andreas19 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2011 Καλησπερα παιδια.Μιας και θα αποχωριστω σε λιγες ημερες το home cinema μου, που ο μοναδικος ρολος του ηταν απλα να συνδεεται με το λαπτοπ και να παιζει μουσικη, ψαχνω για νεα ηχεια!Σκεφτομαι να μην μπλεξω παλι με ενισχυτες και ιστοριες, αλλα να παρω ενα συστημα 2.0 ή 2.1.Εχω διαβασει πολυ καλα λογια για τα creative T40 Creative Ηχεία Gigaworks T40 S II (2.0) - Ηχεία - plaisio.grΤα εχει κανεις για να μου πει εντυπωσεις; Δεν με ενδιαφερει η ενταση να ειναι τοσο δυνατη για να με ακουει ολη η γειτονια, αλλα να εχει καλο ηχο.Απο βιντεακια ειδα πως τα μπασα του ειναι αρκετα καλα. Η μουσικη που ακουω ειναι ολων των ειδων.Φυσικα το γνωριζω οτι δεν αγοραζω με τα χρηματα αυτα και κανενα υπερ-συστημα, αλλα θελω κατι value for money.Καθε προταση δεκτη! Το budget ειναι μεχρι 140-150ευρω το πολυ.:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούλιος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 επειδη εχω ακουσει (και ακουω σχεδον καθε μερα..!) αυτα τα edifier EDIFIER M1350και μου αρεσε ο ηχος τους για φθηνα ηχεια, θα προτεινα να δεις (και να ακουσεις βεβαια) καποια καλυτερα μοντελα της Edifier οπως EDIFIER M3300SFEDIFIER S330 SIGNATURE 3 και.............http://www.syncom.gr/pegasus/products01/show00.php?code=2505&pcode=SHOW_PROD2505 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 18, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 behringer ms40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιούλιος 18, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 επειδη εχω ακουσει (και ακουω σχεδον καθε μερα..!) αυτα τα edifier EDIFIER M1350και μου αρεσε ο ηχος τους για φθηνα ηχεια, θα προτεινα να δεις (και να ακουσεις βεβαια) καποια καλυτερα μοντελα της Edifier οπως EDIFIER M3300SF EDIFIER S330 SIGNATURE 3 και............. EDIFIER S530 145W RMS Τα edifier γνωριζεις αν εχουν ελληνικη αντιπροσωπεια σε περιπτωση που σου παθουν κατι; Εχω ακουσει και εγω καλα λογια, αλλα δεν ξερω αν θελω να μπλεκω με 2.1 συνολο παλι! Βεβαια το sub ειναι το μισο απο αυτο που ειχα, οποτε βολευει καλυτερα. behringer ms40 Αυτα τα ηχεια δεν ειναι περισσοτερο ηχεια studio; Εχουν δηλαδη ''πλουσιο-ζωντανο'' ηχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 18, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Βγαζουν "καθαρο"-flat (αν το λενε ετσι) ηχο.Ειναι αρκετα δυνατα, αμα τα ακουσεις απο κοντα βγαζουν πολυ καλο ηχο (καμια σχεση με logitech κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιούλιος 18, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Ναι τα εχω ακουσει (δεν ξερω ποιο ακριβως μοντελο ηταν) στο Πλαισιο.Βεβαια γινοταν χαμος στο μαγαζι και δεν πολυ καταλαβαινα τι ακριβως γινεται..Οσον αφορα τα edifier εριξα μια ματια, και διαβαζω πολυ καλα σχολια για τα συγκεκριμενα.Μηπως να το ξανασκεφτω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιούλιος 18, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 cabdik με εψησες τωρα!Msystems.gr - Προϊόντα - Edifier S330 2.1 Multimedia Audio SpeakersΕιδα και αυτο το βιντεακι.. :man_in_love:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=EB6_Y0Sx9c4&feature=related]Edifier S330D - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούλιος 19, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 cabdik με εψησες τωρα εγω δεν ψηνω κανεναν..........., προτασεις κανω..!!:jump1::jump1::jump1: και στο youtube, δεν ακους την πραγματικη αποδοση των ηχειων, με τπτ!! μεσολαβουν πολλοι παραγοντες που αλλοιωνουν την πραγματικοτητα! μονο τα δικα σου αυτια λενε την αληθεια!! αν εβγαιναν τα δικα μου ηχεια (Logi Χ-540) σε εκδοση 2.1, θα στα προτεινα με κλειστα...