Jump to content

Gigabyte 350N-USB3 block?

partsa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οσο μας εχουνε μεινει ακομα μερικα λεφτουλια και πριν μας τα παρει και αυτα το ΔΝΤ :-(( λεω να φτιαξω ενα mini pcακι. Σκεφτομαι Gigabyte 350N-USB3 (mini-ITX, με AMD E-350 DDR3, VGA) - Μητρικές - plaisio.grαυτη τη μητρικη. Επειδη εχω κατι parts απο υδροψυξη πεταμενα απο δω και απο κει λεω να τα βαλω πανω, αλλα δεν ξερω αν βγαινει η ψυκτρα του επεξεργαστη και τι socket ειναι..

Οτι μπαινει, βγαινει (και μην παει ο νους στο πονηρο:p)

Το socket λέγεται BGA FT1 πληροφοριακα και 99% ο επεξεργαστης ειναι κολλημενος στη μητρικη.

Παντως δε νομιζω οτι χρειαζεται αλλαγή στο stock cooler.

Τωρα αν θες να παιδευτεις ειναι δικο σου θεμα.

Οσο μας εχουνε μεινει ακομα μερικα λεφτουλια και πριν μας τα παρει και αυτα το ΔΝΤ :-(( λεω να φτιαξω ενα mini pcακι. Σκεφτομαι Gigabyte 350N-USB3 (mini-ITX, με AMD E-350 DDR3, VGA) - Μητρικές - plaisio.grαυτη τη μητρικη. Επειδη εχω κατι parts απο υδροψυξη πεταμενα απο δω και απο κει λεω να τα βαλω πανω, αλλα δεν ξερω αν βγαινει η ψυκτρα του επεξεργαστη και τι socket ειναι..

υδροψυξη σε brazos? εε ρε τι αλλο θα ακουσουμε....!!! :slap::slap:

ρε φιλαρακι, εντελως φιλικα, το brazos βγαινει ΚΑΙ με παθητικη ψυξη MOTHERBOARD :: Asus Socket BGA-413 E35M1-M PRO Vga GLan Audio (Integrated AMD Zacate E350 Dual Core 1.6GHz) - Visionstudio.gr

γιατι δεν εχει τοση αναγκη ψυξης, και εσυ θελεις να του βαλεις υδροψυξη? δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο extreme...!!!!!

υδροψυξη σε brazos? εε ρε τι αλλο θα ακουσουμε....!!! :slap::slap:

ρε φιλαρακι, εντελως φιλικα, το brazos βγαινει ΚΑΙ με παθητικη ψυξη MOTHERBOARD :: Asus Socket BGA-413 E35M1-M PRO Vga GLan Audio (Integrated AMD Zacate E350 Dual Core 1.6GHz) - Visionstudio.gr

γιατι δεν εχει τοση αναγκη ψυξης, και εσυ θελεις να του βαλεις υδροψυξη? δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο extreme...!!!!!

Εντάξει ρε επιστημονα :haha: μην ταραζεσαι, δεν ειμαστε ολοι ειδήμονες στο brazos. Φιλικά πάντα, έτσι φιλαράκι?

Τεσπα θα βάλω αυτο και αυτό.

κατι τετοιο εχω στο μυαλό μου

post-9600-1416075352,6818_thumb.jpg

post-9600-1416075352,8013_thumb.jpg

post-9600-1416075352,9011_thumb.jpg

Εντάξει ρε επιστημονα :haha: μην ταραζεσαι, δεν ειμαστε ολοι ειδήμονες στο brazos. Φιλικά πάντα, έτσι φιλαράκι?

Τεσπα θα βάλω αυτο και αυτό.

κατι τετοιο εχω στο μυαλό μου

1 δεν ταραχτηκα, ξαφνιαστηκα!

2 δεν ειμαι ουτε επιστημονας, ουτε ειδημονας σε τιποτα......, ουτε το ειπα ποτε!

3 αφου μπηκε στο μυαλο σου η ιδεα, αντε φτιαχτο να σου φυγει και ο καημος..!!

(σαν να βαζεις υδροψυξη σε παπακι, μου θυμιζει ενα πραμα..!!):hmm::hmm:

Μιλάω για parts υδρόψυξης τα οποία ήδη ΕΧΩ και που αντι να καθονται και να σκονίζονται θα τα βάλω πάνω. Φυσικά και αν δεν υπήρχανε ουτε κατα διάνοια θα σκεφτομουν να βάλω υδρόψυξη σε ενα τετοιο Pc. Αλλά αφου ετσι κι αλλιως θα εφτιαχνα ενα μικρο pcακι για server, backups κτλ γιατι να μην τα χρησιμοποιησω και αυτα? Πιο πολύ και για μόστρα αν θέλεις. Δεν σε καταλαβαίνω γιατι τοση αρνητικότητα.:no:

αυτο το κουκλί δηλαδή είναι παπακι?

post-9600-1416075354,1072_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.