Jump to content

GENIUS SP-HF500A WOODEN PC SPEAKERS

Lakisss

Recommended Posts

Έχει κανείς τα συγκεκριμένα ηχεία να μου πεί εντυπώσεις?

Genius

Έχουν βγεί σε προσφορά στο e-shop GENIUS SP-HF500A WOODEN PC SPEAKERS - - E-SHOP.GR

Σκέφτομαι να φτιάξω δύο μικρά ηχεία για το Project Bista και τα βλέπω σαν καλή (δεδομένου της τιμής τους) βάση.

Οι κριτικές στο net είναι πολύ καλές πάντως...

Μόνο τα μεγάφωνα θα χρειαστώ από αυτά καθώς σκέφτομαι να φτιάξω νέα καμπίνα (βάσει της ''μαμίσιας''), και να τα μετατρέψω σε παθητικά.

Μπαίνω σε νέα φάση πειραματισμών όπως καταλαβαίνετε.:)

αν δε κανω λαθος,ειναι τα ιδια που ειχα παρει παλιοτερα,απο μια αντιστοιχη προσφορα του ε-σοπ...τα εχει βγαλει σε 2-3 crazy sundays..

τα ειχα επιστρεψει πισω μετα απο 3 ωρες..

τραγικα "φτηνο" προιον...

τα ειχα επιστρεψει πισω μετα απο 3 ωρες..

τραγικα "φτηνο" προιον...

Τόσο χάλια? Τί ακουστικές εντυπώσεις σου άφησαν?

Ξέρω ότι δέν είναι ηχεία της προκοπής!

Το θέμα είναι ότι χρειάζομαι μόνο τα μεγάφωνά τους, και αυτό γιατί είναι μικρής ισχύος.

Μπορώ για παράδειγμα να αγοράσω μεγάφωνα αλλά ξεκινούν από τα 40watt/rms, πολλά ώστε να τα σηκώσει ο ενισχυτής που προορίζονται.

SW-410/8 Woofer 4" 40W, Woofers, , , , , , ,

woofer, woofers, , Woofers, , , Woofer paper 4" 60W max 92db Gemini GEM.30W 4

cosmo-market ::: - KDT-508 TWEETER ΗΧΕΙΟΥ KODA

Να παίζουν τόσο χάλια?:hmm:

Που είσαι Ερνέστο?:)

βασικα με χαλασε η πλαστικουρα,η φτηνη κατασκευη και οτι ακουγονταν χειροτερα ακομα κ απο τα ηχεια περασμενης 10ετιας των 5ευρω,που ειχαμε σε κατι pc στα γραφεια του παν/μιου..

ακομα κ τα ,κατα γενικη ομολογία,μουφα ηχεια της τηλεορασης μου lg plasma, ηταν καλυτερα απο αυτα..πιο σωστο ηχο εβγαζαν..

ειλικρινα δεν ξερω τι σκεφτομουν οταν τα ειχα παραγγειλει..ισως ειχα πιει καμια μπυρα παραπανω..

βεβαια για το προτζεκτ σου ισως να ειναι ιδανικα..δεν εχω γνωσεις "τεχνικες" να σε βοηθησω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.