αυτια! αλλα δεν βγαινουν πλεον, οποτε....! φθηνα ηχεια και πολυ καλα για την κατηγορια τους!! δεν ξαναβγαλε η LOGI τετοια σειρα.., δυστυχως! οσοι γνωστοι μου τα ακουνε, ξαφνιαζονται γιατι δεν περιμενουν καλο ηχο απο ηχεια πισι! ακομα κι φιλοι που εχουν σχεση με μουσικη (ενας DJ κι ενας μπουζουκοπαικτης), εκπλησσονται! σαφως, και δεν λεω οτι γινανε ξαφνικα Hi-End ηχεια. με τπτ!!! αλλα, απο ηχεια πισι, ειναι πολυ ψηλα!! σε αυτο ομως, παιζει ρολο και η XONAR. μη νομιζεις οτι τα ηχεια αποδιδουν καλα στις onboard..!! και για να μην παρεξηγηθω, δεν εχω καμια σχεση (επαγγελματικα) με ηχο. οτι καταλαβαινουν τα αυτια μου!!! .... αλλα να ειστε σιγουροι, κατι καταλαβαινουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιούλιος 19, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Ειχα και τα x530 αλλα και τα x540 στο παρελθον.Οντως πολυ καλα ηχεια για τα χρηματα τους. (ειδικα τα x530 που τα ειχα παρει στα 52 ευρω σε προσφορα).Κατα 99% κλινω προς τα edifier λοιπον.Απο οτι ειδα μαλιστα η συνδεση του sub με τα ηχεια γινεται μεσω ανεξαρτητου καλωδιου (δεν ειναι δηλαδη το καλωδιο ενσωματωμενο στο ηχειο και να εχει προκαθορισμενο μεγεθος), και αυτο μετραει πολυ στην περιπτωση μου μιας και το ενα ηχειο θα βρισκεται στην.. ανατολη του δωματιου και το αλλο.. στην δυση και φοβομουν μηπως δεν εφτανε το καλωδιο αν ηταν ενσωματωμενο πανω στο ηχειο.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούλιος 19, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 κι εγω τα Χ540 τα εχω κανα 3-3.5 χρονια, τα ειχα παρει €72 και περσι τα ειδα 100+...!!!τεσπα, τα EDIFIER πιστευω οτι θα σε καλυψουν. αν τα μεγαλυτερα εχουν αναλογα αντιστοιχη αποδοση των μικρων που ξερω, θα τα καταευχαριστηθεις! αλλα, για το φοβο των ιουδαιων, θα προτεινα να τα ακουσεις πριν τα παρεις....., μην βγει μαπα το καρπουζι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιούλιος 19, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Ξερουμε κανενα μαγαζι που να τα εχει στημενα για να τα ακουσω;Στην Αθηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιούλιος 19, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 εγω παντως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τα Logitech UK - Speaker System Z323 στην μεση τηε συνολικης εντασης και δεν στεκομαι στο δωματιο http://www.thelab.gr/attachments/genika-gia-tous-i-y-80/44183d1302426075-deikste-to-grafeio-sas-dsc00310.jpg(τωρα εχουν αλλαχτει αυτα που φαινονται στην φωτο με αυτο που αναφερω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιούλιος 19, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Ελεγα να μην πηγαινα παλι σε logitech. Ειχα παλιοτερα τα z2300,z5500, x530,x540 και αυτην την φορα ειπα να αλλαξω εταιρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιούλιος 22, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2011 Μολις εδωσα το home cinema που ειχα,οποτε ανοιγει ο δρομος για τα νεα ηχεια!Θα παραγγειλω τα edifier τελικα Msystems.gr - Προϊόντα - Edifier S330 2.1 Multimedia Audio SpeakersΔυστυχως απο κοντα δεν μπορεσα να τα ακουσω, αλλα απο κριτικες που διαβασα (πανω απο 200) ειδα οτι τα αξιζουν τα χρηματα τους και βγαζουν πολυ καλο ηχο!:clap:Μολις τα παραλαβω, θα κανω και ενα μινι review για τα ηχεια αυτα, μιας και δεν υπαρχει στο φορουμ.Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 25, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 επειδή και γω έχω αποφασίσει (σχεδόν) για την αγορά των edifier s330 να επισημάνω πως αυτά που πωλούνται στην ελληνική αγορά δεν περιέχουν δυνατότητα οπτικής διασύνδεσης (s330D). Εξ'ού και οι συγκρισιμές τιμές της Ελλάδας με Γερμανία μεριά...Όταν τα S530 πωλούνται εδώ στα 160 ευρώ , στην Γερμανία τα S530D τα βλέπεις με 200!Τώρα αν αξίζει η οπτική σε 2.1 ηχεία δεν ξέρω (εσείς τι πιστεύετε; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Αύγουστος 4, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Σχετικα με την οπτικη διασυνδεση, ειχα συνδεσει καποτε ετσι καποιο home cinema που ειχα, αλλα δεν ειδα καποια διαφορα (τουλαχιστον στα δικα μου αυτα). Ενημερωτικα τα ηχεια (s330) τα εχω 2-3 μερες. Δηλωνω παρα πολυ ικανοποιημενος με τον ηχο που βγαζουν!:clap: (βγαζουν σιγουρα πολυ πιο ωραιο ηχο συγκριτικα με τα ηχεια 2.1 Lg που ειχα). Οποιος ειναι φαν των μπασων και της εντασης καλυτερα να μην παει σε αυτα (δεν ειναι και τα πιο δυνατα). Εμενα ομως εξαρχης με ενδιεφερε η ποιοτητα ηχου, και ας μην ακουγονται ως 2 τετραγωνα παρακατω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.