Jump to content



WinXP VS Win2003 @ SuperPi(not 56K friendly)


jax7480

Recommended Posts

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Επειδη "καποιος" ηθελε να δει διαφορες με το 32αρη τεστ......δεν μπορεσα να το κανω λογω χρονου...λοοοοολ

ετρεξα ομως το τεστ με τα 8Μ calculations οπου και παλι φαινεται η διαφορα... Οχι τοσο σημαντικη αλλα υπαρχει...

3600@Windows 2003

post-51-1416070989,5581_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Αρχική απάντηση από morpheus

Το SuperPI σε linux είναι optimized ή όχι; Εννοώ το εκανες εσυ compile στο PC σου η το κατεβασες εκτελέσιμο; Πυρήνα στο λειτουργικό έχεις φτιάξει δικό σου;

precompiled ηταν ολα

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από astrolabos [07-06-2004 10:00]

Sorry αν πώ *******, αλλά με το Superpi δεν μετράμε την δυνατότητα του επεξεργαστή να κάνει υπολογισμούς; Μπορεί αυτή η δυνατότητα (ή η εμφάνιση των αποτελεσμάτων, έστω) να επηρρεαστεί από το λειτουργικό; :blink:

Ο επεξεργαστής (FPU) μπορεί να διαχειριστεί αριθμούς μέχρι και 16 δεκαδικά ψηφία (double float). Για να υπολογίσσεις περισσότερα δεκαδικά ψηφία χρειάζεσαι βιβλιοθήκες που κάνουν floating point emulation (πχ την gmp). Χρησιμοποιώντας βιβλιοθήκη ξεφεύγεις απο την FPU και χρησιμοποιείς και cache και μνήμη για να μπορέσεις να παραστήσεις αριθμούς με περισσότερα απο 16 ψηφία. Εκεί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το λειτουργικό και οι μνήμη του συστήματος.

Link to comment
Share on other sites

Τα μικρότερα νούμερα θα τα δείτε σε gentoo linux που έχει γίνει optimize compilation στην εγκατάσταση. Όλο το λειτουργικό είναι optimize για το hardware που έχεις, οπότε και precompile να είναι το superpi, κερδίζεις λόγω optimizations που έχεις στον kernel και στις βασικές system libs.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.