Jump to content

Προβλημα με ΑΤΙ 4870 HD

thanulee

Recommended Posts

Γεια χαρα, επαιζα league of legends χτες και υστερα απο ενα χρονο που παιζω και για πρωτη φορα γενικα, crashαρε το pc μου. Ξαφνικα παγωσαν ολα και βγηκα απο το παιχνιδι. Μου εγραψε κατι για update. Μπαινω λοιπον στο site της ATI, κανω το update και απο εκει και υστερα δε μπορουσα να μπω καν στο game κρασαρε διαρκως. Και οχι μονο αυτο αρχισε ο υπολογιστης τα restart... Αναγκαστηκα να βγαλω τελειως τους τελευταιους drivers.. Υπαρχει καποιο bug με αυτους? Τωρα που τους εκανα full uninstall τι drivers εχω αφησει? Γενικα εχω παρατηρησει οτι καποιες φορες η οθονη μου κανει σαν χιονακια pixels και αλλαζω αναλυση και ξαναγυριζω στην κανονικη και ειναι ενταξει.. Αυτο παλι τι σημαινει? Εχει προβλημα η καρτα γραφικων μου ή οι drivers τελικα? ευχαριστω

Μπορεί να είναι πολλά...

-Ανεπαρκής ψύξη κάρτας γραφικών

-Aνεπαρκής ψύξη cpu

-Υπερβολικό overclock κάρτας γραφικών.

-Υπερβολικό overclock cpu

-Υπερβολικό overclock ram

-Ανεπαρκές τροφοδοτικό

Διάλεξε και πάρε...

Απο θερμοκρασιες εισαι οκ?Δοκιμασες αλλα παιχνιδια να δεις αν σου κρασαρει και εκει?Μαλλον η καρτα σου πρεπει να φταιει αλλα δοκιμασε να βγαλεις και της ram μια μια μπορει καποια να τα εχει φτυσει,μετα ειναι το τροφοδοτικο που μπορει να φταιει, ενα απο αυτα τα τρια πιστευω.Αν εχεις μια δευτερη καρτα δοκιμασε την η παρε απο κανενα φιλο σου.

Και ένας φίλος μου έχει προβλήματα με μια 4870 512MB edition . Πρέπει να είναι θέμα θερμοκρασιών ή κάτι να τα έχει παίξει πάνω στην κάρτα καθώς το αντιμετώπιζει μόνο τα καλοκαίρια (πέρσι και φέτος).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.