Jump to content

Samsung Galaxy s2

spyvelm

Recommended Posts

ΤΟ κινητό ήρθε σήμερα...

Απλα δεν εχω λόγια...

Είχα μείνει πίσω στο θέμα τεχνολογίας...και τώρα μου έχει φτάσει το σαγόνι στον αφαλό...

Του ξεζούμισα την εργοστασιακή μπαταρία με ένα κάρο πράγματα που εβρισκα και έκανα και απο απόγευμα θα γίνει σοβαρή ψακτική και σετάρισμα...

Υποψην μάγκες θα σας πρίξω λίγο γιατί είμαι άσχετος απο android...

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Ολα ειναι.ομλρφα..λιγο προβλημα στον συχγρονισμο ειχα αλλα το ελυσα με το funambol ...λεπτομεριες και περισσοτερες ερωτησεος αυριο...

Τωρα εστειλα απο τηλεφωνο.!!!

Ευχαριστω πολυ για το support

Εντυπώσεις πρώτης ημέρας :

Τρομερή οθόνη, από τα πολύ καλά touch

με την εμβελεια του wi-fi δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα παρόλο που οι γραμμές ένδειξης δεν είναι φουλ σχεδόν ποτέ

Ζεσταίνεται πολύ όμως όταν το ζορίζεις , χωρίς όμως να χάνει τίποτα σε απόδοση

έβαλα και ένα gadjetaki και καλά που λέει και πληροφορίες για την μπαταρία και θερμοκρασίες μπαταρίας και ενώ κανονικά είναι γύρω στο 35 μόλις το παρακάνεις με wifi κλπ το νοιώθεις στο χέρι σου να ζεσταίνεται και ανεβάζει μέχρι 45-46 κελσίου! (δολοφονικό)

Η κάμερα έχω την εντύπωση ότι τραβάει καλύτερες φωτογραφίες με απενεργοποιημένη την επιλογή antishake...(θέλω επιβεβαίωση εδώ για να τεστάρω αν όντως έχω πάρκινσον)

Με παραξένεψε πολύ το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος έτοιμος built in τρόπος να πάρει επαφές από Outlook + το γεγονός ότι άπαξ και πάρεις android πρέπει οπωσδήποτε να φακελωθείς εσύ και τηλέφωνα των φίλων σου στο google ....Τη λύση έδωσε το Funambol (όποιος θέλει πληροφορίες pm)

Εχτές το είχα περίπου 5-6 ώρες (ίσως και παραπάνω με όλες τις μικρές χαζομαρίτσες που δοκίμαζα συνεχώς) ασσταμάτητα στο Wifi και μάλιστα το βράδυ παρακολούθησα πάνω από 1.5 ώρα youtube ... και η μπαταρία στάθηκε αξιοπρεπώς σε μία τόσο απαιτητική ημέρα..ξημερώνοντας όμως μου θύμισε ότι ήθελε φόρτιση...(νορμάλ πιστεύω κατανάλωση..)

Αρνητικό εδώ είναι ο χρόνος φόρτισης που μπορεί να ξεπεράσει το 2ωράκι άνετα...

Σήμερα αύριο θα νοιώσει και τον δεύτερο ρόλο του το κινητάκι..

Γέμισμα Mp3 και σύνδεση στο αυτοκίνητο για ταξιδάκι , οπότε θα δω και εκεί κατα πόσο μπορεί να παίξει 4-5 ώρες μουσικής χωρίς να κλατάρει

Αυτά από μένα παιδιά..Εν κατακλείδι το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον το σκέφτεται

Τελικα το rootares το μαραφετι?

Αν εχεις προβλημα με τη διαδικασια (η οποια ειναι πολυ απλη) πες μου το πρωι που θα παω μαγαζι να σου ανεβασω rapidshare τα αρχειακια που χρειαζεσαι.

Εγω για την ωρα παιζω με τη μαμα rom ψιλοπηραγμενη και ενα ενα ωραιο kernel για oc εως 1.6Ghz με χαμηλοτερα ρευματα(ασχετα αν παιζω 0,8 everyday use) :slap: κατι modules,custom bootanimation, και κατι αλλα ψιλα...

Οσες custom rom και να δοκιμασα καμια δεν μου αρεσε τοσο οσο η μαμα.Και αυτο το μενου τις samsung ολα τα λεφτα.

PS:Αν δεν το δοκιμασατε ακομα καντε ενα check στο Samsung Dive

PS 2:Ας πω και κατι αρνητικο:tomato:

Μου την σπαει τρελα που αμα κοιταω υπο γωνια την οθονη το ασπρο παιρνει ενα εφε μπλε...:weep:

PS 3:

ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ

Eιναι σημαντικο αυτο αν το ασπρο στο βγαζει ροζ, προφανως θα εχει λαθος saturation η contrast. Aπο ενα τετοιο κινητο θες να ειναι τα παντα τελεια.....και πρεπει να ειναι τελεια....

Αστα ρε αυτα:p

Αφου θα σε ψησω παλι να το αλλαξεις το hd2 με αυτο και στο τελος θα λες ποσο γ@μ@το ειναι....:tomato:

δεν με ψηνει η ιδεα να μην ξερω αν ειναι ελληνικο,αν ειναι παιχνιδι η κινητο..!περυσι το καλοκαιρι πηρα ενα xperia x10 απο το ebw και ακομα δεν ξερω τι ειναι..!!!απο τοτε εβαλα μυαλο και δεν αγοραζω απο τα φθηνοτερα μαγαζια του σκρουτζ..!!;)

γινεσαι υπερβολικος...δεν μπορει ολα τα μαγαζια του σκρουτζ να ειναι απατεωνες...και αυτο περι καλυτερου σερβις στο πλαισιο που ακουγεται ειναι μυθος..ολοι στην Samsung Hellas τα στελνουν!!

γινεσαι υπερβολικος...δεν μπορει ολα τα μαγαζια του σκρουτζ να ειναι απατεωνες...και αυτο περι καλυτερου σερβις στο πλαισιο που ακουγεται ειναι μυθος..ολοι στην Samsung Hellas τα στελνουν!!

α και λες να κανω δοκιμες με τα 500ευρω που δεν μου περισσευουν προφανως?

Samsung Galaxy S II 16GB | Skroutz.gr

ο πιο φθηνος δεν το εχει ετσι εχει την καταωρηση το σκρουτζ..!αν δεν το παρω απο το πλαισιο αντε να το παρω απο μουλτιραμα!!δεν εχω σκοπο να το κανω ρμα το κινητο μοναχα να ειναι το κινητο που πληρωσα θελω και να ειναι ελληνικο και χωρις τουρκικες εφαρμογες..!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.