PGM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2011 καλημερα , εχω το cosmote internet on the go αλλα εχω ενα θεματακι με το outlook και τον outgoing server . Εχω σεταρει κανονικα τον λογιαριασμο της δουλειας μου και κανω κανονιοτατα receive αλλα στην αποστολη τζιφος τα πραγματα. Εχω δοκιμασει : 1. mail.mycosmos.gr2. smtpout.cosmotemyview.gr χωρίς Authentication (Νο)αλλα αρνειτε πεισματικα να στειλει εμαιλ .Any ideas ? καποιος που εχει παρομοια συσκευη και μπορει να δωσει τα φωτα του pls..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Τις περισσότερες φορές θέλει να βάλεις authentication στο outgoing και να χρησιμοποιήσεις user/pass. Το δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιούλιος 19, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 οχι δεν εχω βαλει γιατι εχω καρτοιντερνετ και δεν σου δινουν καποιο username / pass. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 19, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Δε θα βάλεις το user/pass του καρτοτέτοιου (που δεν έχεις).Θα βάλεις outgoing server αυτόν της δουλειάς σου με τα αντίστοιχα user/pass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιούλιος 19, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Το δοκίμασα αλλά τζίφος Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.