_mitsakos_ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2011 Καλησπέρα παιδια, ειμαι νεο μελος! σας βρήκα τυχαια απο το google προσπαθώντας να αντιμετωπισω ενα κουλό σφάλμα που τρωω στο Cosmote Internet On The Go Connect (το πρόγραμμα που κανουμε σύνδεση)! Να πω επισεις πως με μια μικρη ματια ειδα πως εχετε κανει ενα παρα πολυ ενημερωτικο φορουμ και χαιρομαι που σας βρηκα γιατι με ενδιαφερουν πολλα θέματα. Πηγα να φτιαξω σημερα ενα pc μιας φιλης μου (i3 με λογισμικο win 7 home prem). οπου λογο επιθεσης απο spyware εκανα φορματ γιατι δεν καταφερα να τα βγαλω ουτε με nod ουτε με antimalware! Η κοπελα λοιπον οταν πειρε το pc της, της ειχαν προσθεσει το cosmote on the go στο pc της και δουλευε κανονικα. Κάνοντας κανονικα το φορματ, περνοντας ολα τα προγραμματα με επιτυχια, εφτασα στο τελευταιο οπου ειναι το προγραμα που ανοιγει μολις βαλουμε πανω το usb της cosmote για να κανουμε συνδεση να μπουμε στο ιντερνετ! Αυτο λοιπον το προγραμματακι ενω εγινε το install, κανω δεξι κλικ επανω του (στην επιφάνεια εργασιας) Εκτέλεση ως διαχειριστης, μου ανοιγει ενα παραθυρο οπου με ρωτάει Αν θελω να επιτραπεί στο ακολουθο προγραμμα αγνωστου εκδοτη να κανει αλλαγες στον υπολογιστη! παταω λοιπον Ναι... Και δεν κανει απολυτος τιποτα! Τι σαν XP sp3 το ετρεξα Τι σαν Vista Τι εκλεισα το Νοd και το τειχος προστασιας των windows Ενα και το ιδιο, εχει μουλαρωσει δεν θελει να μπει! Να σημειώσω πως πατησα αντιμετωπιση προβλήματος και μου εγραψε πως η εφαρμογη wilog.exe ειναι μη συμβατη Γνωριζει κανεις κατι αλλο να δοκιμασω μπας και το φτιαξω αποψε? Ευχαριστώ προκαταβολικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjole7 Ιούλιος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Η το πας στην Cosmote κ στο αναβαθμιζουν η πολυ απλα πρεπει να επιλεξεις τον installer απο το stik τις Cosmote κ να το τρεξεις σε συμβατοτητα WinVIsta k σαν Admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
_mitsakos_ Ιούλιος 19, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Λοιπον,Αν υπαρξει ποτε το ιδιο πρόβλημα προσεξτε μην εχετε φτιαξει user με αλλη γλώσσα εκτος απο αγγλικα!Αν ο χρηστης που κανατε εγκατασταση το Cosmote Internet On The Go ειναι σε αλλη γλώσσα τοτε πρεπει να απεγκαταστησετε τελείως απο το pc σας,Να φτιάξετε εναν νεο χρήστη με αγγλικά και μετα να κανετε παλι την εγκατασταση απο το νεο χρηστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 19, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Σε φορητό με ελληνικά vista που το έκανα πριν από καμμιά 10αριά μέρες δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα.Βέβαια το στικάκι ήταν φρεσκότατο, αγορασμένο την προηγούμενη μέρα και ίσως να είχε αναβαθμισμένη έκδοση driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 19, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 το όνομα χρήστη εννοείς ότι πρέπει να είναι στα αγγλικά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.