Jump to content

Aerogate 2

Snake

Recommended Posts

Δεν εχει γιατι. Ρωτας αν πιστευουμε κατα ποσο αξιζει η αγορα ενος AerogateII. Η δικη μου αποψη ειναι οτι δεν αξιζει. Δεν εχει γιατι.

Ετσι.

Δηλαδη απαγορευεται να σε ρωτησω γιατι το πιστευεις αυτο?

Στη τιμή του είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη λύση. Τιμή λογική αλλά δεν είναι και φθηνό. Προσωπικά είμαι του "κάντο μόνος σου" αλλά για κάποιον που θέλει κάτι έτοιμο είναι εντάξει.

’λλο αν αξίζει... και άλλο αν είναι καλό να το πάρεις. Τα υλικά από τα οποία αποτελείται δεν δικαιολογούν το κόστος, αλλά είναι όμορφο και λειτουργικό για έτοιμη λύση.

Για κοιτα λιγο και το AK-FC03 της Akasa. Κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα καλυτερο απο το AerogateII.

• 1 month later...

Πήρε ο Johnyboy το Cool drive 4* που του παράγγειλα και μάλλον θα το έχω αύριο αν το στείλει με courier οπότε θα σου πώ αν αξίζει.

*Ένα Aerogate II με ενσωματωμένο 3.5" φατνίο ωστε να λειτουργεί και σαν ψύκτρα σκληρού.

αν έχεις πολλούς ανεμιστήρες που δε ρυθμίζονται και δεν ήταν εξαρχής προϊόντα χαμηλού θορύβου με μία κίνηση μπορείς να τους ρυθμίσεις και να μειώσεις το θόρυβο. έχω 2 12αρηδες 1 9άρη και ένα 8αρη στο παράθυρο . με το aerogate ήταν μία συμαζεμένη λύση + τους αισθητήρες θερμοκρασίας που δε με χάλασαν το σύστημα είναι πολύ πιο αθόρυβο πλέον χωρίς να μπλέκω με ξεχωριστά πονεσιόμετρα ή κόλπα με τις τάσεις που δεν είναι εγγυημένο οτι θα δουλεύουν σε χαμηλότερες τάσεις όλοι οι ανεμιστήρες . τώρα για άλλα προϊόντα δεν το έψαξα εντάξει να ψάχνουμε για πια κάρτα γραφικών να πάρουμε αλλά δεν είχα όρεξη να κάνω έρευνα αγοράς για panel είχε και καλή τιμή το multirama και το πήρα

• 3 weeks later...

Να ρωτήσω κατι για τα Sensors του Aerogate ... για να μετρησω temp του CPU και της κάρτας γραφικών, που πρέπει να τα βαλω ; Αναμεσα στον CPU και στην θερμοαγώγιμη πάστα ;

Ειναι καλο οταν λεμε την αποψη μας για ενα προιον να προσπαθουμε να την τεκμηριωσουμε η τουλαχιστον να την δικαιολογησουμε ;) εκτος αν βαριωμαστε και μας λειπει η διαθεση οποτε δεν απανταμε καθολου :p

Στο θεμα μας τωρα, το aerogate II δεν το εχω δοκιμασει αλλα θα το εχω σε μερικες μερες γιατι το επελεξα για το pc μου, εχω δοκιμασει το προαναφερομενο akasa και το harcano 12, ειναι αρκετα καλα και τα δυο και εχω μια παρατηρηση για το δευτερο, υψηλη τιμη, πολυ καλο αυτοματο συστημα ρυθμισης των ανεμιστηρων αναλογα με την θερμοκρασια αλλα κολλαει σε ενα συστημα ομοιομορφο δηλ. στο δικο μου με την συνυπαρξη διαφορετικου μεγεθους ανεμιστηρων σε διαφορετικες θεσεις με διαφορετικο σκοπο δεν εξυπηρετει και ο manual τροπος ειναι λιγο εκνευριστικος.

Το aerogate αν μου δωσει καλυτερο manual ελεγχο των ανεμιστηρων θα ειμαι μια χαρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.