akilleas Δεκέμβριος 27, 2012 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2012 Είσαι θεούλης!!!Διαφωνώ ως προς την τακουνιά όμως....GII Link to comment Share on other sites More sharing options...
stsaerox Δεκέμβριος 27, 2012 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2012 Ρε φίλε κρύψε το ψυγείο όπως ο τύπος στο παραπάνω βιντεάκι!!! δεν θα πάρει χαμπάρι η γυναίκα σου!!!:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Μάρτιος 2, 2013 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2013 Όταν παντρεύτηκα όλα αυτά ταξέχασα. Αν τολμούσα να κάνω κάτι τέτοιο στο καινούριο ψυγείο εκτός από διαζύγιοθα είχα και ένα μεγάλο σημάδι στο κούτελο από το τακούνι της γυναίκας μου …. μου το ξεκαθάρισε!!!!!Συμπέρασμα:Κλοκάρετε τώρα που είστε ανύπαντροι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Μάρτιος 2, 2013 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2013 Συμπέρασμα:Κλοκάρετε τώρα που είστε ανύπαντροι... εγω γιατι βγαζω το συμπερασμα οτι οποιος ασχολειται με ολα αυτα εχει μαλλον λιωσει στην μαλ... .Οταν παντρευτει τα ξεχναει ολα... Βεβαια πλακα κανουμε για να μην παρεξηγηθει κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 12, 2013 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2013 Να προσθέσω κι εγώ μια πληροφορία σχετικά με τους ανεμιστήρες μέσα στο ψυγείο.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!Μολονότι η πρώτη σκέψη περί υγρασίας φαίνεται σωστή, απέχει πολύ από την αλήθεια.Ο αέρας μέσα σε ένα ψυγείο -λόγω της χαμηλής του θερμοκρασίας- είναι εξαιρετικά ξηρός, ότι υγρασία έχει μπει την ώρα που ανοίξαμε την πόρτα , πολύ γρήγορα θα υγροποιηθεί στα ψυχόμενα τοιχώματα του θαλάμου και θα κυλίσει σε σταγόνες στον συλλέκτη υγρασίας του ψυγείου -αν δεν παγώσει δηλαδή!Απόδειξη αυτών υπάρχει στα πιο πολλά ψυγεία που έχουν στο θάλαμο ανεμιστήρα επανακυκλοφορίας του αέρα.Προσωπικά έχω ένα τέτοιο και ο ανεμιστήρας του δουλεύει μια χαρά 20 χρόνια τώρα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.