Jump to content

Καρτα γραφικων για gaming

thanulee

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...
εγώ είχα 3850 και 4850 crossfire και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Αντίθετα: πριν την 470 είχα μια ριμάδα 295! το τι τράβηξα δε λέγεται, δεν δούλευε ο δεύτερος πυρίνας για 3 μήνες μέχρι να βγάλει σωστούς driver κξαι πάνω στο οκτάμηνο κάηκε!

επιπλεόν οι nvidia driver ζορίζουν πολύ περισσότερο το Cpu!! ρωτήσε οποιονδήποτε παίκτη bfbc 2, για να παίξεις καλά με nvidia θες καραμπινάτο τετραπύρινο! ενώ με AMD δεν ισχύει...

σύντομα θα ξαναπάω σε AMD!

Bullshit ! ( :p )

Μην τα γενικευετε ολα, στην περιπτωση του bc2 τα πραγματα ειναι απλα, μεχρι και το R8 patch ( πες νοεμβριο 2010 )

Το παιχνιδι μου ετρεχε πολυ καλα σε dx11, ακομα και σε 32αρη στην arica harbor, ποτε δεν ειχα δει κατω απο 50fps, αυτα σε 5850 και Q6700 στα 3.3, πιο πριν που ειχα την αντιστοιχη nvidia ( gtx470 συνηθως εβγαζα στις ιδιες συνθηκες 30-40 fps + stuttering λογω drivers, γενικα το gpu usage ητανε στον πατο με μοναδικη λυση εναν σοβαρο τετραπυρηνο, i5 τουλαχιστον Overclock.net - Overclocking.net - View Single Post - Fermi issues: Low GPU Usage and Bad Company II Stuttering - οχι τα μπαζα της AMD ουτε τους μουσειακους C2Q.

Τωρα πια εχουν βελτιωθει οι drivers της nvidia στο συγκεκριμενο παιχνιδι, αλλα με τα updates που εχουν γινει στον κωδικα οτι καρτα και να εχεις πλεον χωρις σοβαρο cpu δεν βλεπεις προκοπη *PICS* BC2 from 60fps to 120fps with i5-2500k upgrade from Q9650 Benchmark - [H]ard|Forum

τα 60 fps που βλέπει ο τύπος στο hardforum είναι επιεικώς άκυρα.

εγώ στο σύστημα της υπογραφής έχω 80-90 fps σε οποιοδήποτε server

με 1920*1200 όλα στο full.

20-30 fps διαφορά δε δικαιολογούνται μόνο από την 6970, που έχει διαφορά 10%

από την 5870.

τα 60 fps που βλέπει ο τύπος στο hardforum είναι επιεικώς άκυρα.

εγώ στο σύστημα της υπογραφής έχω 80-90 fps σε οποιοδήποτε server

με 1920*1200 όλα στο full.

20-30 fps διαφορά δε δικαιολογούνται μόνο από την 6970, που έχει διαφορά 10%

από την 5870.

youtube vid or didnt happen τρολολολ....

Δεν παυει να ειναι διαφορετικη η κάρτα ομως!

ναι είναι διαφορετική, αλλά δεν δικαιολογεί τόσο μεγάλη διαφορά,

συνυπολογίζοντας επιπλέον το οτι ο τύπος έχει χαμηλότερη ανάλυση και λοιπά φίλτρα.

http://imageshack.us/photo/my-images/197/bfbc2game20110805152352.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/842/bfbc2game20110730121039.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/163/bfbc2game20110730114502.png/

και οι δικοί μου οδηγοί τότε που έβγαλα τις φωτό ήταν παλιοί. κάτι μεταξύ 11.1 και 11.3 νομίζω.

το cpu usage τώρα, παίζει ανα πυρήνα. άλλος έχει 99% άλλος 70% κλπ.

μπορεί σε μεγαλύτερη ανάλυση και ο ίδιος να είχε παραπάνω fps, αν και είναι λίγο δύσκολο.

