Jump to content

RADEON 9800pro 128MB με πυρινα R360 υπαρχουν στην αγορα αν ναι που?

nikoskrhth

Recommended Posts

Τουλάχιστον σε Club3d και gigabyte πιθανότατα θα έχουν r360. Αλλά δεν είναι πανάκεια, οι πυρήνες δε σημαίνει πως είναι ίδιας ποιότητας με ΧΤ, καθώς στις τελευταίες βάζουν τους καλούς και οι υπόλοιποι μπαίνουν σε Pro. Μια ένδειξη να καταλάβεις αν είναι σχετικά καλό, από τη τάση που παίρνει το τσιπ, όσο χαμηλότερη τόσο καλύτερο. Τυπικά γύρω στα 1.7V.

Αρχική απάντηση από chroma

Τουλάχιστον σε Club3d και gigabyte πιθανότατα θα έχουν r360. Αλλά δεν είναι πανάκεια, οι πυρήνες δε σημαίνει πως είναι ίδιας ποιότητας με ΧΤ, καθώς στις τελευταίες βάζουν τους καλούς και οι υπόλοιποι μπαίνουν σε Pro. Μια ένδειξη να καταλάβεις αν είναι σχετικά καλό, από τη τάση που παίρνει το τσιπ, όσο χαμηλότερη τόσο καλύτερο. Τυπικά γύρω στα 1.7V.

Δηλαδη εμενα που εχει r360 και ειναι pro και δουλευει με 1.5 volt απο το βιος σημαινει οτι ειναι καλη?(δεν την εχω δοκιμασει ακομα γι'αυτο ρωταω..)

τουλαχιστον καλη κακη οτι μου τυχει αν ειναι ρ360 θα μου λεει θερμοκρασιες πυρινα ετσι δεν ειναι? σκεφτομαι για την gigabyte 9800 pro 128mb με την χρυση ψηκτρα απο e-shop καλη δεν ειναι? βαζει καλα φιτρα η gigabyte?

Αρχική απάντηση από zpower

Δηλαδη εμενα που εχει r360 και ειναι pro και δουλευει με 1.5 volt απο το βιος σημαινει οτι ειναι καλη?(δεν την εχω δοκιμασει ακομα γι'αυτο ρωταω..)

Λαθος. Τα 1.5 Βολτ που βλεπεις απο το BIOS ειναι τα volt του AGP.

Για να δεις τι ταση παιρνει ο πυρηνας της GPU πρεπει να μετρησεις με ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ

Αρχική απάντηση από nikoskrhth

τουλαχιστον καλη κακη οτι μου τυχει αν ειναι ρ360 θα μου λεει θερμοκρασιες πυρινα ετσι δεν ειναι? σκεφτομαι για την gigabyte 9800 pro 128mb με την χρυση ψηκτρα απο e-shop καλη δεν ειναι? βαζει καλα φιτρα η gigabyte?

Οχι δεν θα σου λεει θερμοκρασιες πυρηνα. Αυτο το κανουν μονο οι 9800προ 256ΜΒ οι οποιες εχουν πυρηνα ΧΤ και PCB ΧΤ. Ειδαλλως παπαλα.

Ο Jax με κάλυψε και βασικά, περισσότερο να τη ψάξεις με τις μνήμες που είναι πραγματικό λόττο και δε ξέρεις τι θα σου έρθει παρά με το πυρήνα που πιθανότατα να είναι R360.

.....συμφωνω με ολα αυτα που ειπανε τα παιδια συν οτι δεν ειναι απολυτο οτι οι 9800pro 128mb θα ειναι ΧΤ.......αυτο που ξερω σιγουρα επειδη προσφατα και γω πηρα μια Gigabyte 9800pro 256mb ειναι οτι οι 9800pro με 256mb και διαταξη μνημων 8χ32......ειναι σιγουρα R360;) !!!!!

εμενα η δικια μου 9800προ κλαμπ 3δ ειναι ρ360..........απο ε-σοπ αγορασμενη.....θα σου προτεινα να παρεις μια HIS που ειναι στα ιδια λεφτα.........εχω ακουσει οτι ειανι καλυτερες τεχνολογικα...ποιο καινουριες....αρα και μεγαλυτερες πιθανοτητες για πυρηνα ΧΤ

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

Και εγώ δεν πιστέυω να βρείς 128αρα με πυρίνα XT. Πάντος τώρα οι περισσότερες 256

Xt core έχουν...

Με 128ΜΒ οι καινούργιες έχουν, τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό. Αν θα είναι καλός όμως ή οχι, αυτό είναι άλλη ιστορία και ας γράφει R360.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.