gregorisvas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2011 Καλησπέρες.Έχω μία Syncmaster 245B (1920x1200) και μία 19άρα Samsung 1930HD...Σκέφτηκα λοιπόν να τις χρησιμοποιήσω και τις 2 αλλα με συγκεκριμένο τρόπο, ο οποίος δεν έχω ιδέα αν είναι εφικτός.. Θέλω λοιπόν η 24άρα να λειτουργεί στην κανονική ανάλυσή της με την επιφάνεια εργασίας μου κανονικά, όμως η 19άρα να λειτουργεί συμπληρωματικά.. Δηλαδή, έστω οτι θέλω να παίξω ένα παιχνίδι αλλα παράλληλα να κάνω encode και μία ταινία.Θα ήθελα δηλαδή στην 24άρα να έχω κανονικά το παιχνίδι full screen κλπ και στην 19άρα να έχω το παράθυρο του encoding και να βλέπω την εξέλιξη..Γίνεται κάτι τέτοιο ή μιλάμε για science fiction? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Γίνεται μια χαρά στην πλειονότητα των παιχνιδιών. Μερικά παλιά παιχνίδια μπορεί να αναγκάζουν το 2ρο μόνιτορ να σβήνει/μαυρίζει, αλλά σε γενικά πλαίσια δε θα έχεις πρόβλημα.Βέβαια να κάνεις encoding + gaming δεν είναι και ότι καλύτερο, μιας και ούτε το παιχνίδι θα ευχαριστηθείς, ούτε το encoding θα πάει στην ταχύτητα που πρέπει.Επίσης, άμα δε τρέχει παραθυρικά το παιχνίδι, δεν θα έχεις κέρσορα στο 2ρο μόνιτορ, θα πρέπει να κάνεις alt-tab/minimize το παιχνίδι/κάτι για να μπορείς να κάνεις κάτι στο 2ρο μόνιτορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Ιούλιος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Δηλαδή δεν γίνεται και παιχνίδι full screen και κέρσορας στη 2η οθόνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Δηλαδή δεν γίνεται και παιχνίδι full screen και κέρσορας στη 2η οθόνη? Μόνο άμα υπάρχει ρύθμιση στο παιχνίδι. Π.χ. στο world of warcraft υπάρχει η επιλογή windowed + fullscreen, οπότε έχεις μεν το παιχνίδι σε παράθυρο, αλλά χωρίς μπάρες πάνω κάτω. Άμα υπάρχει αντίστοιχη επιλογή και στο(α) παιχνίδι(α) που σε ενδιαφέρουν τότε γίνεται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Ιούλιος 20, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Δε μπορώ να το δοκιμάσω γμτ Το pc εδώ και 2 ώρες δεν ανάβει κάν Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2011 Δηλαδή δεν γίνεται και παιχνίδι full screen και κέρσορας στη 2η οθόνη? Όχι. Μόνο σε windowed mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 21, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2011 Δηλαδή δεν γίνεται και παιχνίδι full screen και κέρσορας στη 2η οθόνη? Τα περισσότερα παιχνίδια όταν είναι full screen κλειδώνουν το ποντίκι μέσα στο viewport τους. Επειδή είμαι σε dual screen φάση όπως την περιγράφεις (αλλά κάνω όχι encoding αλλά decoding), μου έχει τύχει -νομίζω το τελευταίο civilization ήταν- να έκανα το ποντίκι δεξιά για panning και αυτό πήγαινε στην άλλη οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.