πιστεύω οτι κάποιο θέμα είχε το σύστημα του τύπου, κακή εγκατάσταση οδηγών ίσως;;;

ή η χαμηλότερη ανάλυση του βαραίνει κυρίως τον επεξεργαστή από ότι την gpu;;;

κάποιος με 5870 και q9650 και όλα full σε 1920*1200 θα μπορούσε να μας λύσει την απορία.

Bullshit ! ( :p )

Μην τα γενικευετε ολα, στην περιπτωση του bc2 τα πραγματα ειναι απλα, μεχρι και το R8 patch ( πες νοεμβριο 2010 )

Το παιχνιδι μου ετρεχε πολυ καλα σε dx11, ακομα και σε 32αρη στην arica harbor, ποτε δεν ειχα δει κατω απο 50fps, αυτα σε 5850 και Q6700 στα 3.3, πιο πριν που ειχα την αντιστοιχη nvidia ( gtx470 συνηθως εβγαζα στις ιδιες συνθηκες 30-40 fps + stuttering λογω drivers, γενικα το gpu usage ητανε στον πατο με μοναδικη λυση εναν σοβαρο τετραπυρηνο, i5 τουλαχιστον Overclock.net - Overclocking.net - View Single Post - Fermi issues: Low GPU Usage and Bad Company II Stuttering - οχι τα μπαζα της AMD ουτε τους μουσειακους C2Q.

Τωρα πια εχουν βελτιωθει οι drivers της nvidia στο συγκεκριμενο παιχνιδι, αλλα με τα updates που εχουν γινει στον κωδικα οτι καρτα και να εχεις πλεον χωρις σοβαρο cpu δεν βλεπεις προκοπη *PICS* BC2 from 60fps to 120fps with i5-2500k upgrade from Q9650 Benchmark - [H]ard|Forum

2-core processor and NVIDIA GeForce? Never!

(Ακόμα και με τους καινούριους διπύρηνους που έχουν και ΗΤ υπάρχει θέμα, προφανώς είναι θέμα αρχιτεκτονικής)

2-core processor and NVIDIA GeForce? Never!

(Ακόμα και με τους καινούριους διπύρηνους που έχουν και ΗΤ υπάρχει θέμα, προφανώς είναι θέμα αρχιτεκτονικής)

Παρολου που πιστευω ειναι τελειως ακυρο το βιντεο με την διαφορα αυτη 5870-6970

αλλα ακομα και ετσι να ηταν

για σενα πρακτικα εχει διαφορα τα 60 με τα 120fps???

Και 60 να ηταν παλυ ανετα το παιζει το παιχνιδι

σημασια εχει να μην πεφτει κατω απο 25

οχι εαν εχει 60-80-100- 10000 fps γιατι το αποτελεσμα ειναι το ιδιο πρακτικα

Φιλικα παντα

Φιλικα παντα

επειδή έχεις 5870 και q9550, αν παίζεις bc2 μπορείς να το τρέξεις

σε 1920*1200 ή 1080 με όλα τα λοιπά φίλτρα στο max. να μας πείς πόσα fps βλέπεις;

Φιλικα παντα

Λάθος quote προφανώς. :p

Αnyway, το λινκ που έχω βάλει δίχνει ότι οι Fermi ζορίζουν λιγάκι παραπάνω τους επεξεργαστές, ειδικά τους διπύρηνους. Αυτό που λες για το βιντεάκι κι εγώ είχα γελάσει όταν το είχα πρωτοδεί στο ΗardOCP, απο τη μία βέβαια φαίνεται καθαρά η δύναμη των SB αλλά απο την άλλη όταν στα περισσότερα σημεία βλέπεις τον Q9650 να πιάνει 60+ και 70+ fps και τον i5 100+ fps δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να σχολιάσουμε.

