Jump to content

Καλο καλοκαιρι

paschalia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αν και με καθυστερηση μια βδομαδα..(κλασικα) ,καλο καλοκαιρι να εχω-εχουμε-εχετε περνωντας το με τον τροπο που θελετε και με αυτους που θελετε :)

Αν και πολύ ιδιόμορφο το φετινό καλοκαίρι να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται όλοι μας. Καλά μπάνια και καλές μαργαρίτες με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

καλα τελειωματα σε μας που εχουμε εξεταστικη και μετα καλη ξεκουραση στην αθηνα οσοι κατσουνε............τουλαχιστον εγω θα κατσω εδω............γμτ!!!!!χρωσταω πολλααααααααααααααα..............ετσι και παει καλα η εξταστικη αυτη και του σεπτεμβρη μετα καθε μερα λαν παρτυ σπιτι μου παιδες.........μεχρι να ξαναγεμισω με μαθηματα....χεχεχεεχε

καλο καλοκαιρι σε ολους!

Ποιο καλοκαιρι βρε....?!?!Κατσε να τελιωσει η εξεταστικη πρωτα κ βλεπουμε....!!

Γιωργο με βλεπω κ μενα κολλημενω εδω λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων....οπωτε ΚΑΘΕ μερα LanParty για να ξεχνιωμαστε....! :D

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 03:39]

Ποιο καλοκαιρι βρε....?!?!Κατσε να τελιωσει η εξεταστικη πρωτα κ βλεπουμε....!!

Γιωργο με βλεπω κ μενα κολλημενω εδω λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων....οπωτε ΚΑΘΕ μερα LanParty για να ξεχνιωμαστε....! :D

Τυπικα εχει μπει το καλοκαιρι Σαμαελ ,παροτι δεν φαινεται για αυτους που εχουν εξεταστικες - καλες επιτυχιες να εχετε btw :T: :flower:

Με τα ο + ω ειχες τσακωθει πολυ μικρος ε? :p :devil:

αχαχαχαχαχαα.....αμαν βρε πασχαλια(ελενη αν θυμαμαι).....μην το αποπαιρνεις το παιδι.......στις 4 το πρωι το γραψε το ποστ....χεχεχεχε

μιχαλη λαν παρτυ εννοειται καθε μερα!!!!!χοχοχοχοχοχοοοο............με το κλιματιστικακι μας δεν θα υπαρχει κανενα προβλεμ.....χεεχεχεχεχεχεεεεεε

Φραγμα δεν ειναι ο μονος που πειραζω.. ελπιζω να μη εκνευριζεται..-αν και δεν εχει δωσει τετοια εντυπωση :).

Ναι ,Ελενη με λενε, Ελενα βασικα.. (η ξαδερφη της Χερτζικοβα....χεχεχε-αν και προτιμω πιο ντοπιο προιον..οπως λεμε Κουντουρα):p:P

καλο καλοκαιρι και απο εμένα.

Ακουσα οτι αυτο το καλοκαίρι δεν ειναι και τοσο ζεστο οσο και τα προηγούμενα θα εχει και τις βροχούλες του.

Αρχική απάντηση από paschalia

Φραγμα δεν ειναι ο μονος που πειραζω.. ελπιζω να μη εκνευριζεται..-αν και δεν εχει δωσει τετοια εντυπωση :).

[Edit ]

Ποιο καλοκαίρι βρε....?!?!Κάτσε να τελειώσει η εξεταστική πρώτα κ βλέπουμε....!!

Γιώργο με βλέπω κ μένα κολλημένο εδώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων....οπότε ΚΑΘΕ μέρα LanParty για να ξεχνιόμαστε....! [/Edit ]

Oκ Ελενα?!? :p :P :p

Ο Γιωργος κατι παραπανω ξερει κ λεει.....(δε φταιω γω αλλα μετα της 2 μονο με ποτο καθομαι στο pc μπροστα...!) :X:

Αλλη φορα πριν μου την πεις δες τι ωρα εγραψα! :p

Σαμαελ και Ελληνικο Φραγμα δεν ειχα προθεση να την πω σε κανενα και για αυτο και μπηκαν οι φατσουλες διπλα :)

Τεσπα, απλα πειραγμα ηταν και σαν πειραγμα επρεπε να αντιμετωπιστει το 2ο μερος της απαντησης .

Μια συγνωμη αν ενοχλησε :)

μιχαλη.......μετα τις 5κορονες θα μπορεις να κανεις headshot?αχαχαχαχαχαχαχαααααα.....μην ανησυχεις.......θα προσπαθω να καθομαι ακινητος......χεχεχεχεεχεεεεεε.....αντε να τελειωσει η εξεταστικη να περασουμε καλα......

Αρχική απάντηση από paschalia

Μια συγνωμη αν ενοχλησε :)

Nαι δεν ειδες.....ετοιμοι να σε δειρουμε ειμαστε....! :p

Αντε βρε χαζο που θα στραβωσουμε κιολας...! :p

Για αλλους δε ξερω αλλα για μενα(Μιχαλης) κ για το Fragma(Γιωργος) μη σκας...ειμαστε οτι νανε παλικαρια....:upside:

Αρχική απάντηση από greekfragma

μιχαλη.......μετα τις 5κορονες θα μπορεις να κανεις headshot?αχαχαχαχαχαχαχαααααα.....μην ανησυχεις.......θα προσπαθω να καθομαι ακινητος......χεχεχεχεεχεεεεεε.....αντε να τελειωσει η εξεταστικη να περασουμε καλα......

Για 5 κορονες δε ξερω αλλα για 5 Drambue που ξερω....αστα....ουτε τοιχο στα 5μετρα δε πετυχαινω...! :D

Θα μου πειτε off topic ειναι αλλα εγινε WAY off topic :D Καλο καλοκαιρι και για μενα που τελειωσα δια παντως γιαυτο και αυριο κανονισα lan στο σπιτι μου! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.