Volrath Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2011 Έχετε στο νου σας καμιά budget bridge/ultrazoom που να τρώγεται; Μόνο τις nikon p100 και kodak max z990 έχω βρει, και οι 2 από ότι διαβάζω είναι μες στα προβλήματα. Ή να τσιμπήσω καμιά μεταχειρισμένη sony DSC-HX1; Ψάχνω για επαρκή απόδοση σε stills (καλά θα είναι να έχει 4-5+sec minimum shutter speed για καμιά βραδινή), 9-10MP, 720p+ video με ήχο στο ζοοοουμ, δε χρειάζεται να έχει πάνω απο 15x optical, 300e ταβάνι. Δεν θέλω compact.
racer Ιούλιος 23, 2011 #2 Ιούλιος 23, 2011 Γιατί θες ultrazoom; Προσπαθούν να τα κάνουν όλα, και τα καταφέρνουν κάνοντάς τα μέτρια.. Στην τσέπη δε χωράνε, οι φακοί τους συνήθως είναι γτπ, και ακόμα και αν "χρειάζεσαι" τα πολλά mm (πχ για πουλιά) απλά κοιτάς σε λάθος μηχανές.
Volrath Ιούλιος 23, 2011 Author #3 Ιούλιος 23, 2011 Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, θέλω απλά την ποιότητα μιας καλούτσικης compact σε σώμα dslr με κάποιες δυνατότητες zoom. Θέλω να πιάνεται άνετα και να μη καλύβει το χέρι μου την μισή οθόνη / μικρόφωνα / φλας /κουμπιά για να την κρατάω σταθερή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.