Jump to content

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ CORSAIR Η80

paynemax

Recommended Posts

Kαλησπερα σε ολους ,

η αρχικη μου σκεψη ηταν να παρω την Η100 αλλα μετα απο μια κουβεντα που ειχα με τον Procuct Manager(φιλος) σοβαρης και μεγαλης αλυσιδας καταστηματων μου ειπε οτι θα ερθει τον Σεπτεμβρη(βεβαια ποτε δεν ξερεις).

Επειδη λοιπον δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι τον Σεπτεμβρη , εχω το κακο οταν θελω κατι το θελω εκεινη την στιγμη , πηρα την Η80.

Λιγα λογια για να σας βαλω στο κλιμα γενικα για το που ειναι τοποθετημενος ο Η/Υ....

το δωματιο ειναι στον 4ο οροφο(δωμα) και γυρω γυρω δεν υπαρχει αλλη πολυκατοικια , οπως καταλαβαινετε οι θερμοκρασιες που υπαρχουν μεσα στον χωρο ειναι πολυ ΥΨΗΛΕΣ μιας και ολη μερα το βαραει ο ηλιος απο παντου , πιανεις ταβανια τοιχους και ολα καινε , χωρις υπερβολη.Το δωματιο δεν ειναι μεγαλο ειναι 10 τετραγωνικα και εχει ενα aircondition 10000btu που πραγματικα κανει πολυ λιγα πραγματα για να μην πω τιποτα.

Σχετικα με την ψυκτρα ......

τοποθετηση γελοια δεν κανεις πανω απο 20 λεπτα.Τωρα οσο αφορα θερμοκρασιες δεν εχω προλαβει να τρεξω πολλα πραγματα αλλα απο το BIOS και μονο απο εκει και με τον Η/Υ ανοιχτο για 30 λεπτα στο bios η θερμοκρασια που ειχα ηταν στους 51 βαθμους με ανεμιστηρα , η αντιστοιχη μετρηση με H80 εδειξε 31 βαθμους , παντα στις χαμηλοτερες στροφες.

Τωρα σχετικα με το θορυβο εχει 3 σκαλες , η πρωτη σκαλα ειναι πραγματικα αθορυβη , η δευτερη σκαλα σε βαζει σε σκεψεις για το αν σε ενοχλει η οχι και οσον αφορα την τριτη σκαλα βαλτε ωτοασπιδες.

Εννοειτε οτι δεν εχει γινει ΟC στην CPU.

Περισσοτερα μολις παιξω λιγο μαζι της.......την υδροψυξη εννοω:innocent:

Some Results...

Half life 2....(OC στα 4,5Ghz)

CORE1 : 55C

CORE2 : 47C

CORE3 : 45C

CORE4 : 45C

Sorry δεν ειναι το φορτε μου τα REVIEWS.

Eπειδη ΕΣΕΙΣ το ζητησατε.....

img0319co.jpg

img0318ag.jpg

img0317ha.jpg

παρε και καμια καρτα της προκοπης αυτη που χεις ειναι θερμοφορα για το χειμωνα...τωρα οσον αφορα το δωμα...εχω γνωστο για ταρατσοκηπους....στειλε πμ αν σε ενδιαφερει.:offtopic2:

παρε και καμια καρτα της προκοπης αυτη που χεις ειναι θερμοφορα για το χειμωνα...τωρα οσον αφορα το δωμα...εχω γνωστο για ταρατσοκηπους....στειλε πμ αν σε ενδιαφερει.:offtopic2:

Για τα δεδομενα της gtx 295 μια χαρα temps εχει.

λοιπον με cpu itel core i7 2600k χωρις overclocking

εχω 3 φωτο με τη σειρα

1.με stock

2.με Η80 χαμηλες στροφες

3.με Η80 στο full

ολα γιναν με ενα ανεμιστηρα (δικο μου οχι της corsair) και οι μετρησεις ειναι μετα απο 5-10 λεπτα call of duty black ops

1.capturegqc.pnghttp://imageshack.us/photo/my-images/89/capturegqc.png/

2.capture2hg.pnghttp://imageshack.us/photo/my-images/98/capture2hg.png/

3.http://imageshack.us/photo/my-images/651/capture3ow.png/

capture3ow.pngcapture3ow.png

λοιπον με cpu itel core i7 2600k χωρις overclocking

εχω 3 φωτο με τη σειρα

1.με stock

2.με Η80 χαμηλες στροφες

3.με Η80 στο full

ολα γιναν με ενα ανεμιστηρα (δικο μου οχι της corsair) και οι μετρησεις ειναι μετα απο 5-10 λεπτα call of duty black ops

1.capturegqc.pngImageShack� - Online Photo and Video Hosting

2.capture2hg.pngImageShack� - Online Photo and Video Hosting

3.ImageShack� - Online Photo and Video Hosting

capture3ow.pngcapture3ow.png

αδελφε βασανισε την λιγο να δουμε νουμερα

τρεξε linx 64 η prime 95 με call of duty την χαιδευεις:p

Man έχω την εντύπωση ότι έχεις κάνει πατατιά!!!

