Jump to content

έχω ένα .txt αρχείο ,αλλά μου το βγάζει στα αρλαμπουρνέζικα ?

Guest

Recommended Posts

Στο Linux πας στον επεξεργαστή κειμένου και μετά κάνεις File--->Open και επιλέγεις σαν κωδικοποίηση την Ελληνική(Windows-1253). Tότε θα το δεις κανονικά. Μετά χωρίς τίποτε άλλο κάνεις Save as και επιλέγεις σαν κωδικοποίηση την Τρέχον Locale (UTF-8) και είσαι έτοιμος.

δεν ξέρω εάν έκανα κάτι διαφορετικό αλλά ... επιτέλους παιδιά μπορώ να πω οτι είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Δηλαδή ... τόσό πολύ που θα κλάψω!

Δούλεψε το άτιμο,επιτέλους βλέπω το έγγραφο που θέλω :)

Να'στε καλά όλοι σας.Σας ευχαριστώ πολύ ;) :smoke:

δεν ξέρω εάν έκανα κάτι διαφορετικό αλλά ... επιτέλους παιδιά μπορώ να πω οτι είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Δηλαδή ... τόσό πολύ που θα κλάψω!

Δούλεψε το άτιμο,επιτέλους βλέπω το έγγραφο που θέλω :)

Να'στε καλά όλοι σας.Σας ευχαριστώ πολύ ;) :smoke:

Αν δούλεψε με τον τρόπο που σού πρότεινα, να ξέρεις ότι είναι και ο ευκολότερος. Μην νομίζεις ότι ήταν και κάτι τραγικό, απλά το Linux χρησιμοποιεί κωδικοποίηση UTF-8.

ναι με τον τρόπο σου δούλεψε,δεν είναι κάτι το τρομερό σε αρχείο.Είναι ένα αρχείο που έγγραφε ημερομηνίες και διπλα τα ονομάτα των ατόμων που είχαν γεννέθλια ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.