Jump to content

Corsair H80+ΨΥΓΕΙΟ(αληθινο)

paynemax

Recommended Posts

• 2 months later...
Όταν παντρεύτηκα όλα αυτά ταξέχασα. Αν τολμούσα να κάνω κάτι τέτοιο στο καινούριο ψυγείο εκτός από διαζύγιοθα είχα και ένα μεγάλο σημάδι στο κούτελο από το τακούνι της γυναίκας μου …. μου το ξεκαθάρισε!!!!!

Συμπέρασμα:

Κλοκάρετε τώρα που είστε ανύπαντροι...

Συμπέρασμα:

Κλοκάρετε τώρα που είστε ανύπαντροι...

εγω γιατι βγαζω το συμπερασμα οτι οποιος ασχολειται με ολα αυτα εχει μαλλον λιωσει στην μαλ... .Οταν παντρευτει τα ξεχναει ολα...

Βεβαια πλακα κανουμε για να μην παρεξηγηθει κανεις :)

• 2 weeks later...

Να προσθέσω κι εγώ μια πληροφορία σχετικά με τους ανεμιστήρες μέσα στο ψυγείο.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Μολονότι η πρώτη σκέψη περί υγρασίας φαίνεται σωστή, απέχει πολύ από την αλήθεια.

Ο αέρας μέσα σε ένα ψυγείο -λόγω της χαμηλής του θερμοκρασίας- είναι εξαιρετικά ξηρός, ότι υγρασία έχει μπει την ώρα που ανοίξαμε την πόρτα , πολύ γρήγορα θα υγροποιηθεί στα ψυχόμενα τοιχώματα του θαλάμου και θα κυλίσει σε σταγόνες στον συλλέκτη υγρασίας του ψυγείου -αν δεν παγώσει δηλαδή!

Απόδειξη αυτών υπάρχει στα πιο πολλά ψυγεία που έχουν στο θάλαμο ανεμιστήρα επανακυκλοφορίας του αέρα.

Προσωπικά έχω ένα τέτοιο και ο ανεμιστήρας του δουλεύει μια χαρά 20 χρόνια τώρα!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.