Μου φαίνεται ότι έχεις βάλει τους ανεμιστήρες της υδρόψυξης ανάποδα!Δλδ να βάζουν αέρα μέσα στο κουτί!Καλύτερα είναι να βγάζουν.

Για κοίτα το,άλλαξε τους και τους δύο να βγάζουν και ξανα τέσταρε και πες.

Man έχω την εντύπωση ότι έχεις κάνει πατατιά!!!

Μου φαίνεται ότι έχεις βάλει τους ανεμιστήρες της υδρόψυξης ανάποδα!Δλδ να βάζουν αέρα μέσα στο κουτί!Καλύτερα είναι να βγάζουν.

Για κοίτα το,άλλαξε τους και τους δύο να βγάζουν και ξανα τέσταρε και πες.

H corsair παντως λεει να βαζουν αερα....:beer:

Οποτε καλως το εχει κανει ο φιλος.

Ps:Σε καποιο παλιο thread καποιος ειχε δοκιμασει με αναποδα τους ανεμιστηρες (σε h50 βεβαια) και ηταν ~10 βαθμους χειροτερα:toomuchne

μπορεί βέβαια και να αλλάξει την ροή του πάνω στο βάλε.

επίσης εγώ άλλαξα λίγο την χωροταξία με τους σκληρούς, το ένα από τα 2 κουτάκια πήρε πόδι και το άλλο πήγε δίπλα στο τροφοδοτικό, οπότε ο αέρας από τον μπροστά περνά ευκολότερα

κάπως έτσι (η φωτό είναι από όταν έβαλα τις Matrix και δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα)

795c4ad7.jpg

:offtopic2: καλημερα παιδια ,

ειναι ευκολο να μου πει εστω ονομαστικα τα τελευταια προγραμματα που υπαρχουν για becnhmarks για CPU(temp/ stability/speed ) , vga (οτι υπαρχει) επικρατει ενας χαμος εδω και 1000 versions/patches δεν ξερω τι να κατεβασω.

Γενικα οτι νομιζετε παιδια ωστε να μπορεσω να εχω οτι χρειαζεται για ενα σωστο REVIEW.:help:

Sorry που σας πρηζω αλλα την τελευταια φορα που ασχοληθηκα με OC ηταν με εναν 486DX2 80 που τον εκανα DX4 στα 100 μετα απο αλλαγη 200ων jumpers. :rubik:

Σας ευχαριστω ! ! !

Για τεστ σταθερότητας στον cpu το intel burn test Download IntelBurnTest 2.51 Free - Stress your computer to find out how stable it is - Softpedia

Για stability check σε vga το furmark Download FurMark 1.9.1 Free - OpenGL benchmark focused on fur rendering - Softpedia (δεν καταλαβαίνω τι το θες για το συγκεκριμένο review)

Για θερμοκρασίες cpu το core temp Core Temp

Για θερμοκρασίες gpu το gpuz Download TechPowerUp GPU-Z v0.5.4 | techPowerUp

Και ένα που έχει όλες τις θερμοκρασίες του υπολογιστή λίγο πιο γενικευμένα το hardware monitor CPUID - System & hardware benchmark, monitoring, reporting

Για τεστ σταθερότητας στον cpu το intel burn test Download IntelBurnTest 2.51 Free - Stress your computer to find out how stable it is - Softpedia

Για stability check σε vga το furmark Download FurMark 1.9.1 Free - OpenGL benchmark focused on fur rendering - Softpedia (δεν καταλαβαίνω τι το θες για το συγκεκριμένο review)

Για θερμοκρασίες cpu το core temp Core Temp

Για θερμοκρασίες gpu το gpuz Download TechPowerUp GPU-Z v0.5.4 | techPowerUp

Και ένα που έχει όλες τις θερμοκρασίες του υπολογιστή λίγο πιο γενικευμένα το hardware monitor CPUID - System & hardware benchmark, monitoring, reporting

Δεν το θελω για το συγκεκριμενο αλλα γενικα.

super οτι εβαλες.Σε ευχαριστω.

Δωσε μου και κανα benchmark που κανουμε test το perfomance του PC κατι 3dmark , crysis και κατι αλλα που εχω δει κατα καιρους να χρησιμοποιουνε ..... ειναι αρκετα και δεν θυμαμε τις ονομασιες.

Ολίγων off αλλά θέλω να μου πείτε και εμένα. Μου ήρθε σήμερα η Η100, με θερμοκρασία δωματίου 29-30 έχω περίπου 50-51 σε idle και 77-84 με το Intel burn test. Ο 975 είναι στα 4.253 με 1.415 vcore. (η αντλία του είναι στο μαξ)

Φαίνονται νορμαλ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.