jordanis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2011 καλημέρα . θα ήθελα να αγοράσω ένα sony ericson W995. μπορείτε να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο link?είτε από Ελλαδα ή ebay κτλπ.το βρήκα στο ebay στα 120 ευρώ από Χονγκ Κονγκ.ειναι αξιόπιστοι οι πωλητές? γιατί είναι για φίλο και φοβάμαι μην φάω καμιά πατάτα και την πληρώσω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 καινούργιο ή μεταχειρισμένο θέλεις να αγοράσεις; (βασικά καινούργιο δύσκολα θα βρεις νομίζω).Για δώσε το λινκ από το ebay να τσεκάρουμε τι λέει ο πωλητής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Ιούλιος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 για αυτό το link sony ericson walkman w995 | eBay έχεις να μου προτείνεις κάποιον πωλητή. για καινούργιο έλεγα.ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά για τέτοιο κινητό ενώ μπορείς να πάρεις ένα με android? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 18, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Αυτός πχ φαίνεται αξιόπιστος: NEW UNLOCKED SONY ERICSSON W995 8MP 3G GPS CELL PHONE | eBay Το θέμα είναι τι κάνεις στην περίπτωση που χρειαστείς την εγγύηση PS: Εδώ απ'ότι είδα κυρίως μεταχειρισμένα κυκλοφορούν στα διάφορα καταστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Ιούλιος 18, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 έχετε δίκο αλλά εξυπηρέτηση κάνω ...άσταhayabusa ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 19, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 έχετε δίκο αλλά εξυπηρέτηση κάνω ...άστα αυτό από μόνο του είναι (κατά τη γνώμη μου) λόγος για να μην μπλέξεις με το ebay, γιατί στην περίπτωση που κάτσει η στραβή εσύ θα τρέχεις (εκτός και αν δεν σε πειράζει οπότε no prob) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.