Jump to content

Black Light

aris20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στην Θεσσαλονίκη που μπορώ να βρω Black Light..?

Ποιές είναι καλύτερες λάμπες για καλύτερο και έντονο black light στο δωμάτιο..?

black-light-1.jpgή bltgen_IncandescentBlackLamp.jpg

Ξέρετε κάποιο μαγαζί εδώ στην Θεσσαλονίκη να μου πείτε...?

Δεν θέλω να παραγγείλω από το ίντερνετ πάντως.

έχει μια μικρή στοά λίγο δεξιά από την αριστοτέλους[κατεβαίνοντας από εγνατία] , νομίζω είναι στην βασιλέως ηρακλείου ή στην ερμού, εκεί είναι μαζεμένα 2-3 καταστήματα με ήδη ηλεκτρονικών.. πριν από 2-3 χρόνια εγώ από εκεί είχα πάρει το δικό μου.. (15 watt είναι η δικιά μου, για ένα μέτριο προς μικρό δωμάτιο μια χαρά φωτίζει)

Thanks...

Αγόρασα και εγώ... Το μεγάλο με τα 36Watt νομίζω η παραπάνω... Δεν είχε πιο δυνατό...

Τέλειο είναι... το δωμάτιο είναι σαν διαστημικό τύπου Tron!

Χαχαχα...

Χαζομαρα είναι γενικά από θέμα χρησιμότητας0 αλλά έχει φάση..!!

Ευχαριστώ Στάθη, το βρήκα το μαγαζί που λές... Από αυτόν το πήρα!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IC4F3oeMgVM&feature=related]‪Friends Ross's Teeth‬‏ - YouTube[/ame]

Πάντως είναι εντυπωσιακό διότι όλο το δωμάτιο φωτίζει επειδή έχω συνδιασμό διάφορων χρωμάτων..

προσπαθώ να βρώ μαρκαδόρους μόνο ο κίτρινος είχε effect στο black light... τον άνοιξα και έβγαλα ότι μελάνι είχε και το δοκίμασα..

το αποτέλεσμα ήταν αυτό.. (δοκιμαστικά πάντα)

img0006uz.jpg

Υπάρχει κάποιο χρώμα που δεν φαίνεται σε ορατό φώς αλλά μόνο σε black light περιπτώσεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.