cynapath Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2011 Γεια χαρά , Είμαι κάτοχος του ZTE BLADE και μετά από χρήση μιας ημέρας αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα :Όταν ενεργοποιώ το wifi ενώ σαρώνει και βρίσκει όλα το πλησιέστερα ασύρματα δίκτυα με επιτυχία όταν προσπαθώ να μπω στο δίκτυο της επιλογής μου το κινητό γραφεί : σάρωση , σύνδεση , απενεργοποιημένο , .....και κάνει συνεχώς κύκλο γύρω από αυτές τις ενδείξεις χωρίς ουσιαστικά να συνδέετε καθόλου ούτε να κάνει κάτι άλλο άξιο αναφοράςΣας ευχαριστώ εκ των πρότερων για όποια βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Μάλλον έχουν mac address block και δε μπορείς να πάρεις ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cynapath Ιούλιος 19, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 μάλλον δεν ήμουν αρκετά συγκεκριμένος . ακόμη και στο δίκτυο του σπιτιού μου δεν συνδέετε πράγμα που γινόταν χωρίς κανένα πρόβλημα μια μέρα πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 19, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Επανεκκινήσεις στο τηλέφωνο και το ρούτερ έκανες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cynapath Ιούλιος 19, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 επανεκκίνηση και στα δυο ναι ακόμη και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις το κινητού έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.