Guest Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2011 Ιδού η ερώτηση ...αυτό που βλέπω εγώ στο Library μου απο αυτο που κατεβασα που ηταν .tar.gz αρχείο και το έκανα αποσυμπίεση είναι το εξής... οποτε πως το κανω ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor kTm Ιούλιος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2011 Δεν το αποσυμπιέζεις, πας ρυθμίσεις -> εμφάνιση -> εγκατάσταση θέματος και το εγκαταστείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιούλιος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2011 Ή υπάρχει και άλλος τρόπος πιο geek.Φτιάχνεις ένα φάκελο .themes μέσα στο home του user σου,και πετάς τον φάκελο Technix εκει μέσα,έτσι θα μπορείς να το δείς μετά από την εμφάνιση.Αν το σύστημα σου και πιο συγκεκριμένα το λειτουργικο σύστημα χρησιμοποιείται και απο άλλους χρήστες εκτός απο εσένα,και θές να γίνει διαθέσιμο το θέμα και σε αυτούς,απλά πετάς τον φάκελο(ως root χρήστης) Technix στην διαδρομή /usr/share/themes . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Ιούλιος 22, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2011 Νομίζω οτι μπορείς και απλα να το κάνεις drag n drop όπως είναι στο παράθυρο που επιλέγεις τα θέματα και το κάνει μόνο του install Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 22, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2011 Δεν το αποσυμπιέζεις, πας ρυθμίσεις -> εμφάνιση -> εγκατάσταση θέματος και το εγκαταστείς.δεν έχω τα .tar.gz αρχεία .Ή υπάρχει και άλλος τρόπος πιο geek.Φτιάχνεις ένα φάκελο .themes μέσα στο home του user σου,και πετάς τον φάκελο Technix εκει μέσα,έτσι θα μπορείς να το δείς μετά από την εμφάνιση.Αν το σύστημα σου και πιο συγκεκριμένα το λειτουργικο σύστημα χρησιμοποιείται και απο άλλους χρήστες εκτός απο εσένα,και θές να γίνει διαθέσιμο το θέμα και σε αυτούς,απλά πετάς τον φάκελο(ως root χρήστης) Technix στην διαδρομή /usr/share/themes .το έκανα αλλά δεν έπιασε,μήπως πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο ?Νομίζω οτι μπορείς και απλα να το κάνεις drag n drop όπως είναι στο παράθυρο που επιλέγεις τα θέματα και το κάνει μόνο του installαυτό έπιασε σε 3/6 απο τα θέματα που είχα ...τα άλλα έλεγε οτι δεν γινότανε,σε τέτοια περίπτωση τι κάνω ?:bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Ιούλιος 23, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2011 αυτό έπιασε σε 3/6 απο τα θέματα που είχα ...τα άλλα έλεγε οτι δεν γινότανε,σε τέτοια περίπτωση τι κάνω ?:bad:Μπορεί και απλά να μήν γίνεται αν τα theme που προσπαθείς να περάσεις δεν είναι κατάλληλα για το γραφικό περιβαλλον που χρησιμοποιείς.. Για gnome δες εδω GTK 2.x νομιζω κοιτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 24, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 Μπορεί και απλά να μήν γίνεται αν τα theme που προσπαθείς να περάσεις δεν είναι κατάλληλα για το γραφικό περιβαλλον που χρησιμοποιείς.. Για gnome δες εδω GTK 2.x νομιζω κοιταςδοκίμασα και GTK 3.xΑπλά μερικά θέματα με το drag & Drop δεν πιάνουν λένε οτι δεν υποστίριζετε το άρχειο και διάφορα τέτοια μηνύματα... Τότε τι κάνουμε ?:man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.