηση, γι αυτό στο λέω, δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Και αν μπορείς να πάρεις απο εκει, ξανασκέψου το Nexus S γιατί είναι πολύ value for money!:T:

Όπως τα ΄'εει ο Αποστόλης είναι.Άλλο που δε θέλουν να σου κάνουν την επιδότηση!Αφού έτσι ανεβαίνουν στην vodafone σαν προσωπο.Με απλά λόγια λογικά θα σε αφήσουν και στο Πλαίσιο να εκμεταλλευτείς την επιδότηση.

και εγω περυσι τετοια εποχη ειχα επιδοτηση απο vodafone,ειδικη προσφορα 350+ ευρω και πηρα απο πλαισιο μια ...τηλεοραση.

Έστι είναι.Στο Πλαίσιο μπορείς να πάρεις την επιδότηση και να την κάνεις πιστωτικό.

δεν ειχα αγορασει κινητο απο πλαισιο,δεν ειχα κανει ποτε συμβοαλιο συνδεσης με πλαισιο,αλλά την επιδοτηση μια χαρα την πηρα απο πλαισιο..

Εδώ σε έχασα!Δλδ πήρες την επιδότηση και δεν έκανες ανανέωση συμβολαίου???:...:

καλα βρε πως την παλευεις με το Bada?ο μονος λογος που θα επαιρνα το wave ειναι για το οτι η οθονη του δεν γρατζουνιεται....

Μια χαρά εύκολα και άνετα.Είναι σαν το android.Αλλά και πάλι είναι πολύ εύχρηστο.

venom7, εννοω οτι δεν ειχα πριν καμια δεσμευση με το πλαισιο,αλλού ειχα κανει συμβολαια,αλλά η επιδοτηση ειναι εξαργυρωσιμη απο οπου θες..

μετα φυσικα και εκανα εκει ανανεωση συμβολαιου επι τοπου στην πωλητρια του πλαισιου...

τονιζω αυτο το "πριν/μετα" διότι παλαιοτερα σε επισκεψη στο πλαισιο(προ 3ετιας), μου ειχαν αρνηθει να εξαργυρωσω εκει την επιδοτηση,μιας και το συμβολαιο το ειχα κανει σε αλυσιδα vodafone..

προφανως τα τελευταια χρονια αυτο αλλαξε,εχουμε ελευθερια και εξαργυρωνουμε οπου θελουμε..

σημειωση

αντιθετα περυσι περιπου ιδια εποχη,η cosmote σε ειδικη προσφορα παλι,υστερα απο τις κλασσικες απειλες οτι θα φυγω αν δεν δωσουν μεγαλυτερη επιδοτηση,μου εκανε προσφορα μονο μεσω oteshop και με κλειδωσε στο δικτυο της..εκει δεν ειχα επιλογη πλαισιο..

btw για να μην απορει κανεις, εχω 3 νουμερα..

Επειδή αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι άμα έχεις επιδότηση vodafone μπορείς να την εκμεταλευτείς και στο Πλαίσιο ακόμα και σε μορφή πιστωτικού.Αλλά αυτομάτως με την αποδοχή της γίνεται και η ανανέωση του συμβολαίου.Άλλωστε σε αυτό πιάνεται η επιδότηση.Ότι για να την πάρεις πρέπει να γίνει και ανανέωση.Ή αλλιώς με άλλα λόγια, παίρνοντας την επιδότηση ανανεώνεις το συμβόλαιο.Δλδ σε περίπτωση που δε θέλεις να ανανεώσεις,δεν έχεις δικαίωμα να πάρεις την επιδότηση.

Παιδιά δυστυχώς δεν ισχύει αυτό, ότι δηλ. αυτή η επιδότηση ισχύει και στο Πλαίσιο... Και εγω έχω ακούσει ότι γίνεται αλλά η συγκεκριμένη φάση είναι κάπως περίεργη... Από την εταιρία του πατέρα μου δεν έχουν δώσει κουπόνι και τέτοια.. έχουν πάρει λένε αυτόι τηλ. τη Vodafone, έδωσαν τα στοιχεία του πατέρα μου και τα υπόλοιπα τα κανόνισε η εταιρία...Μ'άλλα λόγια ο μόνος τρόπος να αξιοποιηθεί αυτή η <επιδότηση> είναι να πάει ο πατέρας μου σε ένα κατάστημα Vodafone με την ταυτότητά του και μόνο και τίποτα άλλο... Για να είμαι σίγουρος πέρασα και απ'το πλαίσιο να ρωτήσω και μου είπαν και εκεί ότι μόνο στη Vodafone θα κάνω δουλειά.

Και η φάση είναι ότι στη Vodafone το Nexus κάνει κάπου στα 500€ άρα δεν γίνεται να το πάρω...

Δύο είναι οι διαθέσιμες επιλογές: Samsung Galaxy Ace S5830 και HTC Wildfire S. Σε αυτή την τιμή στη Vodafone δεν έχει κάτι άλλο δυστυχώς... Άρα θα πάρω προς το παρόν το καλύτερο από αυτά και βλέπουμε αργότερα με δικά μου λευτά για τίποτα καλύτερο...

Θα σου προτεινω εγω μια σκεψη που εγω αυτο θα εκανα σττην θεση σου

Θα επαιρνα οσο καλυτερο κινητο με αυτα τα λεφτα

και θα το πουλουσα για να παρω μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση iphone 3gs 250 με 300 θα βρεις ενα σε αριστη κατασταση

Πιστευω πως τα iphone πολυ μπροστα απο τα αλλα κινητα

το διαπιστωσα απο χθες ποση ικανοτητα εχει ενα iphone ειδικα εαν ειναι και with jailbreak για να εχεις ολες τις εφαρμογες θα εισαι κομπλε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.