Jump to content

Hart Schaffner Marx, Boss ή κάτι άλλο?

Periklis_pap

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν παιδιά κοίταγα διάφορες μάρκες για κοστούμια και είμαι ανάμεσα στην Hart Schaffner Marx (όπου

υποτιθετε τέτοια φοράει ο Ομπαμα) και τα Boss. Ποια λέτε να προτιμήσω? Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη μάρκα ελεύθερα!

(είδα και κάτι Zegna αλλά δεν ξέρω αν θα τα προλάβω σε προσφορά)

do it like jeremy : D

Αν εννοείς τον clarkson με τζιν, πουκάμισο και σακάκι το κάνω συχνά αλλά έλεγα να πάρω και κάτι πιο κάλο να εχω μαζί μου.

Θέλω να πάρω ένα κάλο κοστούμι.

(ή εννοείς για τι περίσταση?)

Εγώ θα σου έλεγα να μην κοιτάξεις την μάρκα, αλλα να τα δοκιμάσεις και τα 2 επάνω σου. Εμένα για παράδειγμα όταν κοιτούσα για κοστούμι τα Boss δεν έστρωναν με τίποτα πάνω στον σωματότυπό μου. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με τα jean. Της Levis το νούμερο που φοράω συνήθως μου ειναι στενό. Το ένα νούμερο μεγαλλίτερο εντελώς χαχόλικο.

Ειναι αναλογα τον σωματοτυπο. Εγω πηρα ενα Hugo Boss για τον γαμο μου καταπληκτικο και σε τιμη που δεν το περιμενα !

Εγώ θα σου έλεγα να μην κοιτάξεις την μάρκα, αλλα να τα δοκιμάσεις και τα 2 επάνω σου. Εμένα για παράδειγμα όταν κοιτούσα για κοστούμι τα Boss δεν έστρωναν με τίποτα πάνω στον σωματότυπό μου. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με τα jean. Της Levis το νούμερο που φοράω συνήθως μου ειναι στενό. Το ένα νούμερο μεγαλλίτερο εντελώς χαχόλικο.

Έχω ένα Boss και μου κάθετε μια χαρά αλλά έτσι και αλλιώς θα πάω να δοκιμάσω πριν αγοράσω, απλά ήθελα καμιά γνώμη για μάρκες κτλπ.

Έχω ένα Boss και μου κάθετε μια χαρά αλλά έτσι και αλλιώς θα πάω να δοκιμάσω πριν αγοράσω, απλά ήθελα καμιά γνώμη για μάρκες κτλπ.

Αν σου στρώνουν τα Boss χτύπα το. Ειναι πολύ καλά σαν ποιότητα υφάσματος και σαν ραφές. Ήθελα και εγώ ενα της Boss πολύ όμορφο αλλά..... Καταραμένα σουβλάκια/πίτσες......

Αν θες γαμπριάτικο και θες να τα σκάσεις πάρε Tom Ford.

Aλλιώς πας σε Tommy Hilfiger για πάνω από 500€ και Digel για κάτω από 400€.

Θα συμφωνήσω με τον [MENTION=4839]wesker[/MENTION]. Προσωπικά τα Boss μου κάθονται γάντι. Σαν ποιότητα είναι πάρα πολύ καλά, οπότε αν σου κάθεται καλά, πάρε το.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.