aris20 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2011 Στην Θεσσαλονίκη που μπορώ να βρω Black Light..? Ποιές είναι καλύτερες λάμπες για καλύτερο και έντονο black light στο δωμάτιο..? ή Ξέρετε κάποιο μαγαζί εδώ στην Θεσσαλονίκη να μου πείτε...? Δεν θέλω να παραγγείλω από το ίντερνετ πάντως.
stathid90 Ιούλιος 18, 2011 #2 Ιούλιος 18, 2011 έχει μια μικρή στοά λίγο δεξιά από την αριστοτέλους[κατεβαίνοντας από εγνατία] , νομίζω είναι στην βασιλέως ηρακλείου ή στην ερμού, εκεί είναι μαζεμένα 2-3 καταστήματα με ήδη ηλεκτρονικών.. πριν από 2-3 χρόνια εγώ από εκεί είχα πάρει το δικό μου.. (15 watt είναι η δικιά μου, για ένα μέτριο προς μικρό δωμάτιο μια χαρά φωτίζει)
aris20 Ιούλιος 19, 2011 Author #3 Ιούλιος 19, 2011 Thanks...Αγόρασα και εγώ... Το μεγάλο με τα 36Watt νομίζω η παραπάνω... Δεν είχε πιο δυνατό...Τέλειο είναι... το δωμάτιο είναι σαν διαστημικό τύπου Tron!Χαχαχα...Χαζομαρα είναι γενικά από θέμα χρησιμότητας0 αλλά έχει φάση..!!Ευχαριστώ Στάθη, το βρήκα το μαγαζί που λές... Από αυτόν το πήρα!
jpavly Ιούλιος 20, 2011 #4 Ιούλιος 20, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=IC4F3oeMgVM&feature=related]Friends Ross's Teeth - YouTube[/ame]
aris20 Ιούλιος 20, 2011 Author #5 Ιούλιος 20, 2011 Πάντως είναι εντυπωσιακό διότι όλο το δωμάτιο φωτίζει επειδή έχω συνδιασμό διάφορων χρωμάτων.. προσπαθώ να βρώ μαρκαδόρους μόνο ο κίτρινος είχε effect στο black light... τον άνοιξα και έβγαλα ότι μελάνι είχε και το δοκίμασα.. το αποτέλεσμα ήταν αυτό.. (δοκιμαστικά πάντα) Υπάρχει κάποιο χρώμα που δεν φαίνεται σε ορατό φώς αλλά μόνο σε black light περιπτώσεις?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.