Jump to content

Ψύξη GTX-465

Myralis

Recommended Posts

Καλησπέρα, ο αδερφός μου θέλει να ψύξει μία GTX-465 1GB RAM, twintech όχι τόσο πολύ για τις θερμοκρασίες, αλλά κυρίως για τον θόρυβο, ο οποίος ακόμα και σε idle είναι... αρκετός.

Έπαιξα λίγο και με το afterburner αλλά τίποτα, αν ρίξω πολύ τον θόρυβο, ανεβαίνουν τρομερά οι θερμοκρασίες, είναι και καλοκαίρι οπότε καταλαβαίνετε..

Οπότε τι μου προτείνετε με ταβάνι τα 50 ευρώ, με βαριά καρδιά τα 60. Δεν πάω για overclock και benchmarks, απλά αθόρυβο σε idle..

Και επίσης πολύ σημαντικό, με την εγγύηση τι γίνεται? Την χάνω αν αλλάξω ψύχτρα? Αν την χάνω και χαλάσει, και ξαναβάλω την μαμά πριν την στείλω πίσω?

arctic cooling accelero extreme plus.

Την εχω και στην 580 και στην 480.

30 βαθμοι κατω σε load.

Τελειως αθορυβη και στα λεφτα που κοιτας.

Η εγγυηση ειναι αναλογα την καρτα που πηρες.

Στην ECS 480 χρειαστικε να σκισω ενα αφρολεξ που ειχε για να ξεβιδωσω μια βιδα.

Στην twintech 580 δε χρειαστικε να σκισω τπτ , αλλα ολη η ψυκτρα ηταν ποιασμενη με αστεροβιδες μισου χιλιοστου , οποτε εφαγα τον κοσμο για να βρω τοσο λεπτο αστεροκλειδο.

Anyway δε νομιζω να χανεις εγγυηση απο τη στιγμη που δεν ειχε καποιο αυτοκολητακι που να λεει ''waranty seal''

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.