επειδή έχεις 5870 και q9550, αν παίζεις bc2 μπορείς να το τρέξεις

σε 1920*1200 ή 1080 με όλα τα λοιπά φίλτρα στο max. να μας πείς πόσα fps βλέπεις;

Όταν είχα Ε8400@4GHz+HD5870 συνήθως έβλεπα κοντά στα 55-57 avg με το fraps αν θυμάμαι καλά, σίγουρα με τον Q9550 πρέπει να βλέπει περισσότερα. 55-57 fps avg είναι σούπερ πιστέυω για διπήρυνο στο ΒFBC2. Tα min μου ήταν κάπου στα 19 με 20 σε κοντινές εκρήξεις, και σε i7 με 5870 κάπου εκεί κυμενόντουσαν, όλα αυτά σε ανάλυση 1920x1200 high settings χωρίς φίλτρα. Δυστυχώς τώρα δεν έχω ούτε Ε8400 ούτε HD5870 αλλά ούτε και το game για το τρέξω και να δωσω scrshot. :hehe:

Λάθος quote προφανώς. :p

Αnyway, το λινκ που έχω βάλει δίχνει ότι οι Fermi ζορίζουν λιγάκι παραπάνω τους επεξεργαστές, ειδικά τους διπύρηνους. Αυτό που λες για το βιντεάκι κι εγώ είχα γελάσει όταν το είχα πρωτοδεί στο ΗardOCP, απο τη μία βέβαια φαίνεται καθαρά η δύναμη των SB αλλά απο την άλλη όταν στα περισσότερα σημεία βλέπεις τον Q9650 να πιάνει 60+ και 70+ fps και τον i5 100+ fps δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να σχολιάσουμε.

Όταν είχα Ε8400@4GHz+HD5870 συνήθως έβλεπα κοντά στα 55-57 avg με το fraps αν θυμάμαι καλά, σίγουρα με τον Q9550 πρέπει να βλέπει περισσότερα. 55-57 fps avg είναι σούπερ πιστέυω για διπήρυνο στο ΒFBC2. Tα min μου ήταν κάπου στα 19 με 20 σε κοντινές εκρήξεις, και σε i7 με 5870 κάπου εκεί κυμενόντουσαν, όλα αυτά σε ανάλυση 1920x1200 high settings χωρίς φίλτρα. Δυστυχώς τώρα δεν έχω ούτε Ε8400 ούτε HD5870 αλλά ούτε και το game για το τρέξω και να δωσω scrshot. :hehe:

ναι μπερδευτικα στην παραθεση πατησα σε σενα γτ νομιζα θα εκανε παραθεση σε αυτο που εκανες εσυ παραθεση χαχα

εγω παντως γενικα πιστευω πως ο q9450-q9550-q9650 με ο/c +5870 μια χαρα κρατανε σημερα

εγω προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

και δεν κολαω στα benchmarks και λοιπα ,αλλα στην ουσια τι μενει και στην πραξη

Ναι μεν τρεχω benchmarks και θα τρεχω με οτι πιανω στα χερια μου αλλα χωρις να εξαρτουμε απο αυτα:)

Για να καταλαβω και να μην ανοιγω νεο thread , εγω πχ που εχω q9550 στα 3,4 να μην αγορασω καινουργια καρτα γραφικων? (με 8800gtx ειμαι τωρα) θα πρεπει να παω σε i7 Κτλπ για να δω αποτελεσματα στις νεες καρτες?

Το ξαναδιαβασα, αλλα δεν καταλαβα. κοβει επιδοσεις η οχι? αξιζει κανεις να κανει αυτη την κινηση, δλδ να αγορασει μια high end καρτα γραφικων τωρα με q9550 ή δεν θα αξιοποιησει την καρτα?

Το ξαναδιαβασα, αλλα δεν καταλαβα. κοβει επιδοσεις η οχι? αξιζει κανεις να κανει αυτη την κινηση, δλδ να αγορασει μια high end καρτα γραφικων τωρα με q9550 ή δεν θα αξιοποιησει την καρτα?

μια χαρά θα είσαι φίλε μου, αλλά πλέον έχουμε μπεί στην τελική

ευθεία για τη σειρά 7000, οπότε ίσως αξίζει να περιμένεις λίγο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.