Jump to content

Καρτα γραφικων για gaming

thanulee

Recommended Posts

όχι κατά κανόνα οι reference έχουν καλύτερα υλικά. εκτός από κάποιες περιπτώσεις premium custom λύσεων.

η nvidia αναγκάστηκε να βάλει φτηνά υλικά σε αυτή τη γενιά για να χτυπίσει σε τιμή την amd η οποία έχει χαμηλότερο κόστος παραγωγής ανά GPU...

το πρόβλημα το έχουν οι 570 και 590 κυρίως

Η 590 οντως αποδειχθηκε πατατα και αποσυρθηκε με ελαφρα πηδηματακια. . .

Για την 570 δεν γνωριζα, αντιθετα την θεωρουσα καλη επιλογη βαση αρκετων reviews που ειχα τσεκαρει. . .

Γενικα ομως δεν καταλαβαινω πως κατορθωνουν οι AMD (CPU + GPU) να εχουν χαμηλοτερες τιμες απο τις αντιστοιχες της NVIDIA. . .Και δεν νομιζω πως υστερουν πουθενα τα προιoντα της AMD. . .

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply
Η 590 οντως αποδειχθηκε πατατα και αποσυρθηκε με ελαφρα πηδηματακια. . .

Για την 570 δεν γνωριζα, αντιθετα την θεωρουσα καλη επιλογη βαση αρκετων reviews που ειχα τσεκαρει. . .

Γενικα ομως δεν καταλαβαινω πως κατορθωνουν οι AMD (CPU + GPU) να εχουν χαμηλοτερες τιμες απο τις αντιστοιχες της NVIDIA. . .Και δεν νομιζω πως υστερουν πουθενα τα προιoντα της AMD. . .

έχουν άλλη αρχιτεκτονική και πετυχαίνουν παρόμοια απόδωση αλλά τo chipaki τους είναι μικρότερο από της nvidia (σε μέγεθος). έτσι κοστίζει πολύ λιγότερο στην παραγωγή του.

Εγω γενικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η μονομερης κριση βαση τιμης. Δηλαδη οταν κανεις μια αγορα 300 ευρω τα 20-30 ευρω ειναι λογος να επιλεξεις?

Δεν αναφερει κανεις τα απειρα προβληματα που εχουν με τους drivers και το panel τους οι ΑΤΙ?

Εγω απλα λεω οτι ακολουθησα το ρευμα "value for money" καποτε με την 5870 και ημουν μες στα προβληματα....

MSI GeForce GTX 570 1280MB OC | Skroutz.gr

αυτην την εχω δουλεψει και τα σπαει και απο θερμοκρασιες και απο επιδοσεις!

Εγω γενικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η μονομερης κριση βαση τιμης. Δηλαδη οταν κανεις μια αγορα 300 ευρω τα 20-30 ευρω ειναι λογος να επιλεξεις?

Δεν αναφερει κανεις τα απειρα προβληματα που εχουν με τους drivers και το panel τους οι ΑΤΙ?

Εγω απλα λεω οτι ακολουθησα το ρευμα "value for money" καποτε με την 5870 και ημουν μες στα προβληματα....

MSI GeForce GTX 570 1280MB OC | Skroutz.gr

αυτην την εχω δουλεψει και τα σπαει και απο θερμοκρασιες και απο επιδοσεις!

Τελικα οι αποψεις διιστανται και ετσι θα γινετε παντα...

Προσωπικα δεν ανεφερα τα προβληματα με drivers και panel των AMD οπως λες, διοτι ποτε μου δεν ασχοληθηκα με AMD...Οποτε δεν εχω καμια γνωση και αποψη επι τοτου (AMD)...

η αληθεια ειναι πως πολλες φορες που εχω κανει update drivers στην δικη μου εχω δει bugs...

η αληθεια ειναι πως πολλες φορες που εχω κανει update drivers στην δικη μου εχω δει bugs...

Δεν μπορω να μηδενισω μια ολοκληρη εταιρια, υπαρχει κοσμος που εχει ΑΤΙ και δεν ειχε ποτε προβλημα!

Εγω μεχρι και φορματ εκανα και δεν επαιξε ποτε σωστα... Παρα πολλα θεματα!

