Jump to content

Πρόβλημα με την μετακίνηση ενεργού παραθύρου στο 11.04 Ubuntu ?

Guest

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά ....

Έχω το εξής πρόβλημα,έβαλα για 1η φορά τα 11.04 Linux,άρχισα να ασχολούμε πάλι εκεί που τα παράτησα,αυτή την φορά πιστεύω θα μείνω αρκετά παραπάνω,γιατί σκέφτηκα εάν αφιερώσω τόσο χρόνο στο linux όσο και στα WINDOWS,τότε θα καταφέρω κάτι...

Enough με τον πρόλογο...

Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι οτι τώρα μετά απο καθαρή εγκατάσταση και αρκετή ώρα περιήγησης, στον κόσμο του 11.04 Classic Ubuntu (χωρίς το Unity γιατί δε με βολέυει) αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα :

Έχω μεγιστοποιημένο ένα παράθυρο,πατάω κλικ πάνω στην μπάρα για να το μετακινήσω και εκείνο δε κάνει τίποτα,απλά μένει κολλημένο εκεί που είναι αποτην κάτω μπάρα η απο τα κουμπιά ΜΠΟΡΩ να κάνω Maximize/Minimize,αλλά δεν μπορώ να μετακινήσω ΚΑΘΟΛΟΥ.

Τι μπορεί να φτάιει και τι χρειάζετε να κάνω ?

(Εώς τώρα όλα ήταν ρολόι ,δεν ξέρω λέτε να πείραξα κάτι ?)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

:help:

την λύση την βρήκα πήγα στο CompizConfig Settings Manager>Preferences>Profile έκανα κλικ στην μπάρα Scroll ,διάλεξα το Fooo profile,μετά ξανά το Default έκανα Reset to Default... και Guess what ?

Διορθώθηκε και έτσι μπορώ και πάλι να τα μετακινώ :)

Δεν ξέρω τι είχα κάνει αλλά πλέον δουλεύει :)

:smoke:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.