Jump to content

μου κανει επανεκινηση ο υπολογιστης

zissismaroudas

Recommended Posts

καρτα γραφικων ειναι η nvidia geforce 9600gt ο επεξεργαστης ειναι ο intel core 2 due q 9400 και ταχυτητα 2,66 ghz και το pc ειναι 3 τριων χρονον και μνημνη εχει 3 gb windows 7 32 bit θερμοκρασιεσ δεν νομιζω να ειναι γιατι εχω αλλαξει ανεμιστηρακια το ενα εχω αλλαξει

καρτα γραφικων ειναι η nvidia geforce 9600gt ο επεξεργαστης ειναι ο intel core 2 due q 9400 και ταχυτητα 2,66 ghz και το pc ειναι 3 τριων χρονον και μνημνη εχει 3 gb windows 7 32 bit θερμοκρασιεσ δεν νομιζω να ειναι γιατι εχω αλλαξει ανεμιστηρακια το ενα εχω αλλαξει

Δέν έχει να λέει αυτό κάτι....

κατεβασε το gpuz GPU-Z Video card GPU Information Utility

και τσεκαρε θερμοκρασιες

επισης δες και θερμοκρασεις cpu with coretemp

πολλα μπορει να φτεναι κακο airflow κτλ.

Εαν ειναι θερμη η καρτα σου

αντι να βαλεις ψυχτρα

μπορεις για οικονομικη λυση να βαλεις εναν 12αρι fan να χτυπαει την καρτα με αερα πανω της. το χω δοκιμασει ακριβως στην ιδια καρτα 9600gt σε φιλο και επιασε ;)

Θα εχει ως αποτελεσμα να πεσει η θερμοκρασια, και εαν εχεις μικρο κουτι ανοιξε το πλαινο να αεριζεται καλυτερα

Αυτα απο εμενα και καλη τυχη

αν κανεις αυτο με την θερμοκρασια και εισαι ενταξει,κανε ενα φορματ μετα και θα εισαι κομπλε πιστευω.Αυτη την επανεκινηση μπορει να την προκαλει οτιδηποτε!

Παρολαυτα ειναι βαρυ παιχνιδακι για την καρτα σου.

αν κανεις αυτο με την θερμοκρασια και εισαι ενταξει,κανε ενα φορματ μετα και θα εισαι κομπλε πιστευω.Αυτη την επανεκινηση μπορει να την προκαλει οτιδηποτε!

Παρολαυτα ειναι βαρυ παιχνιδακι για την καρτα σου.

Πλακα κανεις ετσι?

Με Max Settings βγαζει 35-45 fps......σε καμια περιπτωση δεν εχει να κανει με της δυνατοτητες της καρτας,

το πιο πιθανο ειναι να υπερθερμενεται,αν οντως ειναι ετσι μια αλλαγη παστας θα βοηθησει να κατεβει....:hm:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=om1ukZAdPOM&feature=related]‪Dirt 3 9600GT Maxed Out‬‏ - YouTube[/ame]

οντως εχεις δικιο digital,ειδα κατι gtx280,gts250 κτλ στα recommended system requirements και θεωρησα οτι θα ηταν βαρυ για την 9600..παρολαυτα το τρεχει ανετα.

Στο θεμα μας πανω,εχεις δουλεψει αλλα παιχνιδια,εφαρμογες γενικα αυτο το διαστημα η μονο στο dirt σου κανε αυτο με την επανεκινηση?

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.