Απο τοτε που πηρα Nvidia ποτε δεν εκανα τιποτα, παρα να βαλω την καρτα στο pc και να βαλω drivers....

ακομα και sli με 2 ιδιες στηθηκε μπαμ και στην ΑΤΙ δεν μπορουσα να κανω πχ ουτε alt tab σε κανενα παιχνιδι χωρις να κρασαρουν ολα!

Απλα παραθετω την εμπειρια μου και λεω οτι σε ΟΛΕΣ τις αγορες που κανω δεν υπολογιζω μια μικρη διαφορα τιμης για να παρω κατι πιο αξιολογο...(οχι οτι ειμαι κανενας πλουσιος αλλα να το βρασω το value for money αν ειναι να το καταριεμαι μετα...)

εγώ είχα 3850 και 4850 crossfire και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Αντίθετα: πριν την 470 είχα μια ριμάδα 295! το τι τράβηξα δε λέγεται, δεν δούλευε ο δεύτερος πυρίνας για 3 μήνες μέχρι να βγάλει σωστούς driver κξαι πάνω στο οκτάμηνο κάηκε!

επιπλεόν οι nvidia driver ζορίζουν πολύ περισσότερο το Cpu!! ρωτήσε οποιονδήποτε παίκτη bfbc 2, για να παίξεις καλά με nvidia θες καραμπινάτο τετραπύρινο! ενώ με AMD δεν ισχύει...

σύντομα θα ξαναπάω σε AMD!

εγώ είχα 3850 και 4850 crossfire και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Αντίθετα: πριν την 470 είχα μια ριμάδα 295! το τι τράβηξα δε λέγεται, δεν δούλευε ο δεύτερος πυρίνας για 3 μήνες μέχρι να βγάλει σωστούς driver κξαι πάνω στο οκτάμηνο κάηκε!

επιπλεόν οι nvidia driver ζορίζουν πολύ περισσότερο το Cpu!! ρωτήσε οποιονδήποτε παίκτη bfbc 2, για να παίξεις καλά με nvidia θες καραμπινάτο τετραπύρινο! ενώ με AMD δεν ισχύει...

σύντομα θα ξαναπάω σε AMD!

Δεν εκπροσωπω σιγουρα την αποψη ολων των παικτων bfbc2 αλλα σε διαβεβαιωνω πως σε συστηματακι με Nvidia και Intel τετραπυρινο με το ζορι ανταποκρινοταν στα High Settings + ο cpu χτυπαγε 88αρι ανετα (Ω!Και δεν εφτεγε η θερμοαγωγιμη). . .

την 6970 και απο μενα.Ε, οπς και να το κανουμε εχει ενα πλεονεκτημα.

εγώ είχα 4890+4850 και έβαλα 6950 1gb χωρίς να ξεκλοιδώσει και σε 1920*1080 τα παίζει όλα με φούλ ντιτειλς πάνω απο 60 fps με 6970 θα είσαι οκ και το σημαντικότερο με πιο λήγη κατανάλοση

Πολύ καλή επιλογή! καλοδούλευτη! πες μας αν ξεκλειδώνει (εφόσον το δοκιμάσεις)

Απ'οτι εχω δει δεν εχει reference pcb παρόλο που εχει το διακοπτακι οπότε δύσκολο να ξεκλειδωσει..

Το cooler που φορά πάντως είναι πολύ καλό και σε θερμοκρασίες και σε θόρυβο.

vakis δεν εχω ιδεα απο αυτα. Μπορεις να με βοηθησεις? :p βασικα δεν ξερω αν πρεπει να την ξεκλειδωσω μην κανω καμμια ζημια. Αλλα εχει καποια settings στο ccc > gaming 3d application settings και δεν ξερω αν πρεπει να τα πειραξω η οχι :) Μπορει κανεις να βοηθησει?

ξεκίνα από εδώ

AMD Radeon HD 6950 to HD 6970 Mod | techPowerUp

διαβασέ το . Μετά πρέπει να επικοινωνήσεις με το χρήστη atiman από το thelab για να σου δώσει το bios που ξεκλειδώνει μόνο τους shader είναι το καλύτερο.

επίσης μάλλον είναι καλύτερο να δουλέψεις το winflash από dos prompt....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.