Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2011 Θελω να αγορασω ενα κομπιουτερακι το οποιο να κανει: - Πραξεις μεταξύ πινάκων (matrix) - Μετασχηματισμους laplace (από το πεδίου του χρόνου, στο πεδίο της συχνότητας και το ανάστροφο) - DTFT (δηλαδή furier) - Να δεχεται αρχεία matlab (οχι αναγκαία-- αλλα καλο θα ηταν να μπορει να το κανει και αυτο). Επισης αν μπορει να βγαζει γραφικές παραστάσεις ευστάθειας συστήματος σε καποιο απο τα γνωστά κριτήρια Bode ή Nyquist ή Nichols θα το υπερεκτιμουσα. Ακουω γνωμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 ti 89? νομίζω μόνο το 4ο δεν κάνει Και γενικά, μπορείς να το προγραμματίσεις να σου κάνει ότι θες (μέχρι και jailbreak σε ps3 έχω δει να κάνει ) Ρίξε και μια ματιά εδώ Welcome - ticalc.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 20, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 για αυτο μιλάς Διονύση--> Texas Instruments Επιστημονική Αριθμομηχανή TI-89 Titanium - Επιστημονικές - plaisio.gr Αν κάνει όλα αυτά που λες είναι φοβερό αλλά πανάκριβο ( ), εκτός και αν από εξωτερικό έρχεται κάπως φθηνότερα. Btw, είχα ακούσει και εγώ για κάποιο παρόμοιο αλλά της Casio. Θα ρωτήσω τον συμφοιτητή μου που το συζητούσαμε και αν το θυμάται θα επανέλθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούλιος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Ναι αλλά είναι πραγματικό εργαλείο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούλιος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2011 Πάντως αν σου κάνει την δουλεία μην τα λυπηθείς τα λεφτά γιατί τέτοια εργαλεία για την δουλειά σου τα αγοράζεις μία φορά.Κι εγώ αν και φοιτητής ακόμα ήθελα ένα financial calculator και πήρα το BA-II Plus Professional το οποίο εκτός από πολλές δυνατότητες έχει και πολύ καλή κατασκευή σε σχέση με άλλα της κατηγορίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2011 Εγω εχω το ΤΙ84. Ειχα περασει (οταν ημουν φοιτητακος) Notepad και κατι αλλα προγραματακια που εκαναν επιλυση εξισωσεων εως 9ου βαθμου και επιλυση συστηματων μεχρι 10x10. Τα προγραματακια τα κατεβασα απο το Site της ΤΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 21, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2011 Ti89 λοιπον. Οσο και να κανει, ειναι εργαλειο που το χρειαζομαι, οποτε θα τα βγαλει τα λεφτά του. Ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 21, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2011 δεν καταλαβαινω γιατι το θες το κομπιουτερακι στα συγκεκριμενα.. υπαρχουν γνωστοτατες ιδιοτητες για fourier - laplace - z .. λιγη πειρα και βγαινουν σε 2-3 γραμμουλες επισης για τα διαγραμματα bode υπαρχουν γνωστοι μεθοδοι να τα βρισκεις απλα και ευκολα.. λιγη γνωση πανω σε μιγαδικη αναλυση θελουν.. αν ειναι κατι περιπλοκο.. matlab σε ενα netbook και καθαρισες. //τωρα ειδα την τιμη.. με 200 ευρω παιρνεις οσα βιβλια - βοηθηματα θες για τα παραπανω... + 1 netbook Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 23, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2011 υπαρχουν γνωστοτατες ιδιοτητες για fourier - laplace - z .. Επειδή δίνω Συστήματα Τηλεπικοινωνιών το Σεπτέμβριο, και βαριέμαι να διαβάζω τα μαθηματικά, δε δίνεις κανένα στοιχείο; Λινκ, τις ιδιότητες αυτές καθ'αυτές, κάτι βρε αδερφέ Σόρρυ για το οφφ τόπικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούλιος 23, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2011 Εγω εχω το ΤΙ84. Ειχα περασει (οταν ημουν φοιτητακος) Notepad και κατι αλλα προγραματακια που εκαναν επιλυση εξισωσεων εως 9ου βαθμου και επιλυση συστηματων μεχρι 10x10. Τα προγραματακια τα κατεβασα απο το Site της ΤΙ. μια απο τα ιδια! κλεινει μια δεκαετια στα χερια μου! ασε που νομιζω οτι ηταν το πρωτο ηλεκτρονικο σκονακι :P Στα πανεπιστημια παντως του εξωτερικου τετοια calculators απαγορευονται να ξερεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Ιούλιος 23, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2011 καλά μην νομίζετε το ειχα στα υπόψην μου να πάρω κ εγω ενα πριν 3 χρόνια oταν πήγα στη σχολή αλλα κάποιοι καθηγητές δεν στο επιτρέπουν να το έχεις στην εξέταση (και μιλάω για ΤΕΙ ελεος) θέλω κ εγω τις ιδιότητες ! αντε να πάρουμε κανα πτυχίο (εχω βρεί κ ενα πολύ ωραίο κάδρο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 23, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2011 Πουλουσε ο ea6gka ενα τετοιο πανο..δεν προκειτε να το βρεις ποιο φτηνα παντως απο 100αρι.Sent from my iPhone παντοφλα 3GS using Tapatalk/Dirtytalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 23, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2011 Επειδή δίνω Συστήματα Τηλεπικοινωνιών το Σεπτέμβριο, και βαριέμαι να διαβάζω τα μαθηματικά, δε δίνεις κανένα στοιχείο; Λινκ, τις ιδιότητες αυτές καθ'αυτές, κάτι βρε αδερφέ Σόρρυ για το οφφ τόπικ Φαντάζομαι έχεις αντίστοιχο υλικό από τον/τους καθηγητές σου.. Τα βασικά είναι εδώ 220: Συστηματα τηλεπ εμείς κάναμε κωδικοποιησεις PCM κλπ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.