Jump to content

asus vga switch card

gilardino

Recommended Posts

πρακτικα μες τα παιχνιδια λες;πχ περισσοτερα fps;δεν εχω ιδεα...αλλα λογικα ολο και καποιο ρολο δε θα παιζει;

Παντως η διαφορα το CF/SLI x8/x8 απο το x16/x16 είναι 1 με 2% σε fps. Λογικα το ιδιο θα ισχύει και για μια καρτα.

Και εγω αυτο νομιζω, αλλα αν ο φιλος μας την βρει και την δοκιμασει ας μας πει για να μας φυγει η περιεργεια

Εγω δεν το νομίζω.

Έχω κάνει ένα σωρό manual game benchmarks ο ίδιος με σκοπό αυτό, να δω αν, τι και πως.

Αρα το συμπερασμα ειναι οτι δεν αξίζουν ουτε τα 7$ που αναγραφονται στο link

Ασε που δεν μπορω να καταλαβω hardwareικα πως ειναι δυνατόν με μια καρτα στο 2ο PCI Express να σου μετετρεπει το 1ο σε x16:...:

Hardware-ικά, ο PCI-Express controller έχει στην διάθεση του X lanes.

Αν το slot είναι 16x ηλεκτρονικά ( δηλαδή έχει όλα τα pins που καθορίζει ο PCI-SIG για ένα 16x PCIe slot ) τότε μπορεί ο controller κατά βούληση να το κάνει ότι θέλει ( 1x, 2x, 4x, 8x, 16x, you name it ).

Λόγω των περιορισμένων lanes αναγκαστικά όταν χρησιμοποιηθεί και 2η PCIe θα πρέπει να δεί τι έχει, και να αναπροσαρμώσει τα lanes per slot ανάλογα ( σκέψου ότι από τις 40 π.χ. που έχει το X58 κάποιες δεν μεταβάλλονται, π.χ. το 1x link που χρησιμοποιεί η κάρτα δικτύου, το 1x που χρησιμοποιεί ο SATA 3 Controller της Marvell, κ.ο.κ. )

εχετε δικιο μαγκες,η διαφορα ειναι σχεδον μηδαμινη...αρα το αφηνω ως εχει...ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.