Jump to content

Αγορά netbook (χρειάζομαι βοήθεια)

crossman

Recommended Posts

Σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρώ να πάρω ένα netbook αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ στο να βρω ένα που να καλύπτει τις ανάγκες μου . Ο λόγος που το θέλω είναι να σερφάρω λίγο στο internet αλλά κυρίως για να μιλάω στο msn και στο skype με τους φίλους μου , έτσι θέλω να έχει όσο το δυνατό αποδοτικότερη webcam . Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι το πολύ μέχρι 300€. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας

Υστερόγραφο :η μεγαλύτερη ανάλυση που έχω βρει σε netbook με αυτά τα χρήματα είναι 1.3 megapixel Αλλά είμαι εντελώς άσχετος από webcams γι'αυτό θα σας παρακαλούσα να με διαφωτίσετε όσο μπορείτε

Οι webcams εχουν ανάλυση είτε 0,3Mpixel είτε 1,3Mpixel. Μεγαλυτερο απο 1,3 δεν υπαρχει. Με 1,3Μpixel λοιπον βρήκα αυτο:Acer Aspire One D255 (LU.SDG0D.046) | Skroutz.gr

Το μονο του μειονέκτημα είναι η (σχετικα) μικρή μπαταρία γεγονος που οδηγεί σε αυτονομια 4 περιπου ωρων. Αν δεν σε ενδιαφερει και πολυ αυτό εισαι οκ.

Γενικα, σε ολα τα netbook όταν λεει μπαταρία 3cell σημαινει αυτονομια 4περιπου ωρες, ενω όταν λεει 6cell σημαινει αυτονομια 8ωρες

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας

Η ερώτηση που έχω είναι αν μου δείχνετε και οι δυο το ίδιο μοντέλο και αν όχι , από ποιο από τα καταστήματα που αναγράφονται στο skroutz.gr θα μου προτείνατε να προτιμήσω

Αν και είναι σπαστικό αυτό που κάνω, μιας και έχεις καταλήξει, να προτείνω το

Dell Mini 1018. Τα χαρακτηριστικά του είναι περίπου ίδια αλλά σε θέμα service η διαφορά των εταιρειών είναι χαώδης.

Αν δεν σου τα σπάω πολύ και έχει όρεξη για λίγο ακόμη ψάξιμο ceck:

Dell Mini 1018 - Netbook - Atom N455 1.66GHz - 10.1" TFT - Μαύρο | Multirama

sorry και πάλι!! :confused:

εχω το προηγουμενο aspire one της acer.. αλλα hardwarικα εχουν αρκετες ομοιοτητες..

να εχεις 4 πραγματα στο νου:

1) μην το αφηνεις στην μπριζα με την μπαταρια γιατι χανει την ζωη της πολυ γρηγορα (απο 2 ωρες μου κραταει μιση ωρα με νορμαλ χρηση..)

2) μην κανιβαλιζεις την οθονη γιατι "χαλαρωνει" ευκολα μετα.. (μετα θελει ανοιγμα και σφυξιμο στις βασεις στηριξης)

3) μην ταλαιπωρεις το βυσμα τροφοδοσιας γιατι ειναι ευαισθητο και δεν κανει καλη επαφη μετα στην φορτιση..

4) δεν ξερω αν εχουν θεμα τα καινουργια αλλα μερικες φορες "κολλαει" το ανεμιστηρακι τους. με αποτελεσμα να ζεστενεται και να σβηνει.. και τις 2 φορες του εβαλα μια ηλ.σκουπα απο κατω και το ξεκολησε (και καθαρισε)

αυτα ως προς τις ιδιαιτεροτητες/προβληματα που εχω παρατηρησει.. κατα τα αλλα μια χαρα λαπτοπακι..

εχω το προηγουμενο aspire one της acer.. αλλα hardwarικα εχουν αρκετες ομοιοτητες..

να εχεις 4 πραγματα στο νου:

1) μην το αφηνεις στην μπριζα με την μπαταρια γιατι χανει την ζωη της πολυ γρηγορα (απο 2 ωρες μου κραταει μιση ωρα με νορμαλ χρηση..)

2) μην κανιβαλιζεις την οθονη γιατι "χαλαρωνει" ευκολα μετα.. (μετα θελει ανοιγμα και σφυξιμο στις βασεις στηριξης)

3) μην ταλαιπωρεις το βυσμα τροφοδοσιας γιατι ειναι ευαισθητο και δεν κανει καλη επαφη μετα στην φορτιση..

4) δεν ξερω αν εχουν θεμα τα καινουργια αλλα μερικες φορες "κολλαει" το ανεμιστηρακι τους. με αποτελεσμα να ζεστενεται και να σβηνει.. και τις 2 φορες του εβαλα μια ηλ.σκουπα απο κατω και το ξεκολησε (και καθαρισε)

αυτα ως προς τις ιδιαιτεροτητες/προβληματα που εχω παρατηρησει.. κατα τα αλλα μια χαρα λαπτοπακι..

και τι να κανει?

Για πες γιατι εχω aspire 15"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.