Jump to content

Προτεινετε τιποτα

icy20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για 2.8 η 3αρη μιλαμε παντα...Τι να κοιταξω.Ειναι η πρωτη φορα που θα ψαξω για Ρ4 και ειπα να ζητησω βοηθεια :D

Με την λιγη εμπειρια πο εχω απο στεππινκ και μετα απο αυτα που ειδα τελευταια καλυτερα να μεινεις μακρυα απο 3 και 2.8 πανε για 3.2 ...

Ο δικος μου ειναι 3αρης SL6WU-FPO/BATCH-L342A912-PACK DATE 11/13/2003 και παει ανετα 247 fsb (3.7ghz)και ειναι σταθερος με 1.56V και με 1.57 παει 252 fsb(3.8ghz) αλλα δεν 100% σταθερος.Eπισης αν δεν κανω λαθος καλο stepping ειναι και το SL6WG.Ελπιζω να σε βοηθησα.

σε αυτή την αναζήτηση είμαι κι εγώ... έχοντας έναν 2.6 που πάει σταθερά λίγο πάνω από 3.6, δεν αξίζει να πάω σε 3+ αν δεν φτάνει τα 4γίγα ώστε να είναι εξίσου ψηλά οι μνήμες...

πάντως αν και ακριβός ο 3.2 δε θα με χάλαγε ένας καλός να παίζει 1-1 εκεί που μαξάρουν οι μνήμες μου...(bh6)

Αν ηταν full caps δεν πιστευω να ηθελα να αλλαξω :p SL6WU ειναι 7403Α918 29/03/04

Σου προτεινω να πας σε 3αρη για να παιζεις 1:1 με τις μνημες , ή 2,6 για FSB. Τον 2,8 δεν στον προτεινω.

Για 3αρη καλο stepping βρες εναν ιδιο(sspec,week!(αλλιως μπορει να μην ειναι full caps),fpo) με του Κωστα ή του Πιερου. ;)

O δικος μου επεξεργαστης ειναι P4 3.0 Malay SL6WU - Q407a564 (full caps με 1,45v default ρευμα).

Ανεβαινει καλα.;)

Αρχική απάντηση από icy20

Χωστε τα specs σας μηπως βοηθηθω καθολου στο ψαξιμο :D

Μάριε το απόγεμα που θα γυρίσω σπίτι θα ποσταρω τα Specs :p

Εγώ θα σου λεγα να στείλεις εμένα να σου αγοράσω επεξεργαστή. Αν πας και διαλέξεις εσύ...

Και όλα αυτά γιατί ξεχνάμε ότι πρόκεται για περίπτωση...

Mitsotakis-Konstantinos.1065104350549.jpg

Κωστα τι εγινε?Ξεχαστηκες?Αντε και κανενας αλλος αν θελετε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.