PGM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2011 καλημερα , εχω το cosmote internet on the go αλλα εχω ενα θεματακι με το outlook και τον outgoing server . Εχω σεταρει κανονικα τον λογιαριασμο της δουλειας μου και κανω κανονιοτατα receive αλλα στην αποστολη τζιφος τα πραγματα. Εχω δοκιμασει : 1. mail.mycosmos.gr2. smtpout.cosmotemyview.gr χωρίς Authentication (Νο)αλλα αρνειτε πεισματικα να στειλει εμαιλ .Any ideas ? καποιος που εχει παρομοια συσκευη και μπορει να δωσει τα φωτα του pls.....
Wizard! Ιούλιος 19, 2011 #2 Ιούλιος 19, 2011 Τις περισσότερες φορές θέλει να βάλεις authentication στο outgoing και να χρησιμοποιήσεις user/pass. Το δοκίμασες;
PGM Ιούλιος 19, 2011 Author #3 Ιούλιος 19, 2011 οχι δεν εχω βαλει γιατι εχω καρτοιντερνετ και δεν σου δινουν καποιο username / pass. :S
Wizard! Ιούλιος 19, 2011 #4 Ιούλιος 19, 2011 Δε θα βάλεις το user/pass του καρτοτέτοιου (που δεν έχεις).Θα βάλεις outgoing server αυτόν της δουλειάς σου με τα αντίστοιχα user/pass.
PGM Ιούλιος 19, 2011 Author #5 Ιούλιος 19, 2011 Το δοκίμασα αλλά τζίφος Sent from my Desire HD using Tapatalk
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.