Periklis_pap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2011 Λοιπόν παιδιά κοίταγα διάφορες μάρκες για κοστούμια και είμαι ανάμεσα στην Hart Schaffner Marx (όπου υποτιθετε τέτοια φοράει ο Ομπαμα) και τα Boss. Ποια λέτε να προτιμήσω? Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη μάρκα ελεύθερα! (είδα και κάτι Zegna αλλά δεν ξέρω αν θα τα προλάβω σε προσφορά)
Periklis_pap Ιούλιος 24, 2011 Author #3 Ιούλιος 24, 2011 do it like jeremy : DΑν εννοείς τον clarkson με τζιν, πουκάμισο και σακάκι το κάνω συχνά αλλά έλεγα να πάρω και κάτι πιο κάλο να εχω μαζί μου.
Periklis_pap Ιούλιος 25, 2011 Author #5 Ιούλιος 25, 2011 Γιατί το θες το κοστούμι;Θέλω να πάρω ένα κάλο κοστούμι.(ή εννοείς για τι περίσταση?)
wesker Ιούλιος 25, 2011 #6 Ιούλιος 25, 2011 Θέλω να πάρω ένα κάλο κοστούμι.(ή εννοείς για τι περίσταση?)Εγώ θα σου έλεγα να μην κοιτάξεις την μάρκα, αλλα να τα δοκιμάσεις και τα 2 επάνω σου. Εμένα για παράδειγμα όταν κοιτούσα για κοστούμι τα Boss δεν έστρωναν με τίποτα πάνω στον σωματότυπό μου. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με τα jean. Της Levis το νούμερο που φοράω συνήθως μου ειναι στενό. Το ένα νούμερο μεγαλλίτερο εντελώς χαχόλικο.
YDinopoulos Ιούλιος 25, 2011 #7 Ιούλιος 25, 2011 Ειναι αναλογα τον σωματοτυπο. Εγω πηρα ενα Hugo Boss για τον γαμο μου καταπληκτικο και σε τιμη που δεν το περιμενα !
Periklis_pap Ιούλιος 25, 2011 Author #8 Ιούλιος 25, 2011 Εγώ θα σου έλεγα να μην κοιτάξεις την μάρκα, αλλα να τα δοκιμάσεις και τα 2 επάνω σου. Εμένα για παράδειγμα όταν κοιτούσα για κοστούμι τα Boss δεν έστρωναν με τίποτα πάνω στον σωματότυπό μου. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με τα jean. Της Levis το νούμερο που φοράω συνήθως μου ειναι στενό. Το ένα νούμερο μεγαλλίτερο εντελώς χαχόλικο.Έχω ένα Boss και μου κάθετε μια χαρά αλλά έτσι και αλλιώς θα πάω να δοκιμάσω πριν αγοράσω, απλά ήθελα καμιά γνώμη για μάρκες κτλπ.
wesker Ιούλιος 25, 2011 #9 Ιούλιος 25, 2011 Έχω ένα Boss και μου κάθετε μια χαρά αλλά έτσι και αλλιώς θα πάω να δοκιμάσω πριν αγοράσω, απλά ήθελα καμιά γνώμη για μάρκες κτλπ.Αν σου στρώνουν τα Boss χτύπα το. Ειναι πολύ καλά σαν ποιότητα υφάσματος και σαν ραφές. Ήθελα και εγώ ενα της Boss πολύ όμορφο αλλά..... Καταραμένα σουβλάκια/πίτσες......
winters Ιούλιος 25, 2011 #10 Ιούλιος 25, 2011 Αν θες γαμπριάτικο και θες να τα σκάσεις πάρε Tom Ford.Aλλιώς πας σε Tommy Hilfiger για πάνω από 500€ και Digel για κάτω από 400€.
Wizard! Ιούλιος 26, 2011 #12 Ιούλιος 26, 2011 Θα συμφωνήσω με τον [MENTION=4839]wesker[/MENTION]. Προσωπικά τα Boss μου κάθονται γάντι. Σαν ποιότητα είναι πάρα πολύ καλά, οπότε αν σου κάθεται καλά, πάρε το.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.