Jump to content

Samsung Galaxy s2

spyvelm

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Εάν τα είχα δεν θα κάναμε κουβέντα, επίσης προτιμώ να μην το έχω παρά να το πάρω από κάποιους που άνοιξαν μαγαζί για να εξαπατούν..;) φιλικά και χωρίς να εννοώ τίποτα..! το get it now έχει φυσικό μαγαζί η μόνο μέσω ίντερνετ;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

λοιπόν παιχταράδες μου,

Το σκ που πέρασε έκανα ταξιδάκι με ύπνο παραλία κλπ και είχα το μυαλό μου να μην ζορίσω το τηλέφωνο για να μην μου μείνει απο μπαταρία στη μέση του πουθενά...

Τα πράγματα πήγαν τέλεια αφού την πάλεψε 2 μέρες άνετα με αρκετή χρήση κάμερας και λιγάκι 3g (για gps)... Δεν το περίμενα

Το θέμα είναι πως κατάλαβα ότι άμα συνεχίσω να παίρνω σβάρνα τις παραλίες θα πρέπει να του βάλω μια θηκούλα.

Έψαξα λίγο αλλά ή έβλεπα γομαροειδή δερμάτινα cases με κούμπωμα για ζώνη κλπ ή έβλεπα κάτι <<ψευτιές>> που καλύπτουν μόνο τα πλαινά και πίσω

η εμπερία μου έδειξε ότι χρειάζεται κάλυψη το κινητό στην πρόσοψη στο σημείο που

ενώνεται η οθόνη με το πλαστικό...(υπάρχει ένα μικρούλι κενό που μπορεί πολύ εύκολα να φιλοξενίσει παντώς τύπου μπίχλας ή άμμο...)

Το μόνο που βρήκα που να σκεπάζει λιγάκι αυτό το σημείο είναι αυτό :link

Ακούω προτάσεις καθώς και αν ξέρετε που μπορώ να το τσιμπήσω απο ελλάδα ή γενικά τον πιο εύκολο τρόπο να το αγοράσω (έχει αγοράσει κανείς από αυτό το κατάστημα?)

Περιμένω feedback

Thanks guys

εγω εχω παρει αυτες τις δυο.Η θηκες τυπου πορτοφολι ειναι το πιο ανετο για μενα.Και απο τις δυο ειμαι ευχαριστημενος....:clap:

eBay - The UK's Online Marketplace

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370518875976&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_2503wt_905

εγω εχω παρει αυτες τις δυο.Η θηκες τυπου πορτοφολι ειναι το πιο ανετο για μενα.Και απο τις δυο ειμαι ευχαριστημενος....:clap:

To πονας ακομα Πετρακο το HD2 εεεε? και πηρε τετοιου στυλ θηκες για να στο θυμιζουν... αχχχχ

To πονας ακομα Πετρακο το HD2 εεεε? και πηρε τετοιου στυλ θηκες για να στο θυμιζουν... αχχχχ

Δεν ξερω αν ξερεις τιποτα και το λες αυτο αλλα το ποναω ακομα πολυ γιατι μου το εκλεψαν μεσα απο το μαγαζι....:weep:

Τωρα ψαχνω και ρεπλικα για το samsung για να το κανω να μοιαζει με το htc....:tomato::tomato::tomato:

• 3 months later...

To superuser δουλευει σε εσας ρε παιδια?προσπαθω να τρξω το tegrak overclock με superuser κ δεν με αφηνει...εκανα τι μα@#$α κ εκανα update το superuser κ απο τοτε δεν ξαναδουλεψε ποτε

• 10 months later...
  • 3 weeks later...

Καλησπέρα μάγκες. Άφησα στην άκρη το 3GS και πήρα ένα s2 στα χέρια μου.

Επειδή έχω τον κάλο βαθιά ριζωμένο μέσα μου, την 2η μέρα το έκανα root με αυτόν τον οδηγό[ame=

][/ame].

[ame]

[/ame]

Είμαι στην 4.0.3 και έχω ένα θέμα με την εξοικονόμηση ενέργειας. Μου βγάζει, όπως θα δείτε και στο screenshot παρακάτω, κάτι εικονίδια. Μπορώ κάπως να τα διώξω; Επίσης μήπως υπάρχει επιλογή για numeric battery;

ΥΓ Φυσικά οποιοδήποτε άλλη πληροφορία ή tweak είναι ευπρόσδεκτη.

post-16074-1416076685,4234_thumb.jpg

Αυτό ακριβώς που ήθελα. Σε κάποια site βλέπω ότι κάποιοι τρέχουν 4.0.4

[stock Official ICS Firmwares] I9100XWLPX (4.0.4) - Nordic Countries (NEE) [06-09-12] - xda-developers

4h μέρα και βλέπω ότι η μπάταρια λιώνει κατά ένα 15-20% πιο γρήγορα απ'ότι του iphone. Αυτό είναι και το μοναδικό αρνητικό που έχω αντιληφθεί μέχρι τώρα. Δεν γράφω για τα θετικά γιατί θα μου πάρει αρκετή ώρα

• 1 month later...

Αγόρασα το κινητό (μεταχειρισμένο) εχθές. Προερχόμενος από Galaxy S πρέπει να πω ότι έχω ενθουσιαστεί. Μπαίνω και στο xda και βλέπω ότι έχει διαρρεύσει official jelly bean. Φλασάρισμα κατευθείαν και μετά root (συγκεκριμένα). Το κινητό απλά τα σπάει, μη διανοηθεί κανείς και το αφήσει για το S3 όπως ο κάτοχος που μου το πούλησε*...

*ο οποίος παρεπιπτόντως, το είχε αφήσει με gingerbread :(

• 8 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.