STINK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2011 Ότι λέει ο τίτλος. Κυρίος θα πάιζει αναλογικά κανάλια προς το παρόν μέχρι να έρθει η Digea και καμία ταινιά από usb ή dlna. Πιθανότατα αργότερα να συνδεθεί με PC ίσως και XBOX 360.Τι λέτε για τις παρακάτω;SAMSUNG LE40D550 40'' LCD TV - - E-SHOP.GR#http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE40D5003-LED-TV-40-UE40D5003.htmΤο buget είναι 450 από τους γονείς αλλά αν υπάρχει κάτι που αξίζει μπορώ να συμπληρώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Σε σχέση με αυτές που βρήκες εώ θα σου πρότεινα αυτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιούλιος 20, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 όντως σε αυτά τα λεφτά αγοράζεις plasma που είναι 1000 φορές καλύτερη από LCD/LED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούλιος 20, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Συμφωνώ απόλυτα απλά δεν πρόκειται να γίνει στρώσιμο από τους γονείς μου, συν ότι φοβάμαι την διάρκεια ζωής και ότι κατα 99% θα μείνει κολλημένη κάποια στιγμή για πολλές ώρες σε συγκεκριμένο κανάλι.Ακόμα έχω ακούσει πολύ καλα λόγια για τον media player της samsung και με τις panasonic δεν ξέρω τι γίνεται στο συγκεκριμένο θέμα.Δεν είμαι αρνητικός δηλαδή στην plasma ίσα ίσα που θα την προτιμούσα σε περίπτωση που όλα τα παραπάνω δεν είναι πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 20, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Συμφωνώ απόλυτα απλά δεν πρόκειται να γίνει στρώσιμο από τους γονείς μου, συν ότι φοβάμαι την διάρκεια ζωής και ότι κατα 99% θα μείνει κολλημένη κάποια στιγμή για πολλές ώρες σε συγκεκριμένο κανάλι.Ακόμα έχω ακούσει πολύ καλα λόγια για τον media player της samsung και με τις panasonic δεν ξέρω τι γίνεται στο συγκεκριμένο θέμα.Δεν είμαι αρνητικός δηλαδή στην plasma ίσα ίσα που θα την προτιμούσα σε περίπτωση που όλα τα παραπάνω δεν είναι πρόβλημα.Οι Plasma δεν έχουν πλέον τα προβλήματα που είχαν στο παρελθόν. Η συγκεκριμένη Panasonic έχει media player απο κάρτα SD και έχω ακούσει καλά λόγια για τον Media Player της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούλιος 20, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Οι Plasma δεν έχουν πλέον τα προβλήματα που είχαν στο παρελθόν. Η συγκεκριμένη Panasonic έχει media player απο κάρτα SD και έχω ακούσει καλά λόγια για τον Media Player της. Επειδή είμαι και εγώ σε φάση για αγορά νεας τηλεόρασης αλλά με budget κοντα στα χιλιαρικο σκεφτόμουνα πολύ για μια plasma αλλά αυτα που άκουσα για τις στατικες εικόνες και τον φώσφορο με προβλημάτισαν.Ίσχυει πράγματι αυτό που λές; (ρωτάω γιατί δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις σχετικά με τις τηλεοράσεις μην με παρεξηγείς ) .Επίσης άκουσα για πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος των plasma σε σχέση με τις άλλες. Αξίζουν οι plasma για κάθε χρήση περα απο παρακολούθηση ταινιών (που είναι το καλύτερο τους); Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 20, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Επειδή είμαι και εγώ σε φάση για αγορά νεας τηλεόρασης αλλά με budget κοντα στα χιλιαρικο σκεφτόμουνα πολύ για μια plasma αλλά αυτα που άκουσα για τις στατικες εικόνες και τον φώσφορο με προβλημάτισαν.Ίσχυει πράγματι αυτό που λές; (ρωτάω γιατί δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις σχετικά με τις τηλεοράσεις μην με παρεξηγείς ) .Επίσης άκουσα για πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος των plasma σε σχέση με τις άλλες. Αξίζουν οι plasma για κάθε χρήση περα απο παρακολούθηση ταινιών (που είναι το καλύτερο τους); Για εμένα ναι αξίζουν. Και σαν χρώματα και σαν χρόνος απόκρισης τόσο για ταινίες, όσο και για τηλεοπτικές εκπομπές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούλιος 20, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Φαντάζομαι και για gaming; επειδή θα υπάρξει και τέτοιο.Αυτό για την κατανάλωση των plasma ισχύει τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 20, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Φαντάζομαι και για gaming; επειδή θα υπάρξει και τέτοιο.Αυτό για την κατανάλωση των plasma ισχύει τελικά;Ναι αλλα μην φανταστεις καμια τρελή διαφορά στην κατανάλωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltoseco Ιούλιος 20, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Να προτείνω την Samsung LE40C630 που την πήρε ένας φίλος πριν λίγο καιρό. Αυτός την πήρε 600 ευρώ και τα Multirama την έχουν 549 € (από 649!!!!!)Ρίξε μια ματιά :smoke:Samsung LE40C630 - Τηλεόραση LCD - 40" Full HD